KESH
Buduća legenda
- Poruka
- 40.453
Cekaju da im Rusi prodaju raketu pa ce i oni.А амдриканци? хехех
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cekaju da im Rusi prodaju raketu pa ce i oni.А амдриканци? хехех
Uskoro udarna vest...
Svi Marsovci su Kinezi...
Mnogo pametno to što se ove godine šalju čak tri rakete da istražuju Mars.
Jer to je, naravno, prioritet. Je8eš uništenje ekonomije celog sveta zbog korone. Je8eš saradnju gde bi jedna raketa nosila više istraživačkih modula tri zemlje koje sarađuju. Je8eš štednju. Bitno je kurčiti se.
Постављају 5Г антене на Марсу.Čak i tamo kovid instaliraju.
А што твоје британске газде толико крепавају од ковида, скоро 50 000?Ти би желео да занемаре науку и уместо тога теби дају милостињу.
Али ништа од тога. Биће ово дуга, хладна зима.
Ти би желео да занемаре науку и уместо тога теби дају милостињу.
Али ништа од тога. Биће ово дуга, хладна зима.
Ja govorim o konkretnom rasipanju sredstava na to da se šalju gotovo istovremeno tri rakete na Mars zato što nema saradnje, a Mars se mogao istražiti i tako što bi se poslala jedna raketa, možda sa 2 ili 3 istraživačka modula.Nisam ni mislila na ovom slučaju
Svet ima mnogo većih problema od svemisrkih stanica
ti bi želeo da tvoja trućanja neko shvati ozbiljno? Biće veselo kad te budu proždrali izgladneli i to tako što te ostave na ledu, pa seckaju tvoj leš za po 300 grama mesa iste te "duge, hladne zime"...
Не, бојим се да ће ти и тих 300 г меса избећи.
Биће тешко за честите и сироте![]()
On je jedan naobičniji som zato i treba da te se plaši.Fala, ja sam pescatarian, tako da osim ako si tunj ili morski pas, nisam zainteresovan.
Клањају у центрима за преваспитавање.Elem Kina je je jedna slatka zemljica u kojoj živi puno muslimana koji klanjaju.
Не, бојим се да ће ти и тих 300 г меса избећи.
Биће тешко за честите и сироте![]()
Можда ће Марсовци да признају Ногову скупштину и парламент?Амдриканци ће да.пошаљу једног зеца!
Амдриканци ће да.пошаљу једног зеца!
A ameri će da simuliraju marsovu površinu u nekoj pustinji i tamo vode 'svemirske' turiste!Par mandarina i malog belog zeca...
A na Marsu se (s)igraju neka druga deca.