Kišobran sve više propušta,cipele odavno bušne

Багзи дед мен вокинг он д јелоу лаин.
Чедоморац јовановић покретна мета,
Човић колатерална штета.
Р.Б и А.Т заједно са В.К аматери,боље би режирао и сам покрет белих или поглавица лепи који је на црти.
Породице убијених потврдиле неће проћи,дугујете к.. В.К и Р.Б и А.Т
Срс и Лдп мета дсс и дс,потврдио Тома Николић.
Ускоро предаја неког од Дућиних војника а затим аутостопер се самообесио у цз-у.
Булатовић Томић,ловокрадица јоца,млохави итд стварно виде политику као и мали перица.

Kaki bre 77 miliona!!!!
Kad napravise pomorandju u Ukrajini,"demokrati"se falise da su kupili "srbe"jeftino,
a onomad kad ne uspese sa stotinama miliona evra da smaknu "antidemokratsku vladu"u Belorusiji pomenuse da su "srbima"za oktobar dali 2miliona evra.!!!!to je stvarna cena .
Izvor:demogratska glasila,SkyNews,Euronews,CNN,BBC.
Jos nesto iz pomenutih izvora:
Kad su onog ,spijuncica smestili u bolnicu,pre tri nedelje,rekose da je zrtva njegovih ortaka iz mafije,obracun.
Iz prve,otrovan teskim metalom,Kadmium,do smrti ga terapirali na tu dgn.
Kad umro,promenise pricu,Polonium(stigo iz Poljske),Puting ga otrovo.Da nije isuvise glupo i providno bilo bi zabavno.????
USA/UK-prsnuse u Afganistanu,Iraku,moraju da prosipaju prasinu u oci,usi svojevoljno nabedenih"demokrata".Plan B,nuklearka da se opali na Persiju,vise ne ide ,i cowboy i pudlica
engleska popise batine kod kuce,ne zbog viteskih motiva,nego iz racuna,nece imati podrsku
"demokratsko naroda."
Pritom,apetit za pljacku zemlje najvece izvore prirodnog bogatstva -Rusiju-ne popusta vec stotinak godina-pogledaj-Anthony Sutton-financiranje ratova protiv Rusije,Evrope,financiranje Hitlera.
Uz to ,vec oko godinu dana spremaju njihove ljude,tipa Gorbatschova,Jeltzina,da bi nasledili Putina.Pogledaj-Srpska politika-clanak 112,118,119.

O financiranju politikanata iz rezevne lige,Soros vise nista ne krije-govori svima koji oce da ga slusaju-posto dosadan,ko i njegov ortak Solana,koji se cepa od smeha kako on diriguje srbskom politikom,pogotovo crnogorskom-izvor Junge Welt.

Ruje gledaju samo svoje pedu a to ovi nasi slepci moraju da prihvate kao eto imamo leđa.
Bolje da nemamo nego da nas oni brane.Po stoti put moja omiljena poslovica:
teško onom koga je Rus branio a Kinez hranio!
Nisam bas upućen ali mi malo deluje čudno da se britanci žale,pa zar mu oni nisu garantovali bezbednost i kao od jednom on sam sa par ruja,kako ?
Bilo kako bilo veliki je to kišobran u odnosu na naš a i cipela je više nekako čizma i to vojnička a da smrdi bogami smrdi i to dosta.

MAXIMUS !:
Ruje gledaju samo svoje pedu a to ovi nasi slepci moraju da prihvate kao eto imamo leđa.
Bolje da nemamo nego da nas oni brane.Po stoti put moja omiljena poslovica:
teško onom koga je kinez branio a rus hranio!
Nisam bas upućen ali mi malo deluje čudno da se britanci žale,pa zar mu oni nisu garantovali bezbednost i kao od jednom on sam sa par ruja,kako ?
Bilo kako bilo veliki je to kišobran u odnosu na naš a i cipela je više nekako čizma i to vojnička a da smrdi bogami smrdi i to dosta.

Погрешно си написао пословицу..... :lol: :lol: :lol:

eremita:
Погрешно си написао пословицу..... :lol: :lol: :lol:

Eto vidiš pijanac jasna stvar !
Sada si me spustio i omalovažio tako da nije više bitno to što sam slučajno nešto povezao
Nema potrebe da se oko toga opterećujete jer znate i sami sa se to dešava ali nije pravilo.
Nego drago mi je da nisi više ljut na mene.
mislim đuskamo po tastaturi i to je sve,čemu ljutnja i teške reči, čista gluma.

Back