Kesić je Vučićev korisni idiot

Kesić je Vučićev korisni idiot koji za Vučića pacifikuje narod i sve okreće na "hihi haha".
Zašto to mislim? Svaki njehov klip na jutjubu ima po 200 hiljada pregleda i više, kad su protesti jedva izadje par desetina hiljada i to kad je lepo vreme.

Па да, исто тако ти је било и са Минимаксом, и уопште хумором.
И цео ерцовски хумор има исту позадину, Турци нас газе како стигну, али их Ера прешао!

Kesić je Vučićev korisni idiot koji za Vučića pacifikuje narod i sve okreće na "hihi haha".
Zašto to mislim? Svaki njehov klip na jutjubu ima po 200 hiljada pregleda i više, kad su protesti jedva izadje par desetina hiljada i to kad je lepo vreme.
Kad bi tu cifru izaslih pomnozio x broj gradova bilo bi vise..A sta, t sto covek, n a svoj nacin, kritikuje rezim, znaci da je BOT?Ne, pre bih rekao da si bot TI, koji sedish I njashke ovde za kompom..Pitam se koliko puta si TI izasao na proteste..?ILi si Ti Vucicev bot..?

Kad bi tu cifru izaslih pomnozio x broj gradova bilo bi vise..A sta, t sto covek, n a svoj nacin, kritikuje rezim, znaci da je BOT?Ne, pre bih rekao da si bot TI, koji sedish I njashke ovde za kompom..Pitam se koliko puta si TI izasao na proteste..?ILi si Ti Vucicev bot..?

Nisam ni rekao da je bot već da je korisni idiot, koji radi posao za Vučića a da toga nije ni svestan. Pa šta ti misliš da Vučić nije mogao na milion načina da ga ugasi za ovih ne znam ni ja koliko godina koliko ima emisiju, samo što Vučić zna sve o manipulaciji masama pomoću medija i zna da mu je potreban Kesić i zato ga je i ostavio.

Back