Kilava sam,pa sta?

Poruka
15.196
Zene da li ste kilave? Ja jesam :rida: Malo mi se ovih dana bioritam promenio, ucila,radila, izlazila,nisam dovoljno spavala,evo jutros temperatura i jedva govorim,glas otisao u pm :besna: Uopste se ne mogu naterati da ustanem iz kreveta,a i sve me boli. Jel imate faze kad ste kilave,ili je to kod vas ko kod mene trajno stanje? I,sta mislite koliko sa slaboscu to ima veze? :think:

sad kad sma bila u fazi ispita, to kod mene podrazumeva vrlo malo spavanja, bedna ishrana i slicno, doduse nije dugo trajala faza, ali sam odmah posle toga navatala gnojavu anginu...verovatno je jedan razlog sto sam bila pod stresom i nikako jela,a drugi jer sam bila na nekom festivalu nekoliko dana ranije do 6 ujutru, pa sam navatala prehladu :roll: elem, dok se zavrsio period ispita, krenula bolest, i onda me to zezalo danima. i konacno mi sad prosle itemperatura i upala i sve, i sinoc sam jedva docekala da izadjem da idem na trcanje...e ne da sam bila srecna i zadovoljna posle, i kako sam se super osecala fizicki...aj staticke vezbe radim ja stalno, al osecam se ko zivotinja u kavezu kad nemam redovnu fizicku aktivnost. nisam kilava, i trudim se da ne budem kilava, i shvatih koliko ne volim sebe kada se nadjemu tako nekoj situaciji da ne mogu da trosim svoju energiju do maksimuma i vezbam...da sam slabija i sva nikakva, tacno bih mrzela sebe. inace juce mi bila neka drugarica koja je stalno u fazonu "ja sam bolesna", znaci tolko mlitavo stvorenje odavno ne videh....e a da sam ko ona, odma bih prekratila sebi muke....ne kontam svega mi kako neko moze da zivi tako sav slabasan, nezasticen, mlohav, bolesljiv i tako to i cak ne pokusava da promeni to....e sad, ona je mlada, i mislim da je to prihvatila ko svoju cinjenicu i jednostavno ne pokusava nista da uradi po tom pitanju....ko neka baba bogtemazo, ali bas tako :neutral:

Zene da li ste kilave? Ja jesam :rida: Malo mi se ovih dana bioritam promenio, ucila,radila, izlazila,nisam dovoljno spavala,evo jutros temperatura i jedva govorim,glas otisao u pm :besna: Uopste se ne mogu naterati da ustanem iz kreveta,a i sve me boli. Jel imate faze kad ste kilave,ili je to kod vas ko kod mene trajno stanje? I,sta mislite koliko sa slaboscu to ima veze? :think:

Dok sam studirala bila sam kampanjac, ko ti. Ali uvek, uvek.,sam znala da odradim par vezbi. Da pojedem ako nista, cokoladicu. I da, radila sam i ja u toku studiranja. Evo,,, ziva zdrava

Sve ima veze s mozgom i ishranom..fizickom aktivnoscu
Jok, tj. nije samo to. Ja se zdravo hranim celog zivota, vezbam, setam... al imam nizak pritisak, 85/60 i cesto se, narocito kad je vruce osecam ko slogirana kokos, tj. lelujam.

Cipelic, verovatno si takva od kombinacije umora, stresa i sedenja za knjigom, svakom dodje, a i od stresa opada imunitet. Lepo opet na adu, jedi vocke i uzivaj.

Poslednja izmena:
Jok, tj. nije samo to. Ja se zdravo hranim celog zivota, vezbam, setam... al imam nizak pritisak, 85/60 i cesto se, narocito kad je vruce osecam ko slogirana kokos, tj. lelujam.

Cipelic, verovatno si takva od kombinacije umora, stresa i sedenja za knjigom, svakom dodje, a i od stresa opada imunitet. Lepo opet na adu, jedi vocke i uzivaj.

Pa nisam reko da je samo to..to sa nizim pritiskom i nema veze sa postavljacicom..onda bi joj rekli da pije kafu i energetska pica ne bi li ga digla
attachment.php

Poslednja izmena:

Da se preznojis :per:

desava mi se da sam jako kilava... pa ima veze s ko zna cim...

nekad podlegnem kilavosti a ako imam da radim onda radim ali uglavnom nemam
ne znam... a nekad sam super nekilava... to me i prepadne mozda pa se nekako vrati kilavost

Back