Kijanu Rivs je izabrao tri ključna filma u svojoj karijeri

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nekad su za isto optuzivali Brus Vilisa....i Svarcenegera....i Batu zivotinju....i Mel Gibsona
Brus ispade da voli sto je takav.....ne zeli da komplikuje...
Mel Gibson, se trudi da bude takav...znaci totalno skrenuo od uloga....
Svarceneger, pobego od sablona...
Bata ostao bata zivotinja...manje vise....i po prici bio takav i u zivotu u komunikaciji, pazite u komunikaciji..

Npr za mene kazu da mi se na licu vidi tacno sta hocu kad hocu..znaci svaka emocija...
A opet kazu da mi je nekad lice totalno bezizrazno a to je slucaj kad me smaraju glupostima pa u sebi napravim sekvencu , jel moguce da su ljudi toliko glupi ili igram igru pravimo se englezi...i onda ostavim poluzbunjen izgled koji ne izgleda poluzbunjen nego izgleda prazan jer vide da logika radi brzo i jako...tj probaju pa vide u sekundi elokventan odgovor (ako se elokventno moze simbolicki upotrebiti i za reakciju)
Dakle ja mogu da glumim u komunikaciji ali to nije isto kao ovo glumljenje svega...mimika lica i bas svega...
Priznajem da bi uz dobrog kamermana i mozda rezisera, efekat kad umes da glumis komunikaciju bio zastrasujuc i na snimku...
Navodim primer, Milan Gutovic u otpisanima kad glumi oficira nediceve vojske kad pokazuje kako je efikasan kao vojnik, a u ustirkanoj uniformi i njegov dodatak koji retko ko primeti, a to su blago stisnuti zubi, to daje utisak da se kao realan fajter dobro stisnes i podignes adrenalin..
Kao i oni trenutci kad vidite samo jedan tanak misic vilicni koji se zategne u sekundici a pokazuje pomisao na napad kod protivnika..
Ako si uživo upoznao naše glumce posle 5 minuta ukapiraš da su oni takvi kao osobe. To je čist rl!

Back