chika doktor Iskusan Banovan Poruka 6.360 16.09.2009. u 12:58 - Kisha #26 Pogledaj u nebo kada kisa pada to te moje suze zovu ko nekada Pojavi se duga ali tebe nema, a u mojoj dusi oluja se sprema. ))
Pogledaj u nebo kada kisa pada to te moje suze zovu ko nekada Pojavi se duga ali tebe nema, a u mojoj dusi oluja se sprema. ))
Error Veoma poznat Poruka 10.382 16.09.2009. u 13:37 - Kisha #27 chika doktor: Pogledaj u nebo kada kisa pada to te moje suze zovu ko nekada Pojavi se duga ali tebe nema, a u mojoj dusi oluja se sprema. )) Kliknite za proširenje... Poeto
chika doktor: Pogledaj u nebo kada kisa pada to te moje suze zovu ko nekada Pojavi se duga ali tebe nema, a u mojoj dusi oluja se sprema. )) Kliknite za proširenje... Poeto
xpertbet Iskusan Poruka 5.699 16.09.2009. u 19:38 - Kisha #28 Milanche°: da li ste nekad vodili ljubav na kishi ? i kako je bilo ? Kliknite za proširenje... a chuj stari ne smem pricham o tome jer malo ko bi razumeo dugu i vudstok
Milanche°: da li ste nekad vodili ljubav na kishi ? i kako je bilo ? Kliknite za proširenje... a chuj stari ne smem pricham o tome jer malo ko bi razumeo dugu i vudstok
Milanche° Poznat Banovan Poruka 7.459 17.09.2009. u 07:22 - Kisha #30 NastyNensy: jel se racuna na kisi pod krovom?! Kliknite za proširenje... ne to se neracuna moze ispod neko drvo jesi li ispod neko drvo dok je padala kisha ?
NastyNensy: jel se racuna na kisi pod krovom?! Kliknite za proširenje... ne to se neracuna moze ispod neko drvo jesi li ispod neko drvo dok je padala kisha ?