Frederick_
Elita
- Poruka
- 17.301
Dobro, taj je plug in i pravljen na platformi Volvoa ex40 s kojim deli i većinu delova. Nije šala.
Pa i xc 40 kosta toliko. Od 42.5K do 57K
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dobro, taj je plug in i pravljen na platformi Volvoa ex40 s kojim deli i većinu delova. Nije šala.
Uzimaju najvise Xpang a ima I BYD ovih manjih dosta..Vidim sve vise I Hongqi E-HS9 ..To je od ovih novih kineskih brendova ..,Ukupno najvise je Polstar i MG to su isto Kinezi ali sa EU markicomIgi, voze li Danci Kineze.
Pisao si za BYD da čak i opštine uzimaju ta auta.
Jesam vise puta u Xpangu a danas sam se vozio u Tesli 3 ..Nista oni ne zaostaju sto se tice kvalitete.. sedi u Mustanga pa u nekog boljeg kineza i.. Jeftini modeli su im bas jeftini ali ovi malo skuplji su dobri .. npr Honshi interiører.. Cena 1/2 AudiJel vozio neko od vas, ili se bar vozio u kineskim autima?
Ja sam se vozio u ganz novom Cherry-u.
Kada sam iz tog Cherry-a seo za volan svog bivseg CRV-a (u to vreme 4 godine starog), kao da sam presao iz čamca u space ship Enterprise
Kapiram ja i da je Dačija jedan od najprodavanijih auta trenutno u Evropi, ali i dalje je to Dačija
To što je nešto najprodavanije apsolutno ne govori ništa o kvalitetu već samo o dostupnosti širokim masama.
I u Jugi je Yugo bio najprodavaniji i najčešći auto na putevima, a svi znamo koliki je to bio krš![]()
kad sam cuo da je u austriji letos jedan e-auto, ostao sa prazne baterije u kilometraskoj koloni na auto-putu, tek sada vidim kolko je sranje to sa e-autima.To sa električnim automobilima se prilično prikočilo ove godine.
vazno da se vozaci odreknu ruske nafte.....DEKLARATIVNO....detalji nisu vazni. To sto i dalje ruska nafta tece na zapad u nesmanjenim kolicinama, to narodi na zapadu i ne mora da znaju.Šta je meni komično - električni eko automobili se pune DIZEL agregatima koji enormno zagadjuju atmosferu.
Један пребогати Кинез... на 1000 оних који сада купују нов ауто.Mislio sam na ove baš baš bogate Kineze. Kod njih je prestižna evropska marka stvar koja znači više nego nama. Jako se primaju na to - a to znam iz mnogih razgovora sa njima.
Običan narod će naravno voziti sve što može da priušti, kao i svugde.
Nike to ni poenta nego ilustracija njihovog mentaliteta i odnosa prema kineskoj robi. Vole evropsko zbog prestiža.Један пребогати Кинез... на 1000 оних који сада купују нов ауто.
Шта год да ураде они први, није упоредиво са масом.