KK Vujic Metalac

Metalac razvalio Borac iz Cacka u prvoj prijateljskoj utakmici u novoj sezoni 81:61. Pod Vladom Djurovicem, sve funkcionise za sada kao iz snova. Poseta bila solidna, s obzirom da je malo njih znalo da se utakmica igra veceras.
Inace, uskoro sledi veliki turnir u Va na kome ce Metalac ugostiti Partizan, Panatenaikos i jedan ruski klub. Spektakl usred Valjeva. Vise informacija u narednim danima.
P.S. Znam da ovo nikoga ne zanima, ali meni lepo da pisem o ovakvim uspesima, tako da me bas briga:super::super::klap::klap:
 
Ja sam gledao tu utakmicu sinoc ali nisam bio u hali bio prenos na kroniku!!!
Svidja mi se igra Metalca mislim da mogu da se bore za sam vrh tabele!
A i cuo sam za taj turnir koji se igra,samo neznam kada?
 
E, upravo sam se vratio sa turnira... Brate, ludnica, Jasikevicijus i Batista na metar od mene...

Fino organizovano, dodata tribina sa donje strane, malo je skracen prostor, ali ne mari... Inace, ta tribina ce verovatno biti skinuta, posto ne moze rukomet od nje da se igra...

Da ne zaboravim goste, juce bili Vlade Divac, Dragan Kicanovic i Zarko Paspalj, danas Predrag Danilovic i Milos Teodosic... Svaka cast organizatorima...

Rezultat je bio u drugom planu,ali evo da i njega saopstim. U polufinalu juce Metalac izgubio od Partizana 5 razlike, PAO lagano dobio Univarzitet Surgut.
Danas u utakmici za trece mesto Surgut dobio Metalac 88:78, a u finalu PAO dobio Partizan 64:61. Pehar potpuno zasluzeno otisao put Atine... Za najboljeg igraca proglasen je Nikolas iz Panatenaikosa.
Inace, finalnu utakmicu je prenosio direktno RTS...

Da se malo osvrnem na igru Metalca. Uprkos dva poraza, ostavili su solidan utisak. U obe utakmice su vodili do sredine trece cetvrtine, a onda su pali u igri. Cisto psiholoski moraju da se poprave. Zapazen ucinak povratnika iz Slovenije Vlade Panica, koji jos nije potpisao ugovor sa Metalcem, ali se svi nadaju da ce uskoro to uciniti...
 
Ja sam gledao na tv-u! Vidi se da Metalac ima solidnu ekipu. Nadam se da mogu samo bar ove sezone da izbore opstanak a sledece ako bog da da idemo na neko evropsko takmicenje!

Jedini problem sto nam je hala u fazi raspadanja jos dok sam ja trenirao rukomet a mogu tek misliti u kakvom je stanj sad. Cuo sam neku pricu da kao Divac hoce da pomogne izgradnju nove hale sportova u Va sto je vec zapoceta a nikako da krene da se gradi!!!
 
Ne da je u poluraspadu, nego kao bombu da si bacio na nju. Ima jedan deo parketa na koji kad tapnes loptu, ona samo ostane na zemlji. A da ne pominjem sto sala prokisnjava na dva mesta (koja sam ja video) kod tribina, pa tako moraju krpe da poturaju da se voda ne bi razlila i po parketu... Strasno..
Ma kakav Divac, ukoliko Vujic ne da pare, tesko da ce nam neko drugi pomoci ko nije iz Valjeva...
 
METALAC POBEDIO ZVEZDU

Košarkaši Crvene zvezde izgubili su u sredu u pripremnoj utakmici od ekipe Metalca iz Valjeva rezultatom 68:77 (16:25, 16:25, 17:16 i 19:11).


Posle dva poraza na turniru u Francuskoj, "crveno-beli" su pretrpeli još jedan neuspeh, ovog puta od ekipe iz Valjeva u hali 'Pionir'. Metalac je na poluvremenu imao čak 18 poena prednosti, što domaći u nastavku meča nisu uspeli da nadoknade. Goste su predvodili Teodosić i Mićević, sa po 14 poena, dok je najefikasniji u Crvenoj zvezdi bio Marinović, sa 16 poena.

Crvena zvezda u petak putuje u Rim gde će odigrati dva meča sa Lotomatikom na otvaranju sezone italijanskog kluba.

Povratak je planiran za nedelju kada će ekipa biti zvanično predstavljena navijačima i simpatizerima u Pioniru.

Crvena zvezda - Metalac 68:77 (16:25, 16:25, 17:16 i 19:11)

Crvena zvezda: Marinović 16, Ovens 13, Kikanović 6, Kovač 3, Štimac 3, Kešelj 12, Roberts 15.

Metalac: Tanasković 2, Teodosić 14, Ljubojević 7, Beljić 2, Jereminov 8, Marojević 6, Mićević 14, Birčević 12, Gagović 12.



O Boze, mnogo smo jaki :P:P:P
 
E cula sam ovo danas...

Da li je moguce da smo mi tako dobro igrali ili je Zvezda lose odigrala... Oprosti na nepoverenju, ali tako je cudno da posle toliko godina i mi imamo za koga da navijamo i to uzdignutih glava. Hvala Bogu za valjevski sport!

I aplauz za Metalac :klap::klap::klap:
 
Heheh, ma Zvezda je tek okupila ekipu, nisu imali mnogo zajednickih treninga, nedovoljno pripremnih utakmica da se uigraju, dok je Metalac vec 3 meseca zajedno... Ali svejedno, zna se ko je Zvezda, tako da nista ne moze da umanji uspeh Metalca :klap::klap::klap:
 
I jos jednom :klap::klap::klap:

Dobro je sto su uigrani to ce im mnogo pomoci. Kad si uigran treba samo da hvatas nespremne protivnike. Sa druge strane, ako imas vrhunski kvalitet, a ne teniras - nista ti ne vredi.
 
Metalac sutra od 19:30 igra u Beogradu prvi prvoligaski mec ove sezone protiv Mega Hypo lizinga... Nadamo se i prvoj pobedi u sezoni...
BTW, ubicu one kretene iz Vecernjih novosti koji uporno pisu Masinac (umesto Metalac) iz Valjeva... Stvarno nema smisla...
 
Invalidi najveci, cak i kad je bio ovaj turnir povodom 60 godina kluba, Novosti su na pola strane objavili turnir i umesto Metalac napisali Masinac. Ej bre, pa zar je moguce da neki kreteni od novinara ime kluba koji ima toliku tradiciju ne umeju pravilno da napisu?! Pretplacen sam na Novosti, ali ozbiljno razmisljam da otkazem pretplatu ukoliko nastave sa ovakvim greskama...
 
Evo i zvanicno...

banerdesni259.jpg



A evo ga i tim za novu sezonu...

tim2008880.jpg


Sto nam je lud crnac iz Nigerije :P
 
Poslednja izmena:

Back
Top