kirschneri

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehe...verujem da ti je sanduce puno,koja se ne bi zabavljala sa doktorom ;) ali izgleda ipak da nisi kvalifikovan za obucavanje s obzirom da sa 30 godina mozes da budes sekundarac negde a u najboljem slucaju na prvoj godini specijalizacije.I od jednog i od drugog zvanja,ja licno nemam sta novo da naucim.
Ali vazna je dobra volja,vidim da zelis da pomazes ljudima.
Nekada lepa rec vise pomaze od leka (ili skalpela,u tvoj slucaju ;) )

E,ww...iako se nablamirao ovde,ja ipak nemam negativno misljenje o njemu,jednostavno nikog nije uvredio a i kulturan je :)
A i vidis da je covek shvaler,macan,lovi ribe na titulu,nekako,prosto je romantican :-D.
Mislim da bismo lepo mogli da saradjujemo kad se zaposli :-D .

Izvini plavooki,ali morala sam jos jednom da se potsetim :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

blue_eyes_bg:
To je Kirsnerova igla...ugradjuje se na plasticnoj hirirgiji sake,kod rascepa ili prekida kontinuiteta tetiva i preloma distalnih falangi prstiju sake.
Sta te jos zanima u vezi toga?Da ti to nisu na Banjici uradili?Eh,nekada sam i ja to radio :lol:

...kad sam bio u jaslicama

:lol::lol::lol:

Devojke vidim da je vama zanimljivo,samo uzivajte...ne bih se slozio da sam se izblamirao,a to sto zelite da tako prikazete vasa je stvar,ne bih da ulazim u to...Cudi me samo tolika doza cinizma,ironije i podcenjivanja,pocevsi od obe moderatorke pa do tebe...JA bih vise voleo da ste malo vise predusretljive,da malo vise radite na sebi..recimo Ww nije ni znala sta je Kirsner...radio sam plasticnu hirirgiju kada sam bio civilno u vojsci godinu dana,tako da ne omalazavjte i ne opanjkavajte kolege,za pocetak nije lepo i kolegijalno...Kao drugo nadam se da necete obrisati ovaj moj komentar,obicno to uradite kada vam nesto smeta...Na zalost ne ocekujem neke pozitivne tendencije,promene kod vas...malo manje sujete,a vise dobre volje i sve ce biti bolje....zahvaljujem!

Sam si kriv.
Malo smo te spustile na zemlju da ne letis visoko i "frljas" se izrazima koje ne umes da objasnis u cilju da se pretstavis necim sto nisi.
Ali dobro je da znamo da si sluzio vojsku,sad mozes da se zenis :)

Tvoja tema je moderatorima i njihovom satelitu posluzila za ismejavanje,proveravanje,izigravanje mene,tuzno ali istinito...zao mi je zbog toga...a njima sve smesno...ovde se samo nailazi na zid sujete,cinizma,ironije,ponekad i paranoje...o demokratiji nema govora... :neutral: :???: :roll:

Hvala puno na tim pridevima i komplimentima...zar jedna dr da se tako izrazava o kolegi?A tvoje ljudske karakteristike ne vredi ni komentarisati....vredjanje ti je jaca strana,definitivno,za razliku od medicine

blue_eyes_bg:
Devojke vidim da je vama zanimljivo,samo uzivajte...ne bih se slozio da sam se izblamirao,a to sto zelite da tako prikazete vasa je stvar,ne bih da ulazim u to...Cudi me samo tolika doza cinizma,ironije i podcenjivanja,pocevsi od obe moderatorke pa do tebe...JA bih vise voleo da ste malo vise predusretljive,da malo vise radite na sebi..recimo Ww nije ni znala sta je Kirsner...radio sam plasticnu hirirgiju kada sam bio civilno u vojsci godinu dana,tako da ne omalazavjte i ne opanjkavajte kolege,za pocetak nije lepo i kolegijalno...Kao drugo nadam se da necete obrisati ovaj moj komentar,obicno to uradite kada vam nesto smeta...Na zalost ne ocekujem neke pozitivne tendencije,promene kod vas...malo manje sujete,a vise dobre volje i sve ce biti bolje....zahvaljujem!

Nije sramota ne-znati. Sramota je pricati gluposti i praviti se da znas ono sto ne znas. Ali ti si sve radio i svuda stigao - jos od vojske, vaskoliki doktore. Operises, delis terapije - samo jos da oitvoris virtuelnu ordinaciju i ziro-racun, pa da se javi i neka cica na licni oglas....Ej, tugo.... A ako si kolega - ej, tim tuznija tugo moja.....svako moze da zavrsi danas medicinu... :?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back