Kinkyhouse - Baronovo mesto zabave (Shibari, BDSM i Kinkovi)

Što se tiče bdsm i slično tu su nekako stvsri malo izvrnute.
Elem, tu je neizvesnost i nepoznato i iznenađenje ono što loži i raspaljuje uzbuđenje. A opet da bi čovek pre svega ušao u tu priču i prepustio se mora da ima poverenje i sigurnost.
Moji pokušaji su bili zanimljivi ali onako lagani. Mislim baš zbog toga poverenja i sigurnosti.
Mada je i to sputavanje pokreta zanimljivo i može biti itekako vauuu.

Što se tiče bdsm i slično tu su nekako stvsri malo izvrnute.
Elem, tu je neizvesnost i nepoznato i iznenađenje ono što loži i raspaljuje uzbuđenje. A opet da bi čovek pre svega ušao u tu priču i prepustio se mora da ima poverenje i sigurnost.
Moji pokušaji su bili zanimljivi ali onako lagani. Mislim baš zbog toga poverenja i sigurnosti.
Mada je i to sputavanje pokreta zanimljivo i može biti itekako vauuu.
Slazem se ali kako za koga.
BDMS je nekoliko razlicitih stvaru u jednoj grupi. Bond*ge, Domination, Masochism and Sadisam
Ja sam vise za Bon*age i Dominaciju nego za ova druga dva.
Slazem se doduse, treba dosta poverenja i da znas da si sa nekim kome mozes da verujes. Ali bas iz tog razloga zna da bude bezbedno jer aku su ljudi svesni toga, postoji puno kuminikacije i samim time sigurnosti. jedino pocetnici ili oni koji neznaju ce u to srljati. Bezbednost je najvaznija
image_2023-10-17_002947193.png

Moj test - Mesavina ali neznost pre svega :D

Meni je kink da imam nekoliko seks robinja i da me opsluzuju- obozavaju. Recimo da imaju ritual da me svako jutro bude poljupcima i neznostima svuda po telu. Ali ta vrsta neznosti mora da je precizna kao sat. Dakle intenzitet, gde, koliko, na koji nacin, s osetom.
I kad se probudim onda dorucak, obavezno neko voce uz to i onda im dajem daljnje instrukcije.
Harem u prevodu :D
Imao sam drugaricu koja je bila u tom fazonu pa sam cuo price. Nije za mene iskreno ali razumem kink

Meni je kink da imam nekoliko seks robinja i da me opsluzuju- obozavaju. Recimo da imaju ritual da me svako jutro bude poljupcima i neznostima svuda po telu. Ali ta vrsta neznosti mora da je precizna kao sat. Dakle intenzitet, gde, koliko, na koji nacin, s osetom.
I kad se probudim onda dorucak, obavezno neko voce uz to i onda im dajem daljnje instrukcije.
Silčnu takvu fantaziju imam i ja samo sa muškarcimaaa...

Мислим да се каже "лептејeбо"

јер тиме добијамо и једначење сугласника по звучности, а и особа бива јбана од стране лепог (боље него ружног), уместо од стране хлеба меканог (или бајатог, ако је већ jебање у питању, јер од меканог слаба вајда, осим кад се жваће).

Мислим да се каже "лептејeбо"

јер тиме добијамо и једначење сугласника по звучности, а и особа бива јбана од стране лепог (боље него ружног), уместо од стране хлеба меканог (или бајатог, ако је већ jебање у питању, јер од меканог слаба вајда, осим кад се жваће).
U lebteebo

Back