mimi's mom
Buduća legenda
- Poruka
- 32.800
Pa ne znam...........baš sada razmišljam.....nešto ih je ovde privuklo.............možda čizmice privlače štiklice....![]()
Biće da je tako...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne znam...........baš sada razmišljam.....nešto ih je ovde privuklo.............možda čizmice privlače štiklice....![]()

Nije Pera nego Djura
Apsolutno da cine noge i cjelokupnu figuru ljepsom.
Ja sam musko. Bas mi je drago da si ti zensko.
Ne na zalost nisam procitao. Vjerovatno mi je promaklo.Znam da si musko i to pravo,citam sta pise po forumu...Na jednoj temi sam napisala da nisam znala da Kotor ima takvih zanimljivosti,jer letujem u Djenovicima,ali nisi to procitao

Ne na zalost nisam procitao. Vjerovatno mi je promaklo.
Kotor je vrlo lijep grad sa mnogim znamenitostima - ukljucujuci i mene![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Ma ne ali stvarno... vidim da me jos jedan lik sa foruma poznaje i to izgleda bash dobro.Jasno! Ko nije za sebe, nije ni za druge. Molim lepo!
Ne na zalost nisam procitao. Vjerovatno mi je promaklo.
![]()
![]()
Hmmm... Ako svaka Mimi razmislja isto, onda eto nas na stiklicama u Kotoru. Pa ti vidi sta ces!!!![]()

Odoh ja da prizivam kišu !
Pa se vidimo.......ćao...![]()

To je vec na tebi. Ja prihvatam probu. Znaci 50% je na tebi da odlucish.Koju svakako treba"posetiti" i pogledati.Ili preporucujes ...probati?
Uh, pa ja bih bio u Raju ! Ne mogu opisati kakvo bi to meni zadovoljstvo pricinjavalo.![]()
Već mi te žao! Uh, pa ja bih bio u Raju ! Ne mogu opisati kakvo bi to meni zadovoljstvo pricinjavalo.![]()
Ma nema sto da me zalite... nisam od secera pa da se istopim !Zamisli, mimi No1, mimi No2, angel...Već mi te žao!
![]()

To je vec na tebi. Ja prihvatam probu. Znaci 50% je na tebi da odlucish.
Ma nema sto da me zalite... nisam od secera pa da se istopim !![]()
Dok ove ostale izgleda baš i nije briga za to.Ne boj se...Kako ces se izboriti sa ovolikim zenama?Mozes li izdrzati?A mozda i prihvatim ponudu kada uskoro dodjem u Djenovice,jer cu letovati sama prvi put, pa bi bilo lepo naci nekog Crnogorca da ti pokaze prirodne lepote svoje zemlje...
Ali ja se ipak brinem za tvoje zdravlje.Dok ove ostale izgleda baš i nije briga za to.

Ne boj se...
Kada dolazis u Djenovice ako nije tajna?
Hej!! Pa ja se moram sloziti sa tobom!!!![]()
Vidjecemo se u svakom slucaju.Verovatno krajem jula dok sredim finansije,a posto sam stari gost ne moram da brinem zbog termina,gazdarica ce me primiti kad god zelim
Provaljujete li vi da Marina sama dreždi na Žurci a mi ovde chatujemo? Nije fora a i nije po propisima. Ajmo kod Marine.
Da hajde na ZURKU da se preselimo.Da, ipak je Čizmić jedan gospodin u "najboljim" godinama...Što ne želim svom mužu koji je tu negde, približnih godinica, ne želim ni svom drugu Čizmici.
Zvrcni nekog indijanca - će da se skuvamo danas.