Кинеска национална мањина?

Статус мањине за Кинезе

• 1. Да, свакако!

glasova: 10 58,8%
  • 2. Не, и онако их има превише

glasova: 5 29,4%
  • 3. Појма немам

glasova: 2 11,8%

• Ukupno glasova
    17

HEFESTOS 1

Buduća legenda
Poruka
31.380
По неким проценама, у Србији трајно живи и ради неколико десетина хиљада Кинеза, а привремено још толико, и раде у грађевинској оперативи кинеских фирми...
Зашто тако бројна националност нема статус националне мањине и не ужива сва права као мањина?
Хрвата, рецимо, има знатно мање, и имају сва права једне националне мањине, упркос свему, а често су и реметилачки фактор у унутрашњој политици; за Кинезе се може рећи управо супротно, а не траже ништа...
Није ли време да се том народу дају сва права једне националне мањине, ако ништа друго- а оно као једном поштеном и лојалном пријатељском народу?
:flert:
Изволите...

не знам , мислим да не треба толико потенцирати ни једну мањину .мањина чини једна народ , али и не потпуно
Лично- мислим да им то треба понудити, као стратешком партнеру у овој ери опоравка државе, и као знак добре воље и пријатељства.
Кад упоредимо са понашањем других мањина у Србији- тек тада се то намеће и као нека врста обавезе...:think:

По неким проценама, у Србији трајно живи и ради неколико десетина хиљада Кинеза, а привремено још толико, и раде у грађевинској оперативи кинеских фирми...
Зашто тако бројна националност нема статус националне мањине и не ужива сва права као мањина?
Хрвата, рецимо, има знатно мање, и имају сва права једне националне мањине, упркос свему, а често су и реметилачки фактор у унутрашњој политици; за Кинезе се може рећи управо супротно, а не траже ништа...
Није ли време да се том народу дају сва права једне националне мањине, ако ништа друго- а оно као једном поштеном и лојалном пријатељском народу?
Изволите...
Hrvati, remetilački faktor u Srbiji. :mazi:

Лично- мислим да им то треба понудити, као стратешком партнеру у овој ери опоравка државе, и као знак добре воље и пријатељства.
Кад упоредимо са понашањем других мањина у Србији- тек тада се то намеће и као нека врста обавезе...:think:

да би имали статус мањине треба прво да буду држављани Србије ..шта знам , почне са неколико хиљада а заврши са неколико милиона ..

на страну да су добар , вредан и пријатељски народ .сматрам да нико нема право да мења етничку слику становништва

Kako narod kao kolektivitet može biti radan ili neradan , porodičan , dobar, loš ?
Rekao sam da neguju porodicne i radne vrednosti. Ne ubijaju majke i oceve sto mozes cesto da citas u crnoj hronici u Srbiji, postuju starije, vredno rade ... kako drugacije da ih okvalifikujem.
Narodi imaju svoje vrline sazete u vaspitanju, kulturi i odnosu prema zivotu.
Kao da nije dovoljno ono sto su kinezi demonstrirali u poslednjih 40g, da se ne vracamo u dalju istoriju.

Kinezi neguju porodicne i radne vrednosti, sto ce reci da su dobar i vredan narod koji nije agresivan i gleda svoja posla.

добро , и ?

добар , вредан и пријатељски народ .ГОСТИ ..сад ако неко има неке претензије да се праве неки полутани , то се не слажем.

Rekao sam da neguju porodicne i radne vrednosti. Ne ubijaju majke i oceve sto mozes cesto da citas u crnoj hronici u Srbiji, postuju starije, vredno rade ... kako drugacije da ih okvalifikujem.
Narodi imaju svoje vrline sazete u vaspitanju, kulturi i odnosu prema zivotu.
Kao da nije dovoljno ono sto su kinezi demonstrirali u poslednjih 40g, da se ne vracamo u dalju istoriju.
Dobro po porodičnim vrednostima su nadaleko poznati pa ih je i Srpski Narod opevao još pre dosta godina .

добро , и ?

добар , вредан и пријатељски народ .ГОСТИ ..сад ако неко има неке претензије да се праве неки полутани , то се не слажем.
Dobro i nista.
Kazem da bi ih uvek birao kao komsije i pre mnogih drugih.
Ljudi od svog posla, sto se meni svidja.

Dobro i nista.
Kazem da bi ih uvek birao kao komsije i pre mnogih drugih.
Ljudi od svog posla, sto se meni svidja.
AntiChinese-Cartoon-exclusion-Act.jpg

:eek: ... ovo nisam cuo do sada ... wow, opasno je oboleo ovaj crnogorac ... za ovo bi danas popusio ozbiljnu robiju
Nije to Niggor ako na njega misliš , nego Ajs iz Bed Copy najpoznatije srpske hip hop grupe svojevremeno.
Inače se vika Vladan Aksentijević iz nekog predgradja izmedju BG i Pančeva ,nema veze sa CG , iako je i sa njima snimao spotove i pesme .

Изволите...

Koliko ima Kineza u Srbiji

Back