Kinkyhouse - Baronovo mesto zabave (Shibari, BDSM i Kinkovi)

Kinkyhouse Baron

Obećava
Poruka
60
Puno pozdrava i dobro dosli.
U skorije vreme sam krenio da se bavim Shibari-em (Japansko umetno vezivanje)
Ono ima dve strane, jedno je fini umetni vezovi iz dekoracionih razloga ili kao vid umetnosti a drugi je malo bezobrazniji u smislu zabave i igre iza zatvorenih vrata.
Posto polako proucavam ove stvari zelim da otvorim novu temu u kojom mozemo da razgovaramo o svemu vezano za te radove i kinkove, pa sad da li oni bili Ukrasni, Erotski ili slicno.

3 vazne stvari koje zelim da pomenem:

1 - Za ove stvari je potrebno mnogo poverenja, razumevanja, paznje i komunikacije izmedju dvoje ljudi da bi se sve bezbedno izvelo, Mnogi misle da je to opcija samo za degene ili one koji vole jako grubu igru, naprotiv ovo je mozda Najnezniji nacin da se dvoje ljudi zabave jer je komunikacija na prvom mestu.
2 - Baron. To mi je nadimak, nisam neki narcis :D Ali eto ostalo je tu
3 - Ukoliko neko zeli licno da prica o ovome samnom ili ima zelju da postane model (Zivim u okolini Beograda) mozete me naci na:
https://www.instagram.com/kinkyhousebaron/?img_index=1
https://www.facebook.com/profile.php?id=61552040511880

Drustvene mreze inace nekoristim ali eto radi ovog hobija cu se upustiti u to.
Za pocetak evo par mojih vezova a vremenom cu ubacivati dodatne kako ih budem ucio. Ako imate svoje predloge ili zelje, izvolite- dacu sve od sebe da ih ispunim.

image_2023-10-10_181040225.png
image_2023-10-10_181110133.png
image_2023-10-10_181513576.png

aha...
Kazu da u zivotu postoje dva osnovna uzitka.
Dobra Hrana i Dobar Sex
Da kuvam Znam, Da masiram Znam, Pa eto da dodam i kanap u mix :D
Ma ok, sve je to za ljude.
Ja sam jednom probao da vezem devojku u zirafu al nije islo pa smo presli na fazon lanci katanci i ono damsel in d stres. Talk! Where are the rebels!?

Puno pozdrava i dobro dosli.
U skorije vreme sam krenio da se bavim Shibari-em (Japansko umetno vezivanje)
Ono ima dve strane, jedno je fini umetni vezovi iz dekoracionih razloga ili kao vid umetnosti a drugi je malo bezobrazniji u smislu zabave i igre iza zatvorenih vrata.
Posto polako proucavam ove stvari zelim da otvorim novu temu u kojom mozemo da razgovaramo o svemu vezano za te radove i kinkove, pa sad da li oni bili Ukrasni, Erotski ili slicno.

3 vazne stvari koje zelim da pomenem:

1 - Za ove stvari je potrebno mnogo poverenja, razumevanja, paznje i komunikacije izmedju dvoje ljudi da bi se sve bezbedno izvelo, Mnogi misle da je to opcija samo za degene ili one koji vole jako grubu igru, naprotiv ovo je mozda Najnezniji nacin da se dvoje ljudi zabave jer je komunikacija na prvom mestu.
2 - Baron. To mi je nadimak, nisam neki narcis :D Ali eto ostalo je tu
3 - Ukoliko neko zeli licno da prica o ovome samnom ili ima zelju da postane model (Zivim u okolini Beograda) mozete me naci na:
https://www.instagram.com/kinkyhousebaron/?img_index=1
https://www.facebook.com/profile.php?id=61552040511880

Drustvene mreze inace nekoristim ali eto radi ovog hobija cu se upustiti u to.
Za pocetak evo par mojih vezova a vremenom cu ubacivati dodatne kako ih budem ucio. Ako imate svoje predloge ili zelje, izvolite- dacu sve od sebe da ih ispunim.

Pogledajte prilog 1425714Pogledajte prilog 1425715Pogledajte prilog 1425717

posetila sam tvoju Instagram stranicu vrlo zanimljivo khm

elem, da li bismo mogli dobiti još neku sliku onog mačeta

Cool rad. Volim prakticno. Jesi li nekad razmisljao o ovakvoj ideji? dosta kaiseva za hvatanje i td..
Pogledajte prilog 1429321
Ne izgleda lose ali prilicno sam siguran da je sve to moguce kanapom sa dovoljno znanja i vezbe.
Neki ljudi su alrgicni na Latex a koza zna da bude skupa, ovo jedino za one kojim imaju sex podrum sa svim tim igrackama :D
Mozda jednog dana, ali za sada Kanapi i jednostavnije stvari.

Ne izgleda lose ali prilicno sam siguran da je sve to moguce kanapom sa dovoljno znanja i vezbe.
Neki ljudi su alrgicni na Latex a koza zna da bude skupa, ovo jedino za one kojim imaju sex podrum sa svim tim igrackama :D
Mozda jednog dana, ali za sada Kanapi i jednostavnije stvari.
Pa ok, nije povod za ekoloskiji i med odobreni materijal, vec ideja strapova/konopca/ uz prakticni deo.

Back