Stojkov Menidjer
Stara legenda
- Poruka
- 84.439
Drug Tito krade decu iz porodiištaNe znam, evo Kim Il Sung 1984 u Nemackoj, nesto su rovarili po EvropiPogledajte prilog 1794413
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Drug Tito krade decu iz porodiištaNe znam, evo Kim Il Sung 1984 u Nemackoj, nesto su rovarili po EvropiPogledajte prilog 1794413
Nije, ukrao je kera
NijeNije, ukrao je kera
Čuj o estetskoj hirurgiji nek svak misli šta želi ipak smatram da politika treba da se bavi sasvim drugim pitanjima umjesto grudima žena
Šta zabranjuješ? Samo rokaj.Severokorejski lider Kim Džong Un naredio je akciju protiv estetskih operacija, posebno povećanja grudi, koje je nazvao "antisocijalističkim". Vlasti su izdale hitne narebe za suzbijanje ovog "trulog kapitalističkog" trenda, a osobe koje budu uhvaćene u ovim praksama mogu se suočiti sa teškim kaznama, uključujući kaznu zatvora u radnim logorima.
Tokom leta, Pjongjang je osnovao "udarne timove" koji traže ilegalne plastične hirurge i žene sa uvećanim grudima. Žene za koje se sumnja da su imale estetske zahvate mogu biti fizički pregledane od strane vlasti. Ove mere su deo šireg napora vlasti da se suzbiju buržoaske ideje među mladim ženama.
U jednom od nedavnih slučajeva, privatni lekar i dve žene koje su se podvrgle operacijama izvedeni su pred javni sud, gde su bile kritikovane zbog svojih "trula kapitalističkih dela". Kao deo suđenja, zaplenjeni su silikoni i medicinski instrumenti.
Ova kampanja nije bezprecedentna, s obzirom na to da su ranije vojnici koji su dobili pristup internetu doživeli "kulturološki šok" zbog uticaja zapadne kulture, što dodatno naglašava strah vlasti od stranih uticaja.
https://www.b92.net/zivot/aktuelno/...onima-kim-dzong-zabranio-povecanje-grudi/vest
Udar na silikonei tetovirane obrve
Šta kazete ?
![]()
Ukrao je šunku, kojom je nahranio djecu iz sela, a one otpatke koje nitko nije želio pojeo je on, pa se zbog toga usr'o.Nije, ukrao je kera
ma ko bre voli velike siseBlokaderi isto ne vole velike sise, asociraju na moć i bogatstvo SNS funkcionerki.
Meni je najgore kad zapadna propaganda tvrdi da Severnokoreanci nemaju slobodan pristup internetu.Izgleda, zavrsio vojne akademije i doktorski rat doneo atomsku bombu i otisao nazad u Koreju da baca rodjake sa kevine strane kerovima pojedeljkom u 6:47
Imaju gugl pocetnu stranicu ali drugi izvorni kod da ne ide telemetrija kod trampaMeni je najgore kad zapadna propaganda tvrdi da Severnokoreanci nemaju slobodan pristup internetu.
Svaki čovek u toj slobodarskoj zemlji može da surfuje do mile volje.
Male sise su in.Severokorejski lider Kim Džong Un naredio je akciju protiv estetskih operacija, posebno povećanja grudi, koje je nazvao "antisocijalističkim". Vlasti su izdale hitne narebe za suzbijanje ovog "trulog kapitalističkog" trenda, a osobe koje budu uhvaćene u ovim praksama mogu se suočiti sa teškim kaznama, uključujući kaznu zatvora u radnim logorima.
Tokom leta, Pjongjang je osnovao "udarne timove" koji traže ilegalne plastične hirurge i žene sa uvećanim grudima. Žene za koje se sumnja da su imale estetske zahvate mogu biti fizički pregledane od strane vlasti. Ove mere su deo šireg napora vlasti da se suzbiju buržoaske ideje među mladim ženama.
U jednom od nedavnih slučajeva, privatni lekar i dve žene koje su se podvrgle operacijama izvedeni su pred javni sud, gde su bile kritikovane zbog svojih "trula kapitalističkih dela". Kao deo suđenja, zaplenjeni su silikoni i medicinski instrumenti.
Ova kampanja nije bezprecedentna, s obzirom na to da su ranije vojnici koji su dobili pristup internetu doživeli "kulturološki šok" zbog uticaja zapadne kulture, što dodatno naglašava strah vlasti od stranih uticaja.
https://www.b92.net/zivot/aktuelno/...onima-kim-dzong-zabranio-povecanje-grudi/vest
Šta kazete ?
![]()
Pa ako je ovo tačno to je još samo jedan plus za Vrhovnog Vođu, poštovanog druga Kim Džong Una.Izmisljotina, dozvoljeni su silikoni i korekcije se rade kod samo u specijalizovanim klinikama koje su ovlascene
Pre neki dan sam procitao vest da su bebu od 2 godine osudili na dozivotnu robiju jer je imala Bibliju u sobi.
Tako da ove nvo zapadnu propagandu mozes macku o rep.
Ja razumem da otvarate svakakve teme, ali da grunete ovakve gluposti a da nista bar proverili na guglu nije mi jasno.
Možda jeste pogrešno i bolesno, ja lično ne znam, jel bi bio ljubazan da nam kažeš?Елем, у начину владавине у Северној Кореји је много тога погрешно и много тога болесно.
Међутим, пошто ви осећате еротско узбуђење кад видите разне диктаторе,
онда ви решите да их браните тако што ћете, у мору критика, наћи неку бесмислену или наизглед бесмислену и онда ћете тиме да обесмислите све критике диктатора, па нпр.и ту да је овоме држава остала од покојног деде, као да му је држава приватна својина.
И онда тражите озбиљан разговор?
Заслужујете само презир и подсмех.
Ko je otvorio temu? Ruki iz Klagenfurta.Tema kad balkanska sirotinja ismeva nekog HAHAHAHAHAHAH HA … ha![]()
Severokorejski lider Kim Džong Un naredio je akciju protiv estetskih operacija, posebno povećanja grudi, koje je nazvao "antisocijalističkim". Vlasti su izdale hitne narebe za suzbijanje ovog "trulog kapitalističkog" trenda, a osobe koje budu uhvaćene u ovim praksama mogu se suočiti sa teškim kaznama, uključujući kaznu zatvora u radnim logorima.
Šta kazete ?
![]()