Kik boks

• Začetnik teme Začetnik teme gost 84
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Šta znači ''tehnika je klasična''? Normalo da neće udariti kako treba kad NE ZNA kako da udari! Kad si učio plivati jesi skidao ''klasične'' pokrete sa neta ili TV-a pa se jednostavno bacio u bazen i voooaaalaaa propliv'o?

Mislim da je @kbs borac ipak dao dobar savet.Iz gornjih pisama je ocigledno da @MladenVR nema nameru da odustane od svoje namere,pa je savet dobar, da barem ne slomi ruke,ako vec nece nauciti da pravilno udara.:roll:

Jel mogu da se pohvalim da je jedan moj dobar drug bio bivsi prvak Srbije u kick boxu..?:)

Pa samo ako ste imali intimne odnose i ako ste i dalje u vezi...
Evo i ja sam bio treci u Jugoslaviji u Karateu a obracam ti se licno ovde na forumu pa mozes i sa time da se pohvalis - kako sa tobom prica i osvajac bronzane medalje + drug ti je bivsi prvak - WOW ti si bas sposoban covek, vidi sta si sve postigao.....

Nadam se da kontas poentu....Ne razumem ZASTO bi se TI hvalio i pohvaljivao...:roll::roll::roll::roll::roll:

Ljudi sa uspehom su stidljivi i neeksponiraju se :rtfm:
Ostali koji nemaju pojma ni o cemu i nikada nista nisu uspeli kao neki pomodarci se hvale, i to zamislite ne svojim, nego tudjim uspesima.....:roll::roll::roll::dontunderstand:

Mislim stvarno, TVOJ DRUG TJ ON je bio bivsi prvak a ti me pitas da li smes TI DA SE POHVALIS.....:roll::roll::roll::roll:

On iako je to osvojio ti si i dalje goli k u r a c ..... :whistling:

p.s.Videh da si zensko a ne musko obicno se muskarci hvale tako necim sto nece nikada postici, ali opet to ne menja mnogo stvari ostaje isto samo promena nekih reci u zenske rodove....

Poslednja izmena:
Pa samo ako ste imali intimne odnose i ako ste i dalje u vezi...Evo i ja sam bio treci u Jugoslaviji u Karateu a obracam ti se licno ovde na forumu pa mozes i sa time da se pohvalis - kako sa tobom prica i osvajac bronzane medalje + drug ti je bivsi prvak - WOW ti si bas sposoban covek, vidi sta si sve postigao.....

Nadam se da kontas poentu....Ne razumem ZASTO bi se TI hvalio i pohvaljivao...:roll::roll::roll::roll::roll:

Ljudi sa uspehom su stidljivi i neeksponiraju se :rtfm:
Ostali koji nemaju pojma ni o cemu i nikada nista nisu uspeli kao neki pomodarci se hvale, i to zamislite ne svojim, nego tudjim uspesima.....:roll::roll::roll::dontunderstand:

Mislim stvarno, TVOJ DRUG TJ ON je bio bivsi prvak a ti me pitas da li smes TI DA SE POHVALIS.....:roll::roll::roll::roll:

On iako je to osvojio ti si i dalje goli k u r a c ..... :whistling:

p.s.Videh da si zensko a ne musko obicno se muskarci hvale tako necim sto nece nikada postici, ali opet to ne menja mnogo stvari ostaje isto samo promena nekih reci u zenske rodove....

Shta ti ovo koji k.urac znaci?

Vidi ovako mnogo si jak da seres preko neta i to zensko josh oces da ponizavas,vidi se da si borac ono,pravi.....slabicu jedan

i to jos zensko napadas preko neta,znaci kukavicluk ti se duplira

nisma JA TEBE nishta pitala,au pardon,vidim da sam te slucajno citirala umesto da sam samo napisala odg na temu,moja greshka:mrgreen:

nema me na forumu godinu dana postavim cetiri reci na nekoj temi i ovo bude...

Ja se ponosim svim svojim prijateljima,jer ih volim,i naravno da se radujem njihovim uspesima. Ko sto se ponosim mojim trenerom plesa koja je igrala u trijumfu,mojoj drugarici koja studira solo pevanje na Akademiji i ima glas da se raspametish,itd.
I jos sam ovde napisala onako skromno,malo u sali ''jel mogu''' sva fino..

Btw... PICKO

ti nemas blage veze o mom zivotu da znas sta sam prosla a shta ne,a jos manje da aludiras da sam neka grupi attention k.urva

Kao zadnje,reci mi tvoje ime i prezime. Ne mora javno,vec preko PP.

Btw,ovo nije bilo napushavanje,vec pokushaj.
jer je jedna je stvar da mene napadas kad te ja nisam dirala prva ( jesam pomenula kolko je to ''chasno'' :mrgreen: ) ,niti sam bilo sta loshe rekla tu o bilo kome, al da o njemu ovako hrabro josh seres iz fotelje i jos gore da tvrdis da ja lazem,ili jos gore,da on laze....
a sad cete videti,sad ce ovaj napisati kilometarski post, gde ce me izvredjati,i dati 10001 razlog zasto nece da svoje ime.

Poslednja izmena:
Shta ti ovo koji k.urac znaci?

Vidi ovako mnogo si jak da seres preko neta i to zensko josh oces da ponizavas,vidi se da si borac ono,pravi.....slabicu jedan

i to jos zensko napadas preko neta,znaci kukavicluk ti se duplira

nisma JA TEBE nishta pitala,au pardon,vidim da sam te slucajno citirala umesto da sam samo napisala odg na temu,moja greshka:mrgreen:

nema me na forumu godinu dana postavim cetiri reci na nekoj temi i ovo bude...

Ja se ponosim svim svojim prijateljima,jer ih volim,i naravno da se radujem njihovim uspesima. Ko sto se ponosim mojim trenerom plesa koja je igrala u trijumfu,mojoj drugarici koja studira solo pevanje na Akademiji i ima glas da se raspametish,itd.
I jos sam ovde napisala onako skromno,malo u sali ''jel mogu''' sva fino..

Btw... PICKO

ti nemas blage veze o mom zivotu da znas sta sam prosla a shta ne,a jos manje da aludiras da sam neka grupi attention k.urva

Kao zadnje,reci mi tvoje ime i prezime. Ne mora javno,vec preko PP.

Btw,ovo nije bilo napushavanje,vec pokushaj.
jer je jedna je stvar da mene napadas kad te ja nisam dirala prva ( jesam pomenula kolko je to ''chasno'' :mrgreen: ) ,niti sam bilo sta loshe rekla tu o bilo kome, al da o njemu ovako hrabro josh seres iz fotelje i jos gore da tvrdis da ja lazem,ili jos gore,da on laze....
a sad cete videti,sad ce ovaj napisati kilometarski post, gde ce me izvredjati,i dati 10001 razlog zasto nece da svoje ime.

Tih breee sto si ti isfrustrirana.....I to pises ovo danas na 8 mart...Ccc mora da ti niko nije ni cestitao niti kupio neko cvece... :sad2::sad2::sad2::sad2:

BTW srecan ti 8 mart :heart:
:mrgreen::mrgreen:

A odgovoricu ti kada budem imao vremena sve lepo da iscitiram, i kada se budem malo ohladila i smirila...:mrgreen::bye:

Back