Kineski telefon kršomi svaki drugi dan se apdejtuje!

Mdni danas legao miui 13. Tragedija je krenula oko 4 popodne a tek sada sam uspeo donekle da se povratim tel. Tastatura je očajna! Prvo je prijavljivao nedostatak mem. Iako ima 3 gb free jok. Deinstaliraj, briši. Krene da skida apdejt i da vraća bekap vajbera. Pukne sve naravno pa sam morao ručno da brišem. Uglavnom instalira se miui 13 i gle kineskog čuda, tel više nije redmi nego samo MI 🤣

4 SATA HARD JEBBAČINE KINESKE!

Ono što je najčudnije, pojavilo se 6gb slobodnog prostora :lol:

Redmi postao MI posle apdejta. Pre apdejta bilo 3 gb slobodno a sada 7 gb 🤔

Screenshot_2022-12-19-19-34-42-570_com.android.settings.jpg

Posle apgrejda mi ne radi you tube puca stalno u brauzeru. I pre je ovo pucalo pa uradim reload. Sad treba deset puta da uradim reload pejdž koji kineski krš bog ih spalio!
Pogledajte prilog 1273185
Можда Кинези користе твој телефон као портал за инвазију на Европу?

Шта ти мислиш колико треба да ти буде празно?Систем заузима свој део мем.простора, апликације такође.
32gb koliko mi je prodato oni nek se snađu gde će i kako da stave/naprave sistem. Ja sam konkretno kupio telefon sa 32gb memorije pre 2 godine. Nisam kupio telefon koji nema memoriju. Dakle to je za mene prevara. O lažnoj memoriji i da ne govorim to je tek prevara za sebe i država treba da hapsi lopove.

Dve pune godine telefon od prvog dana nema memorije i sad odjednom prazno 7 gb?!?? Odakle? Kome? Zašto?

Tačno je u pravu kolega kinezi kradu i varaju. Pazi moj telefon nije više redmi nego je MI. To nema nigde da se neko toliko zajebbava sa kupcima.

32gb koliko mi je prodato oni nek se snađu gde će i kako da stave/naprave sistem. Ja sam konkretno kupio telefon sa 32gb memorije pre 2 godine. Nisam kupio telefon koji nema memoriju. Dakle to je za mene prevara. O lažnoj memoriji i da ne govorim to je tek prevara za sebe i država treba da hapsi lopove.

Dve pune godine telefon od prvog dana nema memorije i sad odjednom prazno 7 gb?!?? Odakle? Kome? Zašto?

Tačno je u pravu kolega kinezi kradu i varaju. Pazi moj telefon nije više redmi nego je MI. To nema nigde da se neko toliko zajebbava sa kupcima.
Па купи неки други телефон, шта кукаш 4 месеца.

Mdni danas legao miui 13. Tragedija je krenula oko 4 popodne a tek sada sam uspeo donekle da se povratim tel. Tastatura je očajna! Prvo je prijavljivao nedostatak mem. Iako ima 3 gb free jok. Deinstaliraj, briši. Krene da skida apdejt i da vraća bekap vajbera. Pukne sve naravno pa sam morao ručno da brišem. Uglavnom instalira se miui 13 i gle kineskog čuda, tel više nije redmi nego samo MI 🤣

4 SATA HARD JEBBAČINE KINESKE!

Ono što je najčudnije, pojavilo se 6gb slobodnog prostora :lol:
ZAsto ne instaliras Gboard?

Posle apgrejda na miui 13 telefon kao da više nije moje vlasništvo iako sam ga debelo platio pre dve godine. Aplikacije pucaju šalju se reporti. Ono što me najviše iritira je što je vratio sva podešavanja na fabričke postavke! I to uvek radi! Nečuveno! Sklepotina!

Vajber ne stižu poruke, mora da se ulazi u aplikaciju, ne mogu da promenim melodiju poruke iako uredno zapamti odabranu opet svira ova difoltna iritantna kao gong.

Ed bloker isto stalno puca i šalje reporte. Tragedija od telefona. Ko ovo dva puta kupi taj je puko glavom.

Back