Кина први пут лансирала ракету на Марс

Mnogo pametno to što se ove godine šalju čak tri rakete da istražuju Mars.

Jer to je, naravno, prioritet. Je8eš uništenje ekonomije celog sveta zbog korone. Je8eš saradnju gde bi jedna raketa nosila više istraživačkih modula tri zemlje koje sarađuju. Je8eš štednju. Bitno je kurčiti se.

Ти би желео да занемаре науку и уместо тога теби дају милостињу.

Али ништа од тога. Биће ово дуга, хладна зима.

А што твоје британске газде толико крепавају од ковида, скоро 50 000?

ti bi želeo da tvoja trućanja neko shvati ozbiljno? Biće veselo kad te budu proždrali izgladneli i to tako što te ostave na ledu, pa seckaju tvoj leš za po 300 grama mesa iste te "duge, hladne zime"...

Nisam ni mislila na ovom slučaju
Svet ima mnogo većih problema od svemisrkih stanica
Ja govorim o konkretnom rasipanju sredstava na to da se šalju gotovo istovremeno tri rakete na Mars zato što nema saradnje, a Mars se mogao istražiti i tako što bi se poslala jedna raketa, možda sa 2 ili 3 istraživačka modula.

To je sve o čemu sam govorio u komentaru upravo na vest da je par dana posle UAE i Kina poslala raketu na Mars a znamo da se sprema i treća za kasnije ove godine.

Niti sam govorio da bih rešavao druge probleme sveta, niti me zanimaju oni problemi koje ti vidiš kao bitne, nego samo oni koje ja sâm tako vidim, niti razumem zašto ti mene prozivaš a sama te probleme koji ti smetaju ne rešavaš.

ti bi želeo da tvoja trućanja neko shvati ozbiljno? Biće veselo kad te budu proždrali izgladneli i to tako što te ostave na ledu, pa seckaju tvoj leš za po 300 grama mesa iste te "duge, hladne zime"...

Не, бојим се да ће ти и тих 300 г меса избећи.

Биће тешко за честите и сироте :(

Back