- Poruka
- 51.813
koliko ste najdalje u km putovali ne bili se ocesali za snoskicu?
pu prvi 115km ...
pu prvi 115km ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam vozac pravikoliko ste najdalje u km putovali ne bili se ocesali za snoskicu?
pu prvi 115km ...
U prednosti sam. Zene ne vole muskarce koji se previse trude. Tako da.. Nek skokne ona ovde. I nek ponese tangone. I izdepilira. I ulje za masazu. I kondoma ispred ima trafika, da ne pomisle komsije svasta za mene.
Zbog zena sam isao daleko, ali nikad zbog sexa....koliko ste najdalje u km putovali ne bili se ocesali za snoskicu?
pu prvi 115km ...
Kukuu...! Nadam se da ti se bar "debelo" isplatilo.427km po Google mapi
Од Ниш до Сомбор.koliko ste najdalje u km putovali ne bili se ocesali za snoskicu?
pu prvi 115km ...
Pa moze i neki preformans. A druga da mi pusi. A treca da tu bude. U kavezu.Još nek se samo pojjjebe i ti zadovoljan.![]()
Bilo je dobro, odlično. Zagreb, HrvatskaKukuu...! Nadam se da ti se bar "debelo" isplatilo.![]()
Ma ne,...nego ko je veći paćenik!Ovo isto merite kome duzi?
Pa nije to pacenik, to je prelepo.Ma ne,...nego ko je veći paćenik!![]()
Ma ne,...ICH!Pa nije to pacenik, to je prelepo.
Nego se nekako i u tome takmice.
A bre sestro, sto si tako naopakaMa ne,...ICH!
To se ne računa, posrećilo ti se.Ako je vec do merenja, jednom sam isao do budve na jednu noc i iako nije bilo zbog sexa, sexa je bilo....![]()
je l ti to iz iskustva?To se ne računa, posrećilo ti se.
Jbt,...da neko putuje 500 km samo zbog s.x-a, meni to deluje skroz paćenički.Ono tipa, nisam '.bo sto godina, pa sad i'l možda nikad!A bre sestro, sto si tako naopaka
U stvari nikad ne putuju zbog seksa samo.Jbt,...da neko putuje 500 km samo zbog s.x-a, meni to deluje skroz paćenički.Ono tipa, nisam '.bo sto godina, pa sad i'l možda nikad!