Kiseli kupus

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ma danas sam bila na degustaciji vina, covece kakve finese, mi smo svi amateri u hrani, jedemo ovako sirovo, kako li je kad spoznas sve finese, kad obratis paznju... a ima tako dobrih amaterskih kuvarica?????

ne znam en bih se lisavala kiselog kupusa volim to ali ti samo napred ako mislis da ces time nesto unaprediti.. ali nisam ga istina jela odavno

ma danas sam bila na degustaciji vina, covece kakve finese, mi smo svi amateri u hrani, jedemo ovako sirovo, kako li je kad spoznas sve finese, kad obratis paznju... a ima tako dobrih amaterskih kuvarica?????

ne znam en bih se lisavala kiselog kupusa volim to ali ti samo napred ako mislis da ces time nesto unaprediti.. ali nisam ga istina jela odavno

kupus je zdrav.on je pun c vitamina.

e je l si citao mozd amikija (mausa) kad puni dirizabl sokom od kiselog kupusa : )) kao valjda nemaju goriva i onda od arapa nabave neki rasol od sto godina i ono krene da leti ko blesavo : ))
e ako sam dobro zapamtila.. to je bas stari miki, u onim crvenim gacama

e ne ja cu se zapustiti i pre udaje mozda sam vec pocela :(

A nadjes zapustenog i on ce ti oprostiti. Samo ti uzivaj u zivotu i yebe ti se ko ce sta reci, ali nemoj samo drugima smetat i sve je super.

85235542td6.gif

de si kombajne,kako milos kako sir? :)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back