Khloe Kardashian izazvala spekulacije o veridbi prikazujući masivni dijamantski prsten

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.360
Promovišući svoju novu liniju Good American (dobrih američkih) cipela, Khloe je pozirala u tangama sa rukom na goloj zadnjici.

Međutim, masivni dijamant na ruci je ono što je izazvalo pažnju fanova sa sumnjom da bi mogla da bude verena?

klo.jpg

A ko je taj srećković (ili nesrećković) što je puko debele pare za prsten?

P.S. Znam al se pravim blesav.

Promovišući svoju novu liniju Good American (dobrih američkih) cipela, Khloe je pozirala u tangama sa rukom na goloj zadnjici.

Međutim, masivni dijamant na ruci je ono što je izazvalo pažnju fanova sa sumnjom da bi mogla da bude verena?

Pogledajte prilog 869830

:zcepanje: :zcepanje: :zbanana::zbanana:

Da nisi ti?

Pogledajte prilog 869830

:koto::koto:Verena :rida::rida::rida:

znam sve, pratim ih u stopu, haha

Ooo pa mi imamo zajeničku temu

U startu sam imala tutorijal ko je tu kome šta, nisam pratila štampu, a na Insta naletim na njih i nikako da shvatim ko je tu kome šta i kako, dok me jedna dobra duša nije prosvetlila .. ali kada sam pohvatala sad sam solidni poznavalac relation u toj opskurnoj kamarili

Imaju i TV šou (U korak sa Kardašijanima) tako da po ceo dan možeš da se družiš sa njima i da vidiš kako im je život težak...

Ne idem toliko daleko, instagram je moj domet .. zanimljiva mi je ta estetika , ti miksevi crnih autsajdera i belih beskrupuloznih barakuda ,

Back