Maggie.The.Cat
Domaćin
- Poruka
- 3.008
Znači, God nam je zagriženi fan vesele Avril...Ma šta nam napriča. . .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači, God nam je zagriženi fan vesele Avril...Ma šta nam napriča. . .
Ma šta nam napriča. . .
A Led Zep i Purple kao nisu kic??? Izgledaju kao da su izasli iz cirkusa onako sljasteci u rozom satenu! Uopste vecina bendova iz sedamdesetih tako izgleda a tek oni heavy metalci sa bodljama,lancima i kozom ili sminkeri poput motley crue,twisted sister...
Blackerinjih bolje da ne komentarisem!
nemas ti pojma....okvirno mnogo proseravanja na temi....sve je u tacki gledista....nista samo po sebi nije ni dobro ni lose....ako ti ne volis da slusas pusti druge da slusaju ako to zele bez diskriminacije....i svako zivi svoj zivot,svi srecni,ovce pasu travu i cvetaju bandere....
Pa rockeri i hevi metalci su se najviše drogirali 80ih,blackeri su kasnije tek došli (ha ha oni su se više ubijali bukvalno nego drogirali).Da li ti znaš da su se gansi ubijali od droge i alkohola,čak su im i neke pesme o drogi.Sleš je jedva stojo na nekim koncertima,al su i dalje carevi . . .to što su se drogirali to je njihova lična stvar.
I šta ste navalili na oblačenje iz 80ih,to je tada bilo moderno,a sada nije i svima je kič,kič je kad se nešto preterano upotrebljava a ne bi trebalo.Ja sam dao svoje subjektivno mišljenje a vi se nosite u k...
A niste spomenuli Europe, Cinderellu...?
Posto Avril Lavigne uglavnom svrstavaju u rock( ne slazem se sa time,vise je pop,al' 'ajde ),recimo da je ona kic,pa onda...HIM i njihove tra-la-la pjesmice,pa...ma,kic su mi svi oni koji misle da su rockeri i metalci i to propagiraju,a zapravo sviraju sladunjavi pop,bas takva je Avril![]()
E nije mi dobro kad vidim ovog Mansona.....
Što se mene tiče čovek je totalni bolesnik.....
Dovoljno je samo da ga vidim i da mi pozli.....![]()
e ali stvarno:upravo jedem sladoled i vidim njega sada.....e sad mi je sladoled zavrsio u kanti.....ne samo sto je odvratan fizicki,on je totalni bolesnik i pacenik
cula sam svasta o njemu,kao npr da cepa bibliju na koncertima,da je j*b* svinju(to sam procitala na nekom sajtu i ne znam da li je tacno),onda je na jos nekom koncertu bacio u publiku male zlatne retrivere(tek rodjene)i rekao svojim fanovima da nece da peva dok ih ne poubijaju....taj covek jednostavno nema srce i gadi mi se!!!!![]()
e ali stvarno:upravo jedem sladoled i vidim njega sada.....e sad mi je sladoled zavrsio u kanti.....ne samo sto je odvratan fizicki,on je totalni bolesnik i pacenik
cula sam svasta o njemu,kao npr da cepa bibliju na koncertima,da je j*b* svinju(to sam procitala na nekom sajtu i ne znam da li je tacno),onda je na jos nekom koncertu bacio u publiku male zlatne retrivere(tek rodjene)i rekao svojim fanovima da nece da peva dok ih ne poubijaju....taj covek jednostavno nema srce i gadi mi se!!!!![]()
Budalastine,sve same budalastine!
Shto je najsmeshnije to je varijanta izmishljanja (za retrivere i ta sranja) isto shto je bila pricha za Motorhead da je Lemmy izvukao kravu na binu i u sred svirke je masakrirao sa motornom testerom, pa da su chak i Dimmu Borgir pokrali gomilu beba iz lokalnog sirotishta u Oslu i na bini ih "zrtvovali sotoni" te da su zato zavrshili u zatvoru (a ljudi zatvora nit' videli nit' omirisali), pa da je ne znam koji bend izneo kantu prave LJUDSKE krvi i polivali publiku itd. Mislim ne bi me chudilo, kakvih bolesnika ima, da je Manson zaista radio to sa kuchicima mada chisto sumnjam da bi neka organizacija tipa ANIMAL RIGHTS WATCH ili GREEN PEACE to precutali! Da je Manson uzasan i jadan sa njegovim imidzom "opakog momka" i da je jednostavno besmislena cela njegova karijera JESTE, NE PORICHEM!