blue_eyes_bg
Zainteresovan član
- Poruka
- 257
Provalila si me,nema sta...a za godine...pa volim da izgledam mladje...dodji ti da te obucim...sa zadovoljstvom cu,ako nadjem vremena
:wink:

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
blue_eyes_bg:To je Kirsnerova igla...ugradjuje se na plasticnoj hirirgiji sake,kod rascepa ili prekida kontinuiteta tetiva i preloma distalnih falangi prstiju sake.
Sta te jos zanima u vezi toga?Da ti to nisu na Banjici uradili?Eh,nekada sam i ja to radio![]()
blue_eyes_bg:Devojke vidim da je vama zanimljivo,samo uzivajte...ne bih se slozio da sam se izblamirao,a to sto zelite da tako prikazete vasa je stvar,ne bih da ulazim u to...Cudi me samo tolika doza cinizma,ironije i podcenjivanja,pocevsi od obe moderatorke pa do tebe...JA bih vise voleo da ste malo vise predusretljive,da malo vise radite na sebi..recimo Ww nije ni znala sta je Kirsner...radio sam plasticnu hirirgiju kada sam bio civilno u vojsci godinu dana,tako da ne omalazavjte i ne opanjkavajte kolege,za pocetak nije lepo i kolegijalno...Kao drugo nadam se da necete obrisati ovaj moj komentar,obicno to uradite kada vam nesto smeta...Na zalost ne ocekujem neke pozitivne tendencije,promene kod vas...malo manje sujete,a vise dobre volje i sve ce biti bolje....zahvaljujem!