Kladionica, tiketi, tipovi...

• Začetnik teme Začetnik teme giga
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@Sekhem
Ja sam se poceo kladiti iz zezanja/zabave. Nisam odmakao puno od tog nivoa. Nema tu ozbiljnih para bez jakih uloga ali zato i gubis vise kad pucas, tako da je to mac da 2 ostrice. Sto se tice lotoa tu je jako mala sansa da se dobíju ozbiljnije pare. Ako je nekom sudjeno odigrace jednom i dobiti, a neko igra godinama ili decenijama pa nista. Sportsko kladjenje je mjesavina znanja, analitike i srece, dok je loto 100% igra na srecu.
Izgleda da tu nema tu nikakve značajnije dobiti svaki kockar koji ima naviku ili ovisnost, prije ili kasnije je na gubitku.

Što se tiče kladionica i sporta donekle se može popratiti statistički i analiza napraviti za klađenje. Ali tu su i one Lige što mnogi u BiH zovu Šabanijom zadnja Liga to jest gdje se mnogo namiješta i sve je neizvjesno.

Vidim da je naš @Stojkov Menidjer igrao dosta strane Lige Šabanije na ovom listiću što je odigrao.

Izgleda da tu nema tu nikakve značajnije dobiti svaki kockar koji ima naviku ili ovisnost, prije ili kasnije je na gubitku.

Što se tiče kladionica i sporta donekle se može popratiti statistički i analiza napraviti za klađenje. Ali tu su i one Lige što mnogi u BiH zovu Šabanijom zadnja Liga to jest gdje se mnogo namiješta i sve je neizvjesno.

Vidim da je naš @Stojkov Menidjer igrao dosta strane Lige Šabanije na ovom listiću što je odigrao.
Pomenuo sam na ovoj temi jednog lika koji igra na jake uloge i samo uživo, on je najveći kockar među kladioničarima koga sam sreo. Evo tog posta.

Ljudi, znam lika koji igra samo uživo i vrlo je uspješan u tome. On igra samo u kladionici i tamo na onim televizotima gleda te utakmice. Ulaže od od 100 do 500 evra, a najčešće 200. Baš u evrima uplaćuje, a kad dobije isplaćuju mu u dinarima. Lik za veče bude uglavnom po par stotina evra u plusu, ponekad i preko 1000 evra. Igra uglavnom golove. Nevjerovatno šta je sve pogađao, kao da mu neka viša sila šapuće na uvo. Npr. više puta što ja znam je u 85' minutu igrao da neki klub daje gol i to se stvarno događalo u tih zadnjih par minuta. Jednom mi je pokazao tiket na kome mu je falio 1 gol za preko milion dinara (igrao je više utakmica), a uložio je 200 evra. On se smijao dok mi je to pokazivao kao da je izgubio 20 dinara, a ne 200 evra. On malo kad igra 1 utakmicu to uživo, već uglavnom 3-4. On je stvarno doktor za klađenje uživo, ali to što on radi je ipak kocka a ne sportsko klađenje. Da bi neko bio poput njega treba imati puno para, živaca i uz to šesto čulo da kažem. Meni se čini da njega više pokreće taj adrenalin koji dobija kad ulaže stotine evra i čeka na stotina ili hiljade eventualnog profita, nego želja za brzom zaradom.

Pomenuo sam na ovoj temi jednog lika koji igra na jake uloge i samo uživo, on je najveći kockar među kladioničarima koga sam sreo. Evo tog posta.
Ja se ponekad kladim online na stranici Neobet.de pa vidim koliko ljudi ulažu koji dobivaju, a i oni koji gube ulog bude po 4700 Eura na jedan par i utakmicu neki dobiju po 40000 Eura, pa se pitam šta ja tu radim sa ulozima od 1 Euro još sam stavio sebi Lugas limit da ne mogu više od 450 Eura mjesečno odigrati i potrošiti. Ovdje u kraju gdje živim nema druge kladionice osim Tipico gdje se može uplatiti fizički listić zato igram online.

Danas sam 4430 u plusu. :pivce:

20250709_220032.jpg

@Stojkov Menidjer @Belgradeboy @Sekhem @Mastrangello @mlnmnc

Ja se ponekad kladim online na stranici Neobet.de pa vidim koliko ljudi ulažu koji dobivaju, a i oni koji gube ulog bude po 4700 Eura na jedan par i utakmicu neki dobiju po 40000 Eura, pa se pitam šta ja tu radim sa ulozima od 1 Euro još sam stavio sebi Lugas limit da ne mogu više od 450 Eura mjesečno odigrati i potrošiti. Ovdje u kraju gdje živim nema druge kladionice osim Tipico gdje se može uplatiti fizički listić zato igram online.
razlika je što ti ulažeš svoje pare, lično svoj 1 evro, a oni ulažu tudje :D

prvo gleda se kvota a ne emotivno dal igra onaj tvoj BiH Široki Brijeg pa ajd kuću da uložiš
kod kockanja je gore kad se dobije nego kad se gubi

a ko kaže da je moj listić?
to jedan lik sastavio nekoliko puta za po 100 dinara ovaj mu bio najbliži :lol:

Danas sam 4570 u plusu. Da je Đoković dobio a ja pao, ne bi mi bilo krivo. Inače patriotizam i navijačke sklonosti treba isključiti prilikom klađenja. 90% sam bio siguran da Siner dobija, pa reko da zaradim nešto. Da je ponuda bolja ne bih igrao protiv Novaka, nego bih zaobišao taj meč. Ali Jul je i ponuda je jako slaba, pa sam morao.

20250711_200257.jpg

@Petar_Petrovic @Mastrangello @Belgradeboy @Stojkov Menidjer @mlnmnc @Sekhem

Back