Kilava sam,pa sta?

Kad si zena stena od tebe se uvijek puno ocekuje i svaki put sve vise,a svaka slabost izaziva cudjenje,zato je bolje biti slatka kilavica oko koje se svi slome kad je slaba,a one druge su predmet cudjenja kad nekad malo okilave,zar je moguce da i one nesto ne mogu,da njih nesto boli..
Da, da, ženska ne sme da pretera sa snagom, onda svi počnu da se oslanjaju na nju, i muž i deca i roditelji i komšiluk, kad god nešto treba svi udare na nju i očekuju da im lako i raspoloženo pomogne :dash:. A kad njoj treba pomoć:rumenko:, to niko ne vidi, jer zaboga, naučili su da ona može i ima snage za sve :(

Zene da li ste kilave? Ja jesam :rida: Malo mi se ovih dana bioritam promenio, ucila,radila, izlazila,nisam dovoljno spavala,evo jutros temperatura i jedva govorim,glas otisao u pm :besna: Uopste se ne mogu naterati da ustanem iz kreveta,a i sve me boli. Jel imate faze kad ste kilave,ili je to kod vas ko kod mene trajno stanje? I,sta mislite koliko sa slaboscu to ima veze? :think:

Možda bi trebala da prekontrolišeš krvnu sliku, posebno gvožđe u krvi. Pre ihaj godina sam se osećala tako, konstantno sam bila kilava i jedna rutinska kontrola iz sasvim petih razloga je otkrila da "mi nešto jede gvožđe iz krvi" narodski rečeno. Tada se ustanovilo da imam pernicioznu anemiju što je inače bolest starih žena, a ja sam tada imala svega 35.g.
Pored OHB12 injekcije koju primam jednom u tri meseca, redovno jedem sve "crveno i sve zeleno" i kuc, kuc, nemam više problem sa kilavošću sem kad naiđu ovakve vrućinčine, ali to je valjda i normalno:)

Zene da li ste kilave? Ja jesam :rida: Malo mi se ovih dana bioritam promenio, ucila,radila, izlazila,nisam dovoljno spavala,evo jutros temperatura i jedva govorim,glas otisao u pm :besna: Uopste se ne mogu naterati da ustanem iz kreveta,a i sve me boli. Jel imate faze kad ste kilave,ili je to kod vas ko kod mene trajno stanje? I,sta mislite koliko sa slaboscu to ima veze? :think:

Danas se ovako osećam ... od juče temperatura.

Back