Moze li mi neko reci sta znaci "kirschneri NoI"?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Doors of Perception:Pa dobro ,ima jos pitanja ako si raspolozan da objasnjavas.
Koja vrsta konca je u pitanju?
Nego mene interesuje bas KAKO SE USIVA TETIVA ...posto je ona upredena,kako je to prosivas da se ne razresa?
Koji anestetik se koristi i koliko i ajde bas kad si navalio koja je maksimalna kolicina lok datog anestetika koja sme da se da? Posto je plastika u pitanju,koji kozni sav se stavlja na kraju,jer sve to ipak treba da bude bez oziljka?![]()
Mozda nije bas ta operacija izvedena,nisam vidovit,mada Kirsnerica se ugradjuje kod Zancolija,inace argentinskog hirurga koji je i prvi izveo tu tehniku kod prekidna kontinuiteta extenzorne tetive koja ide preko distalne falange prsta,genijalna i jednostavna operacija,dr Viki Bascarevic sa Banjice je maestralno izvodi,izmedju ostalog i to me je naucila,a devojke su ovde malo vise sujetne,ironicne i cinicne,sto sam im par puta i napomenuo da to nije dobro za lekare......danny0202:Meni je uradjena u aksilarnoj blok anesteziji i rez mi je cijelom duzinom prsta...![]()