Kiša

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije Pera nego Djura ;)

Apsolutno da cine noge i cjelokupnu figuru ljepsom.
Ja sam musko. Bas mi je drago da si ti zensko.

Znam da si musko i to pravo,citam sta pise po forumu...Na jednoj temi sam napisala da nisam znala da Kotor ima takvih zanimljivosti,jer letujem u Djenovicima,ali nisi to procitao

Znam da si musko i to pravo,citam sta pise po forumu...Na jednoj temi sam napisala da nisam znala da Kotor ima takvih zanimljivosti,jer letujem u Djenovicima,ali nisi to procitao
Ne na zalost nisam procitao. Vjerovatno mi je promaklo.
Kotor je vrlo lijep grad sa mnogim znamenitostima - ukljucujuci i mene ;) :lol: :hahaha:

To je vec na tebi. Ja prihvatam probu. Znaci 50% je na tebi da odlucish.

Kako ces se izboriti sa ovolikim zenama?Mozes li izdrzati?A mozda i prihvatim ponudu kada uskoro dodjem u Djenovice,jer cu letovati sama prvi put, pa bi bilo lepo naci nekog Crnogorca da ti pokaze prirodne lepote svoje zemlje...

Verovatno krajem jula dok sredim finansije,a posto sam stari gost ne moram da brinem zbog termina,gazdarica ce me primiti kad god zelim
Vidjecemo se u svakom slucaju.
Provaljujete li vi da Marina sama dreždi na Žurci a mi ovde chatujemo? Nije fora a i nije po propisima. Ajmo kod Marine.

Da, ipak je Čizmić jedan gospodin u "najboljim" godinama... ;) Što ne želim svom mužu koji je tu negde, približnih godinica, ne želim ni svom drugu Čizmici.
Da hajde na ZURKU da se preselimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back