P a v k e
Obećava
- Poruka
- 85
Dali znate gde stize njihova roba u Srbiji,interesuju me vece kolicine a ne njihove veleprodaje.Dali neko zna nesto o ovome i dali postoji neki lager? Unapred hvala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala vd .Dali si isao u Kinu? Znaci definitivno mora da se ode za vecu kolicinu ili bi nekako mogao da narucim(odredjenu robu), pa da robu sacekam u Srbiji?što i nije neki problem
raspitaj se kad je odgovarajući sajam
ili kontaktiraj firme preko neta
povratna avionska karta je cca 1000 eura
hoteli su jeftini za evropske pojmove
ako se najaviš uobičajeno je da te sačekaju na aerodromu
ne oslanjaj se na usmene dogovore i slike sa kataloga ili sa neta jer su uglavnom blago rečeno ne verodostojni
dakle obavezno poseti fabriku
nemaju svi dozvole za izvoz pa ćeš možda morati da radiš sa trgovcima, zastupnicima itd
planiraj da ostaneš desetak dana jer su razdaljine i veličina za naše pojmove neverovatni
npr Šangaj dvadesetak miliona ljudi
od aerodroma do hotela stotinak kilometara
od fabrike do fabrike nekoliko sati i slično
nemoj da te zavaraju niske cene i obavezno se cenkaj
mada nemoj očekivati Italijanske popuste
nekih dvadeset do trideset posto je uobičajeno
piši šta te konkretno interesuje
U Beogradu u bloku 70
ja sam išao i svake godine idem nekoliko putaHvala vd .Dali si isao u Kinu? Znaci definitivno mora da se ode za vecu kolicinu ili bi nekako mogao da narucim(odredjenu robu), pa da robu sacekam u Srbiji?
ja sam išao i svake godine idem nekoliko puta
što nije ni malo lako ni prijatno
i pretstavlja u krajnjem slučaju gubitak vremena
ali je neophodno
upravo zbog loših iskustava u naručivanju na slepo
dakle Kineska poslovna etika je najblaže rečeno neuobičajena
20" kontejner
do Kopra cca 1800 USD
do Bara cca 2000 USD
20 do 40 dana od utovara
sve ovo je samo okvirno tačne podatke je lako dobiti od bilo kog špeditera
mada ja uvek nastojim da dobijem CIF
Vazi,pitacu ih da li je neto ili bruto cena,hvala.
U sredu cu se videti verovatno sa drugarom pa cu mu dati vas e-mail da vas kontaktira i da se dogovorite a da to neide preko mene (da se neigramo gluvih telefona), i molim da mi se ponovo javi Rakic Mileta greskom sam izbrisao njegovu adresu
mozda bi mogao i ja da se utalim sa vama,ja sam kupovao kod kineza robi na vece kolicine i dobijao sam cene da nepoverujes.inace proizvodim plastiku pa mi plasticne stvari odlicno idu,i prodajem na veliko tako da i roba ode brzo,a oni u bloku cesto nemaju vise.....mozda bi cene direktno iz kine bile jos povoljnije....
Normalno,mada plastika je glomazna roba neznam sta konkreto radite. Ja sa njima jos uvek se kockam za cenu i mogu reci,bas su teski po tom pitanju.