- Poruka
- 42.854
koje su prednosti i mane ketogene dijete? kako velika količina životinjskih proteina utiče na kardiovaskularni sistem?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, ja sam na NATO dijeti i odlična je, o d l i č n a!koje su prednosti i mane ketogene dijete? kako velika količina životinjskih proteina utiče na kardiovaskularni sistem?
Ne znam, ja sam na NATO dijeti i odlična je, o d l i č n a!
Za tu nisam čula i mislim da je odmah opet nešto sto nije interesantno
Kakav je ovo bizarni prasak?
cudo jedno sta industrija nece da napravi i prodaje
jel imas zdravstveni problem pa ovo moras da jedes?
JokKakvaj to ishrana jeli opet una šta nejedu meso?
upravo obrnuto - meso al bez mesa (ovaj 'prasak')Kakvaj to ishrana jeli opet una šta nejedu meso?
ljudi mackeJok
Ovi jedu non stop meso ili ribu
Ne ovo je nesto drugo. Keto dijeta je izmisljena za decu sa epilepsijom...Kakvaj to ishrana jeli opet una šta nejedu meso?
негде сам ти видела фотку, и не чини ми се да си дебела.Nemam još nikakvih problema ali tju sigurno imati jer sam debela
Ovi ne jedu secer... sto i nije tako loseKakvaj to ishrana jeli opet una šta nejedu meso?
Onda ću i ja da to jedem ja sam već na tome jer mogu cvarci i slanina breJok
Ovi jedu non stop meso ili ribu
Šta od toga dobiješ elepsijuNe ovo je nesto drugo. Keto dijeta je izmisljena za decu sa epilepsijom...
Nijue bas da nema uopste uglj. hidrata jer i povrce ima nesto ugljenih hidrata (ali bas malo).Nema voća
Nema šećera dakle nema ni ugljenih hidrata
A jede se dosta jaja, ribe, mesa i povrća
Sad se pitam koliko ie to zdravo i da li diže holesterol ?
Ali zato nema hleba, peciva, testa (prakticno niceg od brasna i zitarica), krompira, pasulja, secera, meda, voca ni sokova od njih i svega u tom stilu... pa razmislite da li ste u stanju to da sprovedete.Onda ću i ja da to jedem ja sam već na tome jer mogu cvarci i slanina bre
Pricas nebuloze.Od kako sam mogao kao dete.jeo sam samo hleba i masti i dan dans mi je hleb glavni u svakom obroku.Nikada nisam bio gojazan.Poceo sam da se gojim pre desetak godina,od kako sam se povredio,ali ne od jela,vec od ne kretanja.Bitno je kada imas nesto tesko da radis,treba dobro i da jedes i to jaku hranu,jer ces to potrositi pri radu,ako ne radis opet nista te dane,kada dobro jedes treba prosetati i opet ces potrositi to sto si pojeo.Bitno je odrzavati metabolizam.Video sam dosta dece,a i dan danas ih ima sve vise,gde ih roditelji teraju da jedu mnog,samo da ne budu gladni,a kasnije ne mogu da im skinu taj visak kilograma.Tako da treba dete pustiti da jede onoliko koliko je njemu dovoljno,jer dete ce kroz igru brzo to potrositi i ponovo ogladniti.Sve dijete na svetu su ciste gluposti.najveci je problem u nam,gde su nam oci gladnije od stomaka i sve vise nemamo kontrolu nad hranom,a ne radimo nista da to potrosimo.Ali zato nema hleba, peciva, testa (prakticno niceg od brasna i zitarica), krompira, pasulja, secera, meda, voca ni sokova od njih i svega u tom stilu... pa razmislite da li ste u stanju to da sprovedete.
A ako povecate cvarke i slaninu a NASTAVITE DA KRKATE i sve ove secere (koje sam gore naveo) onda samo mozete da se natovite uzasno
Neznam ja da mogu bez pasulja bez leba još mogu ali nemogu odbiti kolače koliko dugo traje ta dijeta jer se dobro smrša?Ali zato nema hleba, peciva, testa (prakticno niceg od brasna i zitarica), krompira, pasulja, secera, meda, voca ni sokova od njih i svega u tom stilu... pa razmislite da li ste u stanju to da sprovedete.
A ako povecate cvarke i slaninu a NASTAVITE DA KRKATE i sve ove secere (koje sam gore naveo) onda samo mozete da se natovite uzasno