Kik boks

• Začetnik teme Začetnik teme gost 84
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
roby_kick-boxer:
Anicu ja sam se sreo sa mladjim Anicem u ringu u Nisu (Prvenstvo Srbije B klasa).Osim ako ti nisi stariji Anic koji je prvak sveta.Ali mozda nisi nijedan od navedenih.Gledao sam mec iz Jagodine od starijeg Anica a gledao sam ga i ranije.Decko kida!!!
ZAPRAVO JA SAM DRUGI PO REDU! PRVO JE POCEO NASTARIJI (NENAD), PA JA (MILOS), DJORDJE JE POCEO I BRZO ZAVRSIO. STA DA TI KAZEM KAD JE MAJMUN! STO SE TICE MENE JA SE TRUDIM I VELIKE NADE POLAZEM U SVETSKO PRVENSTVO SEPTEMBRA MESECA

gnjec:
nas kik boks je smesan...uzas...tehnika odvratna..radi se samo na snazi..i pomalo na kondiciji

...borci su nerazgibani...ocajna rucna tehnika..jedino sto ih pomalo nauce je low kick...ma uzas

..zato i nije cudo sto puknu kad dodju rusi,francuzi,italijani,holandjani..

...ramon dekkers...ukucaj to ime u google i pogledaj sta se zove faca...dobro pored njega benny urquidez,rob kaman,bill walace...
SLUSAJ TI GOSPODINE GNJEC,GNJAC ILI KAKO SE VEC PREDSTAVLJAS,JA VAZIM ZA VEOMA SKROMNOG MOMKA,PRE SVEGA SPORTISTU A ONDA I SAMPIONA U OVOM SPORTU O KOME SI TI DAO SEBI ZA PRAVO DA GA BLATIS.DALI SI UOPSTE NEKAD USAO U RING(U STA CISTO SUMLJAM) KAD MOZES TAKO DA KOMENTARISES NAS KIK BOKS I NASE BORCE?KO SI BRE TI,NEMAS VEZE SA KIK BOKSOM CIM MOZES DA PISES GLUPOSTI TIPA"PUKNEMO KAD DODJU RUSI,FRANCUZI..."PA SAMO KLUB U KOME JA TRENIRAM U SVOJIM REDOVIMA IMA VISE SVETSKIH I EVROPSKIH SAMPIONA(A GDE SU OSTALI:GOGIC,PAGONIS,NINIC,DEJA...)NEGO STO TI IMAS MOZDANIH CELIJA,I SVI SU ONI REDOVNO PRESLISAVALI I RUSE I UKRAINCE I OSTALU SVETSKU KLASU!OVO STO TI SAD PISEM JE ISPOD MOG NIVOA ALI JEDNOSTAVNO NISAM MOGAO DA PRECUTIM!MILOS ANIC

izvini...nisam ja nigde napadao borce vec trenere...

nisam u nasem kickboxu video vec dugo vremena nista novo...

a uostalom...vec je boba lepo rekao...to o cemu ti pricas je wako amaterska liga...profesionalne borbe su jos daleko...

ZNAM JA ODLICNO O CEMU PRICAM,TI SE NISI IZJASNIO DA PRICAS O PROFI BORCIMA VEC SI RAZVEZA JEZIK KAKO GUBIMO OD SVIH REDOM.DA SI NEKADA USAO U RING,ZNAO BI KOLIKO JE TESKO BAVITI SE OVIM SPORTOM.OCIGLEDNO DA SI SAMO GLEDA NA TV-U ILI CITAO U NOVINAMA CIM SI TOLIKI "POZNAVALAC"KIK BOKSA.A TO DA NISTA NOVO NISI VIDEO U NASEM KIK BOKSU U SKORIJE VREME,MOGU SAMO DA TI KAZEM:STA BI HTEO,DA DUBIMO NA TREPAVICAMA!?!SPORTSKI POZDRAV!

nisam usao u ring da se borim...nisam prosao medicinski :D ali sam ulazio i u kickbox i u box ring da radim sparinge sa ozbiljnim momcima..znam koliko je tesko baviti se ovim sportom zato sto imam toliko povreda ko covek od 70 godina...

ne brine mene to...mene brine sto mnogi ovde govore da smo prvaci sveta i najjaci na svetu...ali to je u amaterskoj ligi...gde se cesto borbe namestaju i gde nema tolikog kvaliteta boraca...

zao mi je sto niko ne izadje i ne kaze da je to amaterska liga...da moramo da pocnemo da spremamo momke za profi ligu i da tako pocnu da ih treniraju...

gnjec:
nisam usao u ring da se borim...nisam prosao medicinski :D ali sam ulazio i u kickbox i u box ring da radim sparinge sa ozbiljnim momcima..znam koliko je tesko baviti se ovim sportom zato sto imam toliko povreda ko covek od 70 godina...

ne brine mene to...mene brine sto mnogi ovde govore da smo prvaci sveta i najjaci na svetu...ali to je u amaterskoj ligi...gde se cesto borbe namestaju i gde nema tolikog kvaliteta boraca...

zao mi je sto niko ne izadje i ne kaze da je to amaterska liga...da moramo da pocnemo da spremamo momke za profi ligu i da tako pocnu da ih treniraju...
MNOGO JE TEZE POSTATI AMATERSKI PRVAK SVETA ILI EVROPE,TEZE NEGO STO TI MISLIS! :idea:

Jeste veoma je teško biti uspešan u bilo kom vidu sporta,amaterskom,profesionalnom,rekreativnom.Treba mnogo rada ,odricanja,talenta...tu nema pogovora.To poštujem...ne samno uspeh nego i pokušaj da se da maksimum...

Mislim da gnjec nije mislio loše stvari o nekom sportisti,malo je bio 'okrutniji' u navodjenju mana ...
Mislim da je mislio na to što amaterska svetska i evropska prvenstva radiš sa dosta zaštite opreme na sebi,tako da borci imaju slobodu primanja udaraca,ne izvodjenja nekih stvari na tehnički zahtevan način i sa pravom jačinom i mnogi idu na kondiciju i snagu,ali to je tako jer situacija dozvoljava to.Medjutim treba odati priznanje svima pogotovo ovima našim momcima koji se izbore pored raznih problema tehničko-stručne prirode i naprave rezultat .

Razumem Miloševu reakciju ... veruejm da on daje maksimu na svim sportskim poljima.

dobro ja i ti se dugo vremena poznajemo ovako :D tako da me ti kapiras :D

i ja kao i ti postujem svaki vid odricanja i ulaganja u sebe i u sport...ali ja ne zelim da ljudi dobijaju iskrivljenu sliku o tome da smo nedostizni...da smo na prvom mestu...zelim da shvate da smo mi jos uvek osrednji u kick-u i da nam treba jos mnogo ulaganja (ne u borce...borci su tu da uce i da rade) vec u trenere, nacine izvodjenja treninga, sportske sale..i najvaznije u marketing...

kod nas je kick uvek vazio za sport koji treniraju kriminalci...treba to da se izgubi...

po3 za Milosa Anica!!!Svaka cast majstore...podrzavam sve sto si rekao...Kada ces ponovo do Zajecara...???Upoznali smo se na treningu kod trenera Bobana Stojanovica...

Molba:

Gde se odrzava svetsko prvenstvo (sad od 26.09 do 30.09)? Pinki, Arena, Pionir ili vec nesto cetvrto?...Moze neki info vise o tome, nisam uspela dosad nista vise da nadjem...

HVALA unapred!

16th world kikboxing championships belgrade 2007----KRAj! Gledao sam polufinale i finale.Od nekih sam ocekivao vise, a mislim da je bilo i ne zasluzenih borba u opste,slabo se prati ovaj sport time je hala nazalost bila prazna.Sve pohvale nasim spotistima!Svaka cast! Vasi komentari?

Imas u B.K Sindjelic utorak-cetvrtak od 20-22h za subotu nisam siguran kada je,e,a kvalitet treninga ne znam posto treniram posle njih,ali generalno ima ljudi uglavnom rekreativaca tako da probaj...
Aresa Ozrenska 39 ispo S.C. Shumice.

Za one koji bi da se oprobaju u kik boksu ili ga tek nauče !!! Sa treninzima je počeo novoosnovani klub RESPEKT iz Novog Sada.Trener je '' KRCO '' a već se okupila ekipa momaka vredna poštovanja.Treninzi su svakog dana u ulici 1300 kaplara u atomskom skloništu.Ostale informacije moće se uskoro pročitati na sajtu www.karlovackibiser.co.yu

Prilozi

• manja .jpg
    manja .jpg
    82 KB · Pregleda: 25
e bravo karlovacki biser ! RESPEKT JE STVARNO ZA RESPEKT ! i samo mala ispravka trener je Dragan Krsmanic KRCA bivsi bokser vojvodine - najbolji trener na svetu pozdrav od njegovih boraca !!!

pozz "MILOSE ANICU"

odlican si borac i nastavi samo tako ;), tebe ne znam licno ali sam cuo DOSTA o tebi tvog brata znam licno LEPO JE POCEO i on da trenira i sve to ali drustvo koliko se meni cini ga odvuklo od toga ...
sigurno bi i on isao tvojim stopama imao je talenta !

n.d :-D POZZ

Back