KK Crvena Zvezda 2006/2007

• Začetnik teme Začetnik teme Tokan
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Обухвата и 1/8 финала. Иначе тесна победа над Фмп-ом данас у леденом пиониру :( Иако је било и до 15 поена за Зведзу, то је успешно прокоцкано по ко зна који пут. Срећом па су се на крају некако извукли и победили после продужетака...

Sreća te se u korist Gurovića svira i kad ga neko pogleda, inače FMP pobedi. Izveo je oko 20 slobodnih. Kukao, kukao i iskukao tretman košarkaške pichkice, kao "jao jadan ja koliko sam samo dao srpskoj košarci a ni faulove ne sviraju u moju korist". A vidi sada, jedan pogled ili pokret rukom prema njemu i to je faul. Dobro je da je bilo prenosa da posle ne kažete kako Gurović nema dobar tretman kod sudija.

A vaš trener je baš kulturan!!! Pogledajte ovog vašeg Šakotu, anti-pedagoga. Na sred ove utakmice protiv FMP-a, posle jedne greške, sledeće reči su bile upućene na teren (čini mi se Miloševiću), pa kaže: "***** ti mater, da ti ***** mater u pichku!". :roll: :roll: :roll: Šta reći? Nivo? Ma patos bre.

FLUID:
A vaš trener je baš kulturan!!! Pogledajte ovog vašeg Šakotu, anti-pedagoga. Na sred ove utakmice protiv FMP-a, posle jedne greške, sledeće reči su bile upućene na teren (čini mi se Miloševiću), pa kaže: "***** ti mater, da ti ***** mater u pichku!". :roll: :roll: :roll: Šta reći? Nivo? Ma patos bre.

Одатле ти таква информација? И ако је тачна у шта сумњам имао је шта да научи од дебелог.

Informacija je sa TV-a, zumirala ga kamera i jasno se vidi kada izgovara pomenute reči. To se desilo kada je FMP stigao onih 17 razlike. A komentator će na sve to da je Šakota ljut. Samo što ga nije citirao, a trebao je. Neka se vidi koliki je Šakota "gospodin".

Ti poredis jednu situaciju Sokote sa necim sto se non-stop desava sa Vujosevicem? Pa taj Vujosevic je toliki kreten da njega ni grobari ne cene kao trenera. On je nesto kao Bruce Bowen iz San Antonio Spurs - koliko god bio dobar u poslu koji radi nikad nece imati postovanje drugih.

Da ali barem nije skandal majstor kao Vujosevic.
On bre na svakoj drugoj utakmici izvodi tim napolje i vrsi direktan pritisak na sudije.
Sakota je mozda rekao to sta je rekao, sta bi verovatno svako rekao kad tim prokocka 17 razlike (pomisli sta bi tek Vujoseivc u takvoj situaciji uradio) ali to je samo jedna epizoda Sakote dok se Vujosevic stalno tako ponasa.
Uostalom i sam si jos prosle godine rekao da Vujosevica ni grobari ne cene zbog ponasanja (ako mi ne verujes prekopacu arhivu ovih dana da ti pokazem)
I da se ne lazemo. A sta vi svi ocekujete od trenera??? Ponasanje, kulturu, obrazovanost??? Dajte molim vas. Onom Ljupku Petrovicu su ziletima skidali trenerku koja se zalepila na njega od silnog nosenja :lol:
Vi od njih ocekujete ponasanje kao da su akademici.
Molim vas. Uozbiljite se :lol:

Demantovan prelazak Jorovića u C.Z.

Menadžer krilnog košarkaša FMP Železnika Branka Jorovića, Novica Čičić demantovao je vest da je taj igrač potpisao ugovor sa Crvenom zvezdom.

Čičić je rekao da interesovanje Zvezde za Jorovića postoji još od avgusta, ali da su pregovori još u toku. On je dodao da FMP ima svoje uslove za njegov odlazak, pa ako se klubovi dogovore, postoji mogućnost da Jorović promeni sredinu.

Back