P a v k e
Obećava
- Poruka
- 85
ide li neko u kinu u aprilu na sajam opreme za kupatilo?
Ako mene pitas,nebi znao. A i blizu je kina, ajmo na sajam :shock: prosetamo se malo:shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ide li neko u kinu u aprilu na sajam opreme za kupatilo?
Pozdrav svima koliko vas ima!
Novi sam član ovog foruma a zagolicala me tema oko kineske robe. Sve ste objasnili i sve je jasno a opet mi ništa nije jasno?!
Uputio bih se u Kinu tj. u Shanghai radi nabavke robe ( konkretno bavim se nakitom srebro i bižuterija ) ali nisam 100% siguran kako to sve funkcioniše?
Otišo bih sam pa me pomalo i strah koliko bih se snašao tamo tj.dali bi obavio posao za koji idem i koliko je sigurno biti tamo sam u hotelu. i još jedno pitanje kako se plaća gotovinom ili karticom tj. dali nosim novac u gotovini ili na karticu?
Hvala unaprijed na odgovorima a vjerovatno ću imati još pitanja i pod pitanja. Pozdrav.
Trazim pomoc...Kako legalno da prodajem kinesku robu u svojoj radnji a nemam papire da sam tu istu robu kupio tjst kupljena je kod tih istih kineza u njihovoj radnji u kojoj oni neizdaju nikakav racun,kako je to moguce?!
lJUDI GDE CU JA DA NADJEM POVOLJNU BIZUTERIJU??? VELEPRODAJU...
pa pitas ih da ti daju gotovinski,to ce uciniti bez problema,svaki ima kasu
kako bre gotovinski?Ja njih pitam da mi izdaju racun a oni meni kao"nema racun,nema" e sad nisam jos usao u privatni biznis i u tokove trgovine ali zar mi netreba kad mi dodje inspekcija u lokal tjst radnju da im pokazem fiskalni racun o nabavljenoj robi ili neki drugi racun i papir o poreklu robe?
cudi me da kazu da nema racun kad im malo malo upadaju inspekcije,neretko ih i zatvaraju,naravno da,ako ti nedo bog,udje finansijska,sve to treba da imas,a i jos mnogo toga
Mene zanima ako mi neko ovde može pomoći ako zna gde ima kineskih veleprodaja u europi ,trebam sunčane naočale,male svečane torbe,kajševe,šalove...za firencu znam,i budimpeštu,ali ja sam čuo da ima u napoliu,bukureštu,barceloni velika čvorišta sa tom robom jel zna netko nešto,bar neku adresu?
planiram ići i u kinu ,ali trenutačno to ne mogu financijski.sada sam u situaciji da mi bolje paše nabaviti robu iz europe modele koji dobro idu,i koje nema konkurencija.imam vezu tako da carina nije problem,a u europi nema granica,tako da mi paše kupiti robi bilo gdje do cca 2000km daljine i voziti kombijem do granice .firencu imam u malom prstu ali ja bi htio još naći negdje drugdje kineske veleprodaje.
Dali znate gde stize njihova roba u Srbiji,interesuju me vece kolicine a ne njihove veleprodaje.Dali neko zna nesto o ovome i dali postoji neki lager? Unapred hvala