roby_kick-boxer
Početnik
- Poruka
- 6
Nije bio prenos ali bice snimak 21. na sport klubu.Inace Dragojlovic je dobio prvi mec,drugi je izgubio.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ZAPRAVO JA SAM DRUGI PO REDU! PRVO JE POCEO NASTARIJI (NENAD), PA JA (MILOS), DJORDJE JE POCEO I BRZO ZAVRSIO. STA DA TI KAZEM KAD JE MAJMUN! STO SE TICE MENE JA SE TRUDIM I VELIKE NADE POLAZEM U SVETSKO PRVENSTVO SEPTEMBRA MESECAroby_kick-boxer:Anicu ja sam se sreo sa mladjim Anicem u ringu u Nisu (Prvenstvo Srbije B klasa).Osim ako ti nisi stariji Anic koji je prvak sveta.Ali mozda nisi nijedan od navedenih.Gledao sam mec iz Jagodine od starijeg Anica a gledao sam ga i ranije.Decko kida!!!
SLUSAJ TI GOSPODINE GNJEC,GNJAC ILI KAKO SE VEC PREDSTAVLJAS,JA VAZIM ZA VEOMA SKROMNOG MOMKA,PRE SVEGA SPORTISTU A ONDA I SAMPIONA U OVOM SPORTU O KOME SI TI DAO SEBI ZA PRAVO DA GA BLATIS.DALI SI UOPSTE NEKAD USAO U RING(U STA CISTO SUMLJAM) KAD MOZES TAKO DA KOMENTARISES NAS KIK BOKS I NASE BORCE?KO SI BRE TI,NEMAS VEZE SA KIK BOKSOM CIM MOZES DA PISES GLUPOSTI TIPA"PUKNEMO KAD DODJU RUSI,FRANCUZI..."PA SAMO KLUB U KOME JA TRENIRAM U SVOJIM REDOVIMA IMA VISE SVETSKIH I EVROPSKIH SAMPIONA(A GDE SU OSTALI:GOGIC,PAGONIS,NINIC,DEJA...)NEGO STO TI IMAS MOZDANIH CELIJA,I SVI SU ONI REDOVNO PRESLISAVALI I RUSE I UKRAINCE I OSTALU SVETSKU KLASU!OVO STO TI SAD PISEM JE ISPOD MOG NIVOA ALI JEDNOSTAVNO NISAM MOGAO DA PRECUTIM!MILOS ANICgnjec:nas kik boks je smesan...uzas...tehnika odvratna..radi se samo na snazi..i pomalo na kondiciji
...borci su nerazgibani...ocajna rucna tehnika..jedino sto ih pomalo nauce je low kick...ma uzas
..zato i nije cudo sto puknu kad dodju rusi,francuzi,italijani,holandjani..
...ramon dekkers...ukucaj to ime u google i pogledaj sta se zove faca...dobro pored njega benny urquidez,rob kaman,bill walace...
MNOGO JE TEZE POSTATI AMATERSKI PRVAK SVETA ILI EVROPE,TEZE NEGO STO TI MISLIS!gnjec:nisam usao u ring da se borim...nisam prosao medicinskiali sam ulazio i u kickbox i u box ring da radim sparinge sa ozbiljnim momcima..znam koliko je tesko baviti se ovim sportom zato sto imam toliko povreda ko covek od 70 godina...
ne brine mene to...mene brine sto mnogi ovde govore da smo prvaci sveta i najjaci na svetu...ali to je u amaterskoj ligi...gde se cesto borbe namestaju i gde nema tolikog kvaliteta boraca...
zao mi je sto niko ne izadje i ne kaze da je to amaterska liga...da moramo da pocnemo da spremamo momke za profi ligu i da tako pocnu da ih treniraju...