Kizomba

Promotivni casovi kizombe u Novom Sadu

Host:
KIZOMBA BEOGRAD

Type: Education - Class
Network: Global
Date: Sunday, February 21, 2010
Time: 5:00pm - 9:00pm
Street: Liman 4 ulica 1300 kaplara br.1
City/Town: Novi Sad, Serbia

cena ova cetiri casa je 500 din.

hej ja videh kod mene u teretani neshto novo, pa pomislih da nije to ista stvar...
samo shto se ovaj program zove zumba?
je l moguce da je isto to?
po opisu mi zvuchi kao da je to..kombinacija latino plesova...salsa, samba, regeaton, marengde....itd.

Pa svi latino plesovi su nekako slicni i mogu se kombinovati, ali opet nigde nisam videla ovako zanimljivu latino africku kombinaciju pokreta gde su muskarac i zena opusteni cak i kad je u pitanju takmicarski ples. U svim ostalim plesovima nekako se plesaci mnogo trzaju i muskarci deluju ko frule i smesno.

U osnovi je salsa, ali se moze uciti sasvim posebno pa se kasnije nadodavati

Evo malo boljeg snimka onih plesaca koje sam postavila u uvodnom postu

Dolazis li, majche, da dzuskas?:super:

hej ja videh kod mene u teretani neshto novo, pa pomislih da nije to ista stvar...
samo shto se ovaj program zove zumba?
je l moguce da je isto to?
po opisu mi zvuchi kao da je to..kombinacija latino plesova...salsa, samba, regeaton, marengde....itd.

moja sestra koja zivi u kanadi ide redovno na zumbu i kaze da je odlicno.u kom si gradu,tj ako si u ns koja je to teretana?

moja sestra koja zivi u kanadi ide redovno na zumbu i kaze da je odlicno.u kom si gradu,tj ako si u ns koja je to teretana?

u ns-u sam,
teretana top form na grbavici*ne znam da l smem da reklamiram ovako, ali kad vec pitash:)
ovde ima i shkola salse, drzi je neki kubanac, mislim da se zove choma:)

@jeka
mislim da je ovo vishe kao vezbanje kroz ples nego bash treniranje plesa...ali dok ne vidim ne znam...saboravim da pogledam kad ima trening pa da vidm shta je i kako je...
a na zalost ne:( dok ne nadjem neki posao tj dok sam josh roditeljima na grbachi:( samo teretana za vezbanjac... a bash bih probala i to i salsu i trbushni....

Poslednja izmena:
meni se svidja to za zumbu jer ti ne treba partner.ta teretana je od mene par minuta,ja sam kod doma zdravlja,ali sad vec idem u mis fit,pa mi bezveze da prekidam.

pogledacu sutra kad su treninzi i kako moze da se kombinuje, poshto mislim da moze da se kombinuje sa teretanom...
i meni bi bilo bezveze da menjam teretanu, ovde sam se navikla pa i kad sam se preselila nastavila sam ovde da dolazim...

Back