Kineski Dual sim telefoni / kopije poznatih modela

Ovo generalno vazi za sve kineske telefone koji se prodaju kod nas,pa da pojasnimo:
Ako kupujete ANYCOOL pazite da bude kupljen u legalnoj prodavnici i da za kupljeni
proizvod dobijete garanciju jer postoje i (za ne verovati)kopije
Anycool telefona.Pored povoljne cene Anycool telefoni imaju odlicne baterije,podrsku
za 2 (3) sim kartice,kvalitetne i velike ekrane sa podrskom za gledanje televizije,
jake zvucnike. Ono sto ih cini nepopularnim je nepostojanje nikakvih promena vezanih za OS.
Nemaju najosnovnije-podrsku za javu,a o nekoj naprednoj opciji,iluzurno je pisati.
Takodje,tu su problemi ako nastane neki kvar,dodatna oprema,podrska.
Mnogi se zanimaju za zvucna imena koja slicno izgledaju kao sto je Nokia N97.
Postoje kopije skoro svih poznatih i aktuelnih telefona i kineskih proizvodjaca,
pa cak i njihove kopije. Obratite paznju kada kupujete da li pise Nokia ili Nokla.
Ako kupite kopiju znajte da ti telefoni nemaju nista zajednicko sa orginalom.
Sve zavisi sta zelite od svog mobilnog telefona.
Ako zelite da u telefonu imate GPS, N-GAGE, JAVA IGRE,
Programe quickoffice, adobe reader, smart movie,
gledanje filmova sa prevodom, muzicke plejere,
kompase, e-book readere, photo shopove, opera,
operamini, mozilla fenec, auto cad prezentacije,
call recordere,kalkulatore, python aplikacije,
emulatore commodora 64, spectrum 32, nintenda,
game boya, mame, segamega, sony playstation 1 igre preko Palm OS
onda zaboravite na ove kineze i kupite prave telefone.
Kineske kopije su pravo smece. Nokla ili Nokia bez Symbian OS je bezvredna..
Sve te kineske kopije imaju neke obicne OS koje nemaju nikakvu podršku programa za Symbian,
Windows mobile, Palm, Java, .. Praktièno samo gledanje, slika, i muzike i televizora.
Osakaceni telefoni za kinesku sirotinju Kamera kao 2mpx a ono razvuceni VGA 640X480.
Ko želi ozbiljan telefon neka ne razmislja o ovim telefonima. .

ima sajt preko kojeg sam ja kupio tel.kineski sljaka dobro ,zadovoljan sam ima dve kartice
www.kineskitelefoninajnoviji.webs.com

Prva poruka pa reklama i to gde nisu mali oglasi,bezobrazno ,bezobrazno.:think:
Ne bih nikome preporucio kupovinu kineskih telefona a da ne znate gde je sediste firme,kao u ovom slucaju,lepo dizajniran sajt na besplatnom hostingu,sljastece slike,jedan br. mobilnog telefona i salju postom:rtfm: .

Zna se ko uvozi anycool i GT i gde im je poslovnica sa servisom i jednogodisnjom garancijom ,ovo mi sve govori "drzi vodu dok majstori odu":hvala:

Kupio sam januara meseca anycool t818 kineza. Jedanaest meseci radi fenomenalno, ja sam prezadovoljan, dve baterije, jedna traje 6 dana, a druga traje 5, mp3, kamera je solidna, fotografije takodje, mada je potrebno imati dosta svetla za fotografiju da bi ispala kako treba, bez obzira na mod. USB kabal vrsi funkciju, jednostavno povezivanje na racunar i na telefonu ti se pojavljuju odmah tri opcije: web kamera, mass storage i com port. Jednostavno racunar ga prepozna kao flash disk. Lako prebacivanje podataka (naravno potrebna je mem. kartica, posto ima samo 256kb fabricke memorije). Ja sam uzeo od 2gb i radi brzo i odlicno bez zastoja. Tastatura i touch screen...pre mesec dana mi nudio covek zamenu za nokiu n97 uz njegovu doplatu, naravno nisam pristao.
*** meni se potrefio dobrim, a sada naravno ima i djubreta...kako se koji potrefi. Uglavnom jedno je pravilo kod kineskih telefona, a to je i kod uvoznika ista stvar: od 100 telefona, 20 se pokvari posle dva dana, ostalih 80% rade izvrsno. E sada ako si takve srece...***...i cena je izuzetna 65E nije nista s obzirom sta dobijas zauzvrat...pozdrav svima...

Caos ... kupila sam skoro kineski iphone J2000.Extra radi,sve pohvale.Baterija traje 3 dana,kada bi manje gledala tv na fonu baterija bi trajala sigurno duze (signal za tv je extra) .. samo imam jedan problem pa ako mozete da mi pomognete bila bih vam veoma zahvalna :) :) :) Ne mogu da podesim parametre za internet.Isla sam u mts da mi podese a oni su na veoma drzak i bezobrazan nacim da izvinete odjebali za sve pare.Ja ne znam kako da podesim te parametre,ako neko zna neka mi kaze :) :) :) ljubim vas

Gde si nasla taj sa oznakom J2000 kad imas kod nas da uzmes Anycool i939G koji je kopija iphone4 i V869 koji je kpija starog iphone-a. Ovo si verovatno uzela narucivanjem iz inostranstva ili mozda kod nasih nekih preprodavaca koji nemaju ni radnju???

Ovi iz mts-a su te "kulturno" odj**** zato sto su polueli od ljudi koji ne kupuju njihove telefone za 1din vec uzmu kineza kome nemogu da podese parametre pa se obracaju operaterima,kako,sta,sto ne radi. Necu da stajem na njihovu stranu,ako je doticna osoba koja je trebala da ti pomogne profesionalac,trebala je da kaze da nezna,i cao,al obicno im padne mrak na oci i okrive kineza,ccc

Proobaj parametre za v869 sa ovog linka,imas tu jos par pametnih stvari
http://www.gt.rs/dokumenti.php

a ako to ne pomogne tu je uvek mts-ov sajt

Podešavanje telefona za uslugu prenosa podataka

Ukoliko želite da koristite uslugu prenosa podataka preko svog mobilnog telefona neophodno je da podesite određene parametre u Vašem mobilnom telefonu.

Ukoliko ne dobijete podešavanja automatski ili želite da ih, iz nekog razloga, ponovite, pozovite Korisnički servis na 064/789 i biće Vam poslate konfiguracione SMS poruke, pomoću kojih ćete moći da podesite svoj mobilni telefon i koristite usluge: MMS, e-mail i prenos podataka.

Automatsko podešavanje

Podešavanje za uslugu prenosa podataka, kao i za MMS, dobićete automatski, nakon prvog ubacivanja SIM kartice i uključenja mobilnog telefona. Ovo važi za većinu mobilnih telefona na tržištu Republike Srbije.

Slanjem SMS poruke

Parametre za korišćenje usluge prenosa podataka možete dobiti i slanjem SMS poruke sa tekstom WAP na broj 4777.

Ukoliko želite da u isto vreme dobijete podešavanja za usluge: 3G, MMS i prenos podataka, možete da pošaljete poruku sa tekstom ALL na broj 4777.

Slanjem zahteva iz USSD menija

Podešavanja za svoj telefon možete da dobijete i slanjem zahteva iz USSD menija.

Ukoliko ste postpaid korisnik, da biste pristupili ovom meniju, potrebno je da unesete kod *797# i nakon toga pritisnete taster za pozivanje.
Ukoliko ste prepaid korisnik, unesite kod *100# i pritisnite taster za pozivanje.

Potom, potrebno je da otvorite podmeni Dodatne usluge, u okviru koga se nalazi stavka Podešavanje telefona.

Manuelno podešavanje

APN = gprswap
Username = mts
Password = 064
IP address: 172.017.088.198
Port: 9201 ili 8080 (ako se to zahteva, zavisi od modela mobilnog telefona)
Homepage: http://wap.mtsmondo.com

@boorko s - jesi mozda tih 6. meseci drzao praznu bateriju u telefonu? @čika Zloba - telefon je OK. dual sim radi odlicno kao i na sve i jedno drugom "kinezu" a baterija zavisi od koriscenja, od jednog do tri ili cetiri dana @sanjica.sanja - za podesavanja pogledaj oko "fabrickog browsera" i tamo ukucas kao sto je napisao fox_87 u Manuelno podesavanje. @fox_87 v869 nije kopija iPhonea, vec "kopija" mini iPhonea, a v300 je iPhone :)

Back