Kineski pacijenti sa COVID-19 zatvoreni u metalne kutije u karantinskim kampovima

Kako god okreneš Ameri i SZO krivi što Kinezi stavljaju ljude u kutije.
Кад ти неко прети (Амери) свеопштим ратом и већ показао да се неће либити никаквих превара да у тај рат увуче остатак света (сећа ли се неко догађаја око гушења Huawei, онемогућавање пословног окружења кроз пласирање теорија да хе 5Г мрежа одговорна за ковид-19 и сл? ) онда се окрећеш очајничким потезима да бар одложиш тај рат. С те стране разумем Кинезе.

jedino ako je nesto drugo u pitanju, a ne ovaj omikron, jer mi je zaista tesko da poverujem da kinezi to rade samo da bi animirali svet koji se sprema da izadje iz pandemije, kako citamo

moze da bude i pravljenje alibija za zatvaranje luka i transporta/izvoza, ali to je strasno, jer ulazimo u ekonomsku katastrofu i veliki reset o kome smo vec svi culi

neme treceg, culi su i oni za kraj pandemije, i 'vataju poslednji voz... kao alibi ocekujem sto je dr. malone posumnjao, da je neka druga zarazna bolest u zamahu, ali se isto nadam da blefiraju, da im samo treba alibi za veliki reset!

pocnite sa obezbedjivanjem onih stvari bez kojih ne biste mogli, znaci samo najpotrebnije, a ne gomilajte bespotrebno i suvisno
a najvaznije je da nabavite sto vise usranih motki. Trebace...........kad pocne globalno prangijanje.

Ово слободно гледајте као на покушај да се одложи рат.
Почетком ковид-маније Кина је требало да буде затворена као што се то потом десило са европским земљама. То би за Кину била економска катастрофа.
Кинези су у почетку тврдили да се нова болест (касније именована са ковид-19) лечи исто као и сваки други грип, кад су почели то да доказују кроз бројке болесних/излечених, у једном истом дану сви светски медији су пренели лажну вест без да је ико прозван због тога многи сејош увек сећају наслова "У Вухану људи умиру по улицама а влада не чини ништа да то спречи" . То је била порука Кинезима да ће уколико се оглуше на смернице Светске здравствене организације бити проказани као кривци за ширерње пандемије (која се зачудо стварно лечи као и сваки други грип али су промењени протоколи лечења толико да је практично легализовано убиство пацијената са дијагнозом "ковид-19").
Наравно, Кинези практични као и кроз целу своју историју, брзо су доакали СЗО и покретачима "пандемије" те су задали својеврстан домаћи...
Наравно, има ту још детаља због којих су Кинези морали и морају и даље да спроводе смернице СЗО... беше Американци још увек покушавају да Кинезе окриве за ширење вируса и спроведу пљачку Кине под паролом "наплате штете"?
Све ово што видите да се дешава у Кини јесте само покушај да барем са етичке стране осујете Америчке планове за пљачку Кине...
Додуше, као што видимо Америкаци неће стати или док се цео свет не окрене против њих (ту првенствено мислим на њихове вазале познате као Европска Унија) или док у неком свеопштем рату чија је ово прва битка не буде историја човечанства ресетована на неко ново камено доба...
sve ovo je samo dokaz da je SVETSKA VLADA na ivici provalije.
Cujem, Rotschildi povecali potrosnju toalet papira i sredstva za umirenje.

a najvaznije je da nabavite sto vise usranih motki. Trebace...........kad pocne globalno prangijanje.

sve ovo je samo dokaz da je SVETSKA VLADA na ivici provalije.
Cujem, Rotschildi povecali potrosnju toalet papira i sredstva za umirenje.
Управо супротно, "светска влада" је уз помоћ "ковид-19" успешно преузела контролу над многим земљама...

Ovde ne moze jer smo slobodarski narod, prkosni, nebeski. Bilo je moguce samo prvi put da nas zatvore, drugi put je desetine hiljada izaslo ispred zgrade vlade.
seti se pada RSK, 1995g...seti se plata od 2 marke, a litar benzina 5 maraka...kada je narodu zaplenjena devizna štednja u bankama...da ne idem dalje

Bio sam mali jbg

Sta sa tim?
narod je slomljen ovim ludilom...ja sam došao iz vojske 1989g...ludilo koje je počelo tada, traje još uvek...pljačke države i građana..izdaje nacionalnih interesa....svakodnevna ponižavanja srpskih građana...gaženja ustava...uništavanja svih institucija u zemlji...punih 30 godina socijalisti radikali prodaju iste smešne fore Srbima...DOS lopovi bili i otišli, a onda se ovaj izgubljeni narod ponovo zaželeo socijalista i radikala...i ponovo ih dobio i usrećio se...eto, gde je ovaj slobodarski, prkosni i nebeski narod došao

narod je slomljen ovim ludilom...ja sam došao iz vojske 1989g...ludilo koje je počelo tada, traje još uvek...pljačke države i građana..izdaje nacionalnih interesa....svakodnevna ponižavanja srpskih građana...gaženja ustava...uništavanja svih institucija u zemlji...punih 30 godina socijalisti radikali prodaju iste smešne fore Srbima...DOS lopovi bili i otišli, a onda se ovaj izgubljeni narod ponovo zaželeo socijalista i radikala...i ponovo ih dobio i usrećio se...eto, gde je ovaj slobodarski, prkosni i nebeski narod došao
Dobro ali takvo je vreme.

U ovom veku se stvari menjaju. Amerika i saveznici padaju, zapadne kolonije a ustaju Rusija i Kina sa saveznicima.

Dobro ali takvo je vreme.

U ovom veku se stvari menjaju. Amerika i saveznici padaju, zapadne kolonije a ustaju Rusija i Kina sa saveznicima.
dok se to dogodi, meni život prođe, a i milionima građana Srbije, takođe će proći život..pomalo i sumnjam, da će lopurde biti kažnjene...mislim na srpske lopurde

dok se to dogodi, meni život prođe, a i milionima građana Srbije, takođe će proći život..pomalo i sumnjam, da će lopurde biti kažnjene...mislim na srpske lopurde
Sta da ti kazem. Nikad nisam bio clan nijedne stranke. Cepao sam sve predizborne plakate, oni lepe ja idem za njima i krisom odlepim dok je mokro. Hteo fizicki da se obracunam ali znaju da sam budala, eto mene sa dobrim starim prijateljem bejzbol palicom, odmah se izvinjavaju.

Nisam uspeo nista da promenim. Jer ovo su bitange u odelima. Sta god da probam ja sam nasilnik. I zanimljivo ja ispadam budala a oni sto lepe plakate nabili se po javnim preduzecima.

Ako nista drugo nisam nas ja prodao i uvek sam dobrodosao u kafanu, u koju ne idem jer treniram. No nebitno... bitno je postovanje. Ako ipak zalutam nekad dobijem mleko na racun kafane, i to je nesto. 🙂

Ufff BLIC drama i ovaj avijon se ukočio u mestu i tu stoji jer ne može da se vozi prvo mora da se testira protiv korone pa onda može da nastavi da leti :lol:

CZJk9kpTURBXy82ZjI3OWM1MGMwZDdhMTUyZjhkYmM1ZTM3Y2NiZmJhMy5qcGeRkwLNAuQAgaEwBQ

Back