Metronomy
Buduća legenda
- Poruka
- 49.598
Sta fali na kafu do Beča? Odeš popijes kafu i vratis se, to je bilo normalno u vreme normalnih ljudi i zena....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste ako si bogat imas avion i doletisSta fali na kafu do Beča? Odeš popijes kafu i vratis se, to je bilo normalno u vreme normalnih ljudi i zena....
postoji kao prevozno srdstvo i autobus. 52 sedista i jeVtinije je od putovanja kolima. Malo duze traje ali stizes iz tacke A u tacku BJeste ako si bogat imas avion i doletis
9,189 km...ali crnkinja bratekoliko ste najdalje u km putovali ne bili se ocesali za snoskicu?
pu prvi 115km ...
Meni jedna dala 69, ali mi nije dala da je kresneme ali keve mi St. ja bi jednu crnkinju za zivota da omlatim i olizem ko coko moko za zivota![]()
Jeste ako si bogat imas avion i do
Jesi siguran da bi čoko bananicuuf ... i ja bih coko bananicu![]()
Bravo, odlichno razmisljash! A KOLIKO dugo se uzdrzhavali! ?koliko ste najdalje u km putovali ne bili se ocesali za snoskicu?
pu prvi 115km ...
15 1/2 godBravo, odlichno razmisljash! A KOLIKO dugo se uzdrzhavali! ?
Kad imash zhensku uZDRZHAVASH se shto DUZHE I TI I ONA, da bi orgazam bio INTENZ|ivNiji15 1/2 god
a sto se uzdrzavati od neceg tako lepog?
Кина, други пут.koliko ste najdalje u km putovali ne bili se ocesali za snoskicu?
pu prvi 115km ...
Postoji ako si alergican na grad Bec a ne zivis na Balkanupostoji kao prevozno srdstvo i autobus. 52 sedista i jeVtinije je od putovanja kolima. Malo duze traje ali stizes iz tacke A u tacku B
Onaj koji autobusom putujeKo moze da.bude alergican na Bec?
Predivan grad![]()
neka kupi kartuOnaj koji autobusom putuje