Kidnapovanje dece i ritualno zrtvovanje

Istorija antisemitizma je duga... a ovaj forum apsolutno zabranjuje bilo kakvo širenje mržnje prema narodima, bez obzira da sli su u pitanju Jevreji, Hrvati, Srbi, muslimani, ili bilo ko treći... zbog te laži za "blood libel" je između ostalog i nastao antisemitizam. Dakle, to je zabranjeno i zato si dobio opomenu.

Da nestaju, ali ih zamene sa kloniranim dvojnicima koji se odaju samo u tome sto imaju poseban akcenat na slovo z i isto tako pred kamerama menjaju oblik ociju.

I ja sam cula to u Kikindi, prica se... ljudi se plase i zatvaraju se na sigurna mesta odmah posle sumraka. Mislim da su poslali i neke specijalne jedinice tamo da istraze, prica se da je to FBI.

... istina je u Kikindi.

Licno imam tamo rodbine i veoma sam zabrinuta vec neko vreme.

Malo sam se nasmejala, Izvini.
Moja korelacija i komparacija sa Kikindom je figurativna da bi se na laksi nacin predocilo brojno stanje nestalih u Srbiji. I da bi ljudi shvatili za ozbiljno ovaj problem.
Ali vidim da od toga nema nista, jer opet svi sve zaju i kao po obicaju podjebavaju, jer bez toga ne bi smo bili Srbi.
Dakle to sto si navela kao vanredno stanje u Kikindi, meni licno nije poznato. Ali me nista ne bi cudilo, jer ovo odavno nije nasa zemlja, tako da moze da vrslja i FBI i bilo koja inostrana sluzba.

Metapedia je antisemtitska varijanta Wikipedije koja izgleda kao da su je pisali naduvani SS-ovci..

Koliko lud treba da budeš pa da veruješ enciklopediji koja na svakoj strani pominje Jevreje, bez obzira o čemu je članak... a da ne pričam da u stavci o hebrejskom jeziku ima moronske izjave tipa "If one believes Jewish propaganda, Hebrew would be one of the great languages...."

Stoga, Metapedia ne može da se uzme u obzir kao ozbiljna enciklopedija, a širenje antisemitizma citiranjem njenih članaka NEĆE biti dozvoljeno....

Metapedia je antisemtitska varijanta Wikipedije koja izgleda kao da su je pisali naduvani SS-ovci..

Koliko lud treba da budeš pa da veruješ enciklopediji koja na svakoj strani pominje Jevreje, bez obzira o čemu je članak... a da ne pričam da u stavci o hebrejskom jeziku ima moronske izjave tipa "If one believes Jewish propaganda, Hebrew would be one of the great languages...."

Stoga, Metapedia ne može da se uzme u obzir kao ozbiljna enciklopedija, a širenje antisemitizma citiranjem njenih članaka NEĆE biti dozvoljeno....

pa onako...solidno lud : )

Evo nešto od Wikipedia ako je Metapedia nacistička. http://en.wikipedia.org/wiki/Blood_libel

Malo sam se nasmejala, Izvini.
Moja korelacija i komparacija sa Kikindom je figurativna da bi se na laksi nacin predocilo brojno stanje nestalih u Srbiji. I da bi ljudi shvatili za ozbiljno ovaj problem.
Ali vidim da od toga nema nista, jer opet svi sve zaju i kao po obicaju podjebavaju, jer bez toga ne bi smo bili Srbi.
Dakle to sto si navela kao vanredno stanje u Kikindi, meni licno nije poznato. Ali me nista ne bi cudilo, jer ovo odavno nije nasa zemlja, tako da moze da vrslja i FBI i bilo koja inostrana sluzba.

Izvinjavam se, imala sam mmomenat. Trebala si da verujes svom instinktu, ja sam se i salila :)

Back