Neno
Elita
- Poruka
- 22.105
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kich je i kada procitas urnebesnu poruku toga u necijem stanu. Ok ne racunam u opste mesta gde ljudi nemaju ni para ni finansije. Tada svedeno.Pogledajte prilog 724059
Šta reći o ovome a ne zaplakati..gde su granice kiča,dokle to može da se proteže?
Zar nije lepše cveće staviti u neke vedre šarene saksije,ako već volimo šareniš?
Ovde nije reč o pretrpanosti,več o čistom ogoljenom neukusu.
Pogledajte prilog 724065
Vidite sve moje nebulozne faze u odrastanju. Mora da vam se dopada, zar ne?
Ovo mi se i svidija ali bih morao da zivim tu obucen u pingvina. I teatralno da polako sidjem niz te stepenice sa kisobranom i zabezeknutim ocima kazem gostima: kvaaa! Sta gledate!? Mozda sam propao ali imam plan. Svet je moj!
Ova stolicica, sta je vec, sa oktopusom je hit. Sa sve nosem. Pustis vodu ono strcne sapun iz toga.Pogledajte prilog 745046
Aman ljudi,ljudi šta je ovo ?
Na ovo se ježim gde god udjem kod starijih osoba ovo imaPogledajte prilog 720841
Bitno je biti svestan toga da kič i šund postoje samo dok su materijalno isplativi jer ih niko
ne stvara iz drugih motiva kao što je to slučaj sa pravom umetnošću. Međutim, kultura kiča
proizvodi kič ukus i veštačka potreba za kičom ostaje stalna, dok se jedino menjaju vidovi
i stepen kiča. Tako se stvara situacija u kojoj nastaje začarani krug iz koga nema izlaza,
a unutar koga stvari mogu postajati samo gore.
Pogledajte prilog 720842
Komercijalni uspeh kiča može dovesti u zabludu da se kvantitet pomeša sa kvalitetom i da se
kič poistoveti sa pravim vrednostima. Tako kič može zavesti ljude da se njemu prilagode ili
da potpuno izgube sebe u kiču.
Buuuaaaa.Stoj ne prilazi.