Mstislav
Legenda
- Poruka
- 73.218
Postoji izreka nemojte suditi političarima po onome što govore nego po onome što rade.
Tako je, Kina sa svojom komunistickom partijom i narodnom vojskom sve pod petokrakom postala vodeca svetska sila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoji izreka nemojte suditi političarima po onome što govore nego po onome što rade.
Kapitalizam je sistem u kome su sredstva za proizvodnju uglavnom u privatnom vlasništvu. U Kini su sredstva za proizvodnju uglavnom u privatnom vlasništvu.ajde misli malo
Naravno samo što kod njih korumpirani političari ne prolaze dobroNije bitno koje je boje mačka ako ona lovi miša. Dakle može i mačka sa petokrakom ali da je kapitalistička.![]()
Skoknuo iz Kabula, radi za Amere.Propagira slatkocu islama u Kini![]()
Commiegels, drago mi je što sam te iznervirao.Evo Begels se upoznaje sa Kineskim sistemom.
Bravo bravo, Aj sad tek još demokratiju da im instalirana, ponesi USB sa naked fotkama tvog Grola.
Jeste, koliko kineskih zeljezara su u privatnom vlasnistvu a koliko u drzavnom?Kapitalizam je sistem u kome su sredstva za proizvodnju uglavnom u privatnom vlasništvu. U Kini su sredstva za proizvodnju uglavnom u privatnom vlasništvu.
Znaš da njihovi bogataši kupuju drago kamenje i na taj način vade svoje pare iz zemlje.Puna podrska KP NR Kine i Narodnooslobodilackoj armiji.
Uzasne te komunjare!Znaš da njihovi bogataši kupuju drago kamenje i na taj način vade svoje pare iz zemlje.
Zašto podržavati tako Smrdljiv režim, koji brani svojim građanima raspolaganje sopsvenom kešovinom.
Kod nas je isto blokiran platni promet.Uzasne te komunjare!
Eto srpski bogatasi ne moraju da kupuju nikakvo drago kamenje kako bi izbacivali pare iz zemlje, pa vidim Srbija od te silne slobode ekonomski procveta.
Jeste, koliko kineskih zeljezara su u privatnom vlasnistvu a koliko u drzavnom?
Koliko cementara su u privatnom vlasnistvu u Kini?
Najcesce "sredstvo za proizvodnju" u privatnom vlasnistvu je:
Pogledajte prilog 593791
Bar koliko je meni poznato...
Ja ne znam odakle njima milioni $$ da zapocnu biznis te velicine, jedino ako nisu digli kredit kod "Vojvodjanske Banke"...Da li je onaj ružnjikavi gospodin iz Alibabe koji je nedavno otišao, desna ruka kineske vlade ili ne? Džek Ma?
Pa ti inace imas mirisni organ za kommunjare.Kažu pametak zato mu je taka glavudža, al meni ipak to sve mnogo smrdi...