Kič u metalu i rocku

A Led Zep i Purple kao nisu kic??? Izgledaju kao da su izasli iz cirkusa onako sljasteci u rozom satenu! Uopste vecina bendova iz sedamdesetih tako izgleda a tek oni heavy metalci sa bodljama,lancima i kozom ili sminkeri poput motley crue,twisted sister...
Blackeri :hahaha: njih bolje da ne komentarisem!

nemas ti pojma....okvirno mnogo proseravanja na temi....sve je u tacki gledista....nista samo po sebi nije ni dobro ni lose....ako ti ne volis da slusas pusti druge da slusaju ako to zele bez diskriminacije....i svako zivi svoj zivot,svi srecni,ovce pasu travu i cvetaju bandere....

Pa rockeri i hevi metalci su se najviše drogirali 80ih,blackeri su kasnije tek došli (ha ha oni su se više ubijali bukvalno nego drogirali).Da li ti znaš da su se gansi ubijali od droge i alkohola,čak su im i neke pesme o drogi.Sleš je jedva stojo na nekim koncertima,al su i dalje carevi . . .to što su se drogirali to je njihova lična stvar.

I šta ste navalili na oblačenje iz 80ih,to je tada bilo moderno,a sada nije i svima je kič,kič je kad se nešto preterano upotrebljava a ne bi trebalo.Ja sam dao svoje subjektivno mišljenje a vi se nosite u k...

ja nemam nista protiv mode 80-ih,cak bi i volela da se ta moda vrati...ja znam da su se i gunsi ubijali od droge,axl bi zaboravljao tekstove na koncertima koliko je bio nadrogiran il pijan:cool:
to i ja kazem da je to njihov zivot....ali ja pricam o blackerima....odvratni su mi nekako....oce da uplase ljude, i oni koji ih slusaju su kao mracni....a gunsi su uvek imali gotiva pesme kao i ritam u pesmama koji je bio keva....:super:

Nisam mogla da citam celu temu od pocetka do kraja ali aj da i ja koju prozborim...
Sta je uopste kic? Ja bih rekla da je on subjektivno odredjen. Nesto sto je meni mozda kic, drugom nije. Takodje zavisi i od vremena. Neke stvari su bile aktuelne osamdesetih, neke devedesetih, neke sada... Nebitno, sve je moda. Po meni kic su svi oni pentagrami, 666 gluposti i sl. Mislim, to vise nije moda, to je sekta, satanizam. Mozda misle da je to kul, zanimljivo i sve ali cinjenica je da oni propagiraju nesto sto mozda ne znaju tacno sta je, jer da znaju... Jednostavno nijedan razuman covek to ne bi radio. Al' sto se mene tice ja volim kad je neko zanmljiv. Svidja mi se kad se neko crta i sve... Mislim, ne znam... A sto se tice muzike: mnogo ljudi danas svasta podrazumeva pod rokom i metalom... Neko je pomenuo Avril :S devojka je blja. Patetika, patetika, patetika. Potpuno se kosi sa svim principima rock n roll lifestyle-a... U svakom slucaju... Eto.... :)
A da. Neko je stavio Nightwish cini mi se kao kic odmah pored HIM-a i koga vec kao gothic... :S to je symphonic, mozda power, ali gothic nije.. I ne znam sta je tu kic. Poptuno klasicni ljudi. Nista posebno na njima....

Led Zeppelin i Deep Purple kic? Neko rece da je kic ono kad ''nabacas previse svega i svacega na sebe bez ikakvog smisla da bi privukao masu, a pesme su ti smece'' (ili tako nesto u tom smislu), e zivo me zanima NA OSNOVU CEGA za ove dve grupe mozete da kazete tako nesto?! Sta njima su pesme bzv, ko zna cime su privukli toliki narod (generacije!!!) i postali popularni?! Ljudi, jedno je da ne volite nesto, a sasvim drugo da ne postujete... -_-

Posto Avril Lavigne uglavnom svrstavaju u rock( ne slazem se sa time,vise je pop,al' 'ajde ),recimo da je ona kic,pa onda...HIM i njihove tra-la-la pjesmice,pa...ma,kic su mi svi oni koji misle da su rockeri i metalci i to propagiraju,a zapravo sviraju sladunjavi pop,bas takva je Avril :)

e takvi ljudi se zovu pozeri....avril nazivaju rokerkom.....pa to je smesno.....:hahaha:
a dusa me zaboli kad vidim one klinke kad dodju ono kao crna majica sa likom avril u roze suknjici,neke zlatne starke i naravno:suknjica kao avril lavigne i iscepane carapice na kojoj je nasmejana kosturska glava sa roze masnicom....:thumbdown::rotf:
i jos kao,one nazivaju sebe rokerkama,metalkama i slicno,a pricaju po skoli kako su bile sad u februaru u bg-u na koncertu metallice(posto one misle da su metallica i maideni isto)
:sad2::sad2::sad2:

E nije mi dobro kad vidim ovog Mansona.....
Što se mene tiče čovek je totalni bolesnik.....
Dovoljno je samo da ga vidim i da mi pozli.....:roll:

e ali stvarno:upravo jedem sladoled i vidim njega sada.....e sad mi je sladoled zavrsio u kanti.....ne samo sto je odvratan fizicki,on je totalni bolesnik i pacenik
cula sam svasta o njemu,kao npr da cepa bibliju na koncertima,da je j*b* svinju(to sam procitala na nekom sajtu i ne znam da li je tacno),onda je na jos nekom koncertu bacio u publiku male zlatne retrivere(tek rodjene)i rekao svojim fanovima da nece da peva dok ih ne poubijaju....taj covek jednostavno nema srce i gadi mi se!!!!:zima2::zima::besan2::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:

e ali stvarno:upravo jedem sladoled i vidim njega sada.....e sad mi je sladoled zavrsio u kanti.....ne samo sto je odvratan fizicki,on je totalni bolesnik i pacenik
cula sam svasta o njemu,kao npr da cepa bibliju na koncertima,da je j*b* svinju(to sam procitala na nekom sajtu i ne znam da li je tacno),onda je na jos nekom koncertu bacio u publiku male zlatne retrivere(tek rodjene)i rekao svojim fanovima da nece da peva dok ih ne poubijaju....taj covek jednostavno nema srce i gadi mi se!!!!:zima2::zima::besan2::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak::bljak:

O Bože.......:eek::eek:
Gadio mi se i do sada,ali sad će tek da mi se gadi......:eek:

Budalastine,sve same budalastine!

Sve same izmisljotine.

Shto je najsmeshnije to je varijanta izmishljanja (za retrivere i ta sranja) isto shto je bila pricha za Motorhead da je Lemmy izvukao kravu na binu i u sred svirke je masakrirao sa motornom testerom, pa da su chak i Dimmu Borgir pokrali gomilu beba iz lokalnog sirotishta u Oslu i na bini ih "zrtvovali sotoni" te da su zato zavrshili u zatvoru (a ljudi zatvora nit' videli nit' omirisali), pa da je ne znam koji bend izneo kantu prave LJUDSKE krvi i polivali publiku itd. Mislim ne bi me chudilo, kakvih bolesnika ima, da je Manson zaista radio to sa kuchicima mada chisto sumnjam da bi neka organizacija tipa ANIMAL RIGHTS WATCH ili GREEN PEACE to precutali! Da je Manson uzasan i jadan sa njegovim imidzom "opakog momka" i da je jednostavno besmislena cela njegova karijera JESTE, NE PORICHEM!

a jel si čula da je izvadio sebi oko i umesto njega stavio oko sibirskog haskija? :lol:
***, čovek je true animal lover....

Shto je najsmeshnije to je varijanta izmishljanja (za retrivere i ta sranja) isto shto je bila pricha za Motorhead da je Lemmy izvukao kravu na binu i u sred svirke je masakrirao sa motornom testerom, pa da su chak i Dimmu Borgir pokrali gomilu beba iz lokalnog sirotishta u Oslu i na bini ih "zrtvovali sotoni" te da su zato zavrshili u zatvoru (a ljudi zatvora nit' videli nit' omirisali), pa da je ne znam koji bend izneo kantu prave LJUDSKE krvi i polivali publiku itd. Mislim ne bi me chudilo, kakvih bolesnika ima, da je Manson zaista radio to sa kuchicima mada chisto sumnjam da bi neka organizacija tipa ANIMAL RIGHTS WATCH ili GREEN PEACE to precutali! Da je Manson uzasan i jadan sa njegovim imidzom "opakog momka" i da je jednostavno besmislena cela njegova karijera JESTE, NE PORICHEM!

e pa ovo za retrivere sam cula od rodjake koja zivi u australiji,tako da mi je to ona rekla,a ovo da je j*b* svinju je istina jer je jedan lik u mojoj skoli doneo taj klip i mnogima nam ga pokazao....to je bio stvarno manson,a ne neko ko lici na njega:eek:
a ovo za dimmu borgir msm da su izmisljotine,jer realno ko bi mogao da udje usreed porodilista i pokrade jadne bebe a da ih niko,ali bas niko ne vidi??:roll:

Meni je rok omiljeni muzicki pravac mada vecinom slusam rok iz 60ih i 70ih.Omiljeni izvodjaci su mi Queen,Led Zeppelin,Bitlsi,Doors i ostali iztog perioda.Po mom misljenju kic u roku i metalu su vecina danasnjih bendova i samostalnih izvodjaca.Ne volim Avril i nju vise ubrajam u pop nego u rok.Takodje grupe kao Jonas Brothers(tragicno je sto se oni definisu kao rok bend) su mi kic.Ne samo u roku nego u muzici uopste.Tu su i bendovi kao Paramore i Veronicas koje uopste ne mogu da cujem.Zao mi je kada cujem kako su zvucali Queen i Led Zeppelin a kako zvuce danasnji najpoznatiji ,,rok" bend.Onda se osecam kao rodjena u pogresnoj dekadi :( Uglavnom ono sto se danas zove new metal,gothic,emo za mene je pomalo kic...

Back