Quantcast

Kineske piramide

Schrodinger

Domaćin
Poruka
3.910
Okultni simbol u srcu Beograda
piaramidabg.jpg

U kog boga veruje Amerika?
dollar-pyramid-stock-image__k1286472.jpg

...Uostalom, čemu tolika misterija oko ovih piramida, pa su samo odabrani naučnici i pod nadzorom bezbednosnih službi mogli da ih istražuju? Zašto je famozni Šampolion uništio hijeroglifske natpise koje je navodno dešifrovao? A i taj podatak da su dešifrovani hijeroglifi uništeni, takođe, se vrlo uspešno krije od javnosti. I to je zataškano. Sve što znamo o piramidama su nam plasirali strogo kontrolisani mediji...
http://www.novosti.rs/dodatni_sadrzaj/clanci.119.html:554820-Atak-na-prirodu-je-izvor-svetskih-kriza
Kmjigu "Naš besmislen mukotrpan rad - izvor svetskih kriza" Šauberger je napisao 1933. godine. Već sam naslov govori o tome kako je savremeni svet razvijen sa pogrešnim shvatanjem svemira, materije, energije, prirode..., što se, logično, odražava i na ljudsku zajednicu koja, verovao je Šauberger, mora biti u skladu sa prirodnim harmoničnim principima na kojima je organizovan čitav i svemir da bi funkcionisala.
Poznati svjetski kvantni fizičar, profesor na jednoj od najprestižnijih obrazovnih institucija u Rusiji - Univerzitetu u St. Peterburgu, dvostruki doktor nauka i izumitelj instrumenata za merenje različitih energetskih fenomena dr. Konstantin Korotkov, dobio je dozvolu za merenje u tunelima ispod piramida Teotihuakana u Meksiku, te na vrhovima Piramide Sunca, Meseca i Kvatzakoatla.
Kako je objavio u svojoj najnovijoj naučnoj publikaciji, nakon provedenih istraživanja, njegov zaključak je da je energija u tunelima meksičkih piramida loša, dok je na vrhovima piramida veoma dobra.
Međutim, ono što je najbitnije za nas u BiH, jeste to da je dr. Korotkov u ovom naučnom radu, konstatovao da je do sada najjača izmerena energija bila na vrhu bosanskih piramida u Visokom.
https://www.srbijadanas.com/vesti/r...da-snaznija-od-onih-u-teotihuakanu-2019-11-19
 
Poslednja izmena:

Schrodinger

Domaćin
Poruka
3.910
https://www.ekspres.net/intervju/srbija-je-i-masoneriju-bacila-u-blato
O bratstvu slobodnih zidara, o njihovom uticaju i moći gledamo i u TV seriji „Senke nad Balkanom” Dragana Bjelogrlića, razgovaramo sa grand komanderom Vrhovnog saveta Škotskog reda Dragutinom Zagorcem, majstorom najvišeg 33. stepena:
"I danas nauka tumači kako su nastale Piramide u starom Egiptu, na koji način je inženjerstvo to radilo, kako je to moguće u to doba bilo. Smatra se da su arhitekte tog vremena, kao članovi masonskih loža, čuvali tu svoju nauku, nisu je davali profanima da ne bi potrošili to znanje. Znači, masonerija u izvornom, osnovnom, konstitutivnom smislu je izvanredna i vrlo korisna organizacija. Imala je produhovljenost, nauku, kulturu, broj članova koji su gledali da pomognu svom društvu. Ne govorim o ovom vremenu, u kojem živimo. Nažalost, masonerija je danas sebe više isprofanisala nego što su je isprofanisali oni koji nisu njeni članovi."
 

Schrodinger

Domaćin
Poruka
3.910
https://www.sciencealert.com/the-wo...en-in-an-indonesian-mountain-scientists-claim
Али оно што је Natawidjaja открио на Гунунг Падангу је запањујуће. Брежуљак заправо није природно брдо, већ 90 метара висока степенаста пирамида. А оно што је још контроверзније је то да је пирамида старија него што би ико то могао да замисли. Коришћењем радиоактивног угљеника Natawidjaja открива да се старост терасе отприлике поклапа са оном већ процењеном од око 500 до 1.500 година пре нове ере. Али коришћењем цевастих бушилица успео је да дође до дубљих нивоа испод површине мегалита. Што би дубље копали, Natawidjaja је почео да открива да базалтне структуре дубоко испод површине доносе пуно старије датуме. Старост материјала на дубини од 90 метара и више, сеже у време 20.000-22.000 година пре нове ере. Будући да је човек направио мегалите, Natawidjaja и његов тим, су доказали да је праисторијска људска цивилизација постојала и у време леденог доба.

“Ово истраживање открива да је историја коју учимо у школама и на универзитетима задњих стотињак година погрешна. Време је да прихватимо да је цивилизација, као што сам тврдио у свом контроверзном бестселеру из 1995-те “Fingerprints of the Gods“, много старија и много тајанственија него што смо мислили.” – Graham Hancock

“Гунунг Паданг није природно брдо, већ пирамида коју је направио човек, а порекло датира давно пре краја задњег леденог доба. Будући да је грађевина масивна и врло дубоко постављена, то сведочи софистицираним грађевинским вештинама попут оних које су коришћене за изградњу пирамида у Египту или највећих мегалитских грађевина Европи, из чега можемо да закључимо да смо на трагу поприлично напредне изгубљене цивилизације.” др Danny Natawidjaja
https://srbin.info/svet/novi-dokazi-da-su-napredne-drevne-civilizacije-zaista-postojale/
 

Schrodinger

Domaćin
Poruka
3.910
Godine 1798. Napoleon Bonaparta je proveo nekoliko sati u centralnoj odaji Keopsove piramide. Opis njegovih doživljaja dao je Peter Tompkins u knjizi 'Secrets of Tje Great Pyramid': 'Kada je izašao, general je bio vrlo bled i impresioniran. Kada su ga pitali da li je doživeo nešto misteriozno, on je rekao da ne želi da govori o tome i da mu to pitanje više ne postavljaju. I posle mnogo godina Napoleon je odbijao svaki razgovor o svojim iskustvima koje je doživeo unutar Velike piramide. Jednom prilikom samo je napomenuo da je tamo primio izvesne utiske o svojoj sudbini. Na Svetoj Jeleni, neposredno pred smrt, rakao je Las Casesu: 'Ne, ne vredi. Nikada mi ne biste poverovali'!
https://www.conopljanews.net/tajne_piramida_prokletstvo_faraona.html
Postoji čitav niz fenomena u vezi sa ovim objektom, koji izazivaju sve veće interesovanje, a u Egiptu se i danas smatra da se u njoj pojavljuju bestelesna bića, aveti prošlosti i duhovi podzemnog sveta. Vekovima se prepričavaju priče o tajanstvenim silama koje se, posebno noću, kreću hodnicima piramide. Egipćani su čvrsto uvereni da bi čovek koji bi preko noći ostao u piramidi, ili bio ubijen od strane misterioznih sila ili nateran u ludilo. Godine 1930. dr Paul Brunton otišao je u Egipat sa namerom da utvrdi ima li istine u 'sujeverju' Egipćana.
Za dobijanje dozvole da provede noć u piramidi bilo mu je potrebno nekoliko meseci jer egipatske vlasti nisu htele da preuzmu odgovornost za moguće posledice. Prijatelji su ga ubeđivali da odustane i pokušavali da mu dokažu da niko od onih 'koji su uznemirili mir faraona nije prošao nekažnjeno'. Nepokolebljivi Brunton je na kraju, ipak, dobio dozvolu da ostane u piramidi posle zalaska sunca, uz napomenu da će gvozdena vrata, koja se, uobičajeno, zaključavaju svake večeri, biti zaključana bez izuzetka i one noći kada on bude bio unutra.
Svoje doživljaje u Keopsovoj piramidi dr Paul Brunton je opisao u knjizi 'A Search in Sacred Egypt' koju je izdao 1936. godine u Londonu.
Po ulasku u piramidu suočio se sa velikim brojem slepih miševa koji su lepršali kroz hodnike i naletali na njega. Uspeo je da dođe do centralne odaje piramide, takozvane Kraljevske sobe, a onda je seo pored velikog kamenog sarkofaga i ugasio baterijsku lampu. Sve vreme je imao utisak da nije sam i da se oko njega zbivaju čudne stvari. Bio mu je potreban veliki napor da ostane budan. Iznenada, u jednom trenutku 'senke su počele da se pomeraju, povremeno stvarajući mnogo definisaniji oblik, i neprijatne crte lica su se iznenada približile. Grozne slike su postale jasne u mome mozgu. Onda se mračna prikaza uvećala, podišla me je jeza od njenog pogleda pravo u mene, i podigla je svoje ruke kao da preti i kao da želi da ja pokažem strahopoštovanje.
Najzad je nastao vrhunac. Monstruozne kreacije, užasi podzemnog sveta formirali su groteskne ludosti, a čudni odbojni aspekti skupljali su se oko mene. Nekoliko minuta sam doživljavao nešto što nikada neće iščeznuti iz mog sećanja.
Posle ovoga nastao je mir. Cela kamena konstrukcija odisala je tišinom. Onda se osetilo jedno novo prisustvo. Atmosfera se promenila od loše i preteće do čiste i umirujuće. Oni koji su došli izgledali su drugačije od običnih ljudi, sa svetlim izrazom lica polubogova. Posle prve figure pojavila se još jedna, i posle razgovora sa njom dobio sam osećaj izuzetne slobode'.
 

openbox

Domaćin
Poruka
4.847
не знам за кинеске али ево један интересантан и поучан видео.. морам пробати ово сам,
наиме, аустријанац направио пирамиду и прави струју !
шта мислите о овоме? слична поставка као у египатским..
има и видео од 3 сата где све објашњава у детаље шта ради!
 
stanje
Ova tema je zatvorena zbog neaktivnosti. Molim objavite novu temu i pridružite se diskusiji.

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.