KISS

Uhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
MMMMMMMMMMMMMMMMRRRRRRRRRRRRRRRRRRZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMM
TTTTTTTTTTTTTTTUUUUUUUUUUUUUUUUUU
PPPPPPPPPPPPPPEEEEEEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSMMMMMMMMMMMMMMMUUUUUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ljudi vi ne znate za Kissovce.Oni su pokrenuli rock`n`roll revoluciju u SAD-u, pa sada hiljade mladih rock bendova po Evropi i svetu prvo krecu njihovim stopama....Pa zar ne znate da su ovogodisnji
pobednici Eurovizije finski bend Lordi osvojili publiku,mada sam ih slusao i pre njihove pobede,a koristili su Kissove fazone i na sceni i van nje.Inace ja sam najveci fan grupe Kiss.
Pocecu od pesme Crazy,crazy nights koja u meni daje polet i nekakvu trpeljivost i odanost rocku
I was made for lovin` you baby i Forever uvek otslusam pre svakog izlaska u grad i onda mi ritam pesme
I was made for lovin` you baby zvoni u glavi i melodija i elektricna gitara kidaju puteve do mog mozga onom sranju koje slusam po sabackim diskotekama,kaficima i barovima.
Kada se vracamo iz provoda bez kinte i pijani onda svi u glas God gave rock`n`roll to you dok ortak Relja ne pocne da se baca i pocne da huji i bruji nesto od Pantere.....
A svakom ponaosob kad ostane s curom sam u glavi bruji Love gun....
Mi smo jedno ludo drustvo ljubitelja Kissa,mozda preterujemo ali sve dok nas nose dobri zvuci bar mrdamo i bar smo zivi,cak smo se dogovorili da se na sledecem maskembalu maskiramo u Kiss pored onoliko bolnicarki,vampira i vojnika mi cemo biti sasvim nesto novo i ludo(to u nasoj skoli mi tj. ucenici organizujemo tako maskembale i zurke i naravno nagrade za ovo pa za ono,...uglavnom bude super sve dok se ne sazna da smo unosili -OL )

"KISS" je jedan Americki glam rock/hard rock band oformljen u New York 1973 godine.Kiss je prodao 63 miliona albuma sirom svijeta i 22 zlatna albuma.
Originalna postava je Gene simmons (bas i vokal), Paul Stanley (ritam gitara i vokal), Paul "Ace" Frehley (solo gitara i vaokal) i Peter Criss (bubnjevi i vokal).
Kiss1stlp.jpg

180px-Rockandrollover.jpg

150px-Kiss_comic.gif

I ja sam veeeeeliki fan KISS-a ali I was made... mi je jedno obicno disko sranje,meni omiljene su Forever,kao sto cura rece Psicho cyrcus,Goin` blind i kako ste zaboravili Detroit rock city i jos dosta pjesama iz vremena sa sminkom jer su do Dynastia i raspada bili `the hottest band in the world`

Kiss je jedna od najvećih, najboljih i najuticajnijih hard rock grupa i jedna od mojih omiljenih. Imam par njihovih albuma (nažalost, nemam sve), ali najčešće slušam Hot In The Shade i Destroyer. Paul Stanley je sjajan vokal i fenomenalan frontmen. :)

Lista mojih omiljenih pesama od Kiss, izgleda ovako:

Detroit Rock City
(You Make Me) Rock Hard
Sure Know Something
Reason To Live
Shout It Out Loud
Rock And Roll All Nite
I Love It Loud
Heaven's On Fire
Tears Are Falling
Hide Your Heart
Silver Spoon
King Of Hearts
Forever
Somewhere Between Heaven And Hell
Love Gun
Rock Bottom
All Hell's Breakin' Loose
Tough Love
Heart Of Chrome
Dreamin'
Betrayed
Love's A Slap In The Face
I Was Made For Lovin' You

rockrules:
Mozda bi bilo lordia ali ovakvih sa maskama sigurno ne bi

Sto??? Mozda bi bili i sa maskama jer je pevac Mr. Lordi crtao cudovista jos od kad je bio mali...verovatno je on i stvorio te maske-covek opsednut cudovistima :twisted: ...al ja ipak mislim da je tu negde i uticaj kiss-a...ipak su oni svo to maskiranje prvi poceli........

TAMARA#89:
Sto??? Mozda bi bili i sa maskama jer je pevac Mr. Lordi crtao cudovista jos od kad je bio mali...verovatno je on i stvorio te maske-covek opsednut cudovistima :twisted: ...al ja ipak mislim da je tu negde i uticaj kiss-a...ipak su oni svo to maskiranje prvi poceli........

Ne da je uticaj Kiss-a nego je njima najveca zelja da sviraju na istom koncertu sa Kissom i njima je omiljena grupa Kiss,i to sa maskama je bilo samo zato da se ugledaju na Kiss,ali onda je isplivala kreativnost iz njega i oni su dobili sebi svojstvene i jedinstvene maske,i ne bi ih ja zvao cudovistima jer se ispod tih maski kriju ljudi od krvi i mesa i velika imena koja krase mnoge vrline za koje svet ni ne zna jer se o njima malo pise i kada se pise pise se povrsno i
o onome sto covek vidi na prvi pogled i kada stvori prvu impresiju koja je najcesce pogresna!
Oni su veliki ljubitelji Kissa i oni se ugledaju na Kiss,to su izjavili posle pobede na Euroviziji 2006....A grupa Kiss je uvela Revoluciju u muzici dok Lordi tu revoluciju samo produbljuju
i prate trend koji je Kiss osnovao u Hard Rock-u i samom rocku uopste.... Da nije bilo Kissa i filma Detroit-Rock City ja bih i dalje slusao nasa pop s.r.a.nj.a i kao i pola ove jebene zemlje ne bih kapirao sta ne valja u pop muzici...

E,tu se slazemo...kao sto sam ranije napisala - "al ja ipak mislim da je tu negde i uticaj kiss-a...ipak su oni svo to maskiranje prvi poceli........"

Cenim obe grupe:Kiss-jedinstveni su, a Lordi-imaju dosta dobre pesme,a i ne dozvoljavaju da propadne ono sto je Kiss stvorio... ma,zakon su :) :!: :!: :!:

Back