Kesh-afrodizijak

cvetni vrt

Domaćin
Poruka
4.658
Ok ,dragi moji.
Toliko puta smo culi pricu o mladim sponzorusicama koje se pale na kesh i to smo vec apsolvirali.
Sta mislite da li se muskarci takodje pale na kesh?
Da li im je neka dama lepsa srazmerno debljini novcanika?
Smete li da priznate i eventualno iznesete svoja iskustva?
Hvala (sto rece jedan uvazeni kolega :))

Палим се на кеш, кеш ме чини срећним, тј не кеш него могућности кад га имам. Али фора је у томе што желим мој, а не кеш неке девојке, од вас лек не бих узео а не паре.

Ok ,dragi moji.
Toliko puta smo culi pricu o mladim sponzorusicama koje se pale na kesh i to smo vec apsolvirali.
Cak i ako ih ima(ako mislimo na muskarce koji se ponasaju kao sponzoruse) nisam sigurna da ce to javno reci.
Verujem da takvi momci spadaju pod kategoriju -zigola.U sustini,nesposobne jajare.Nikada mi ne bi trebao muskarac koji zavisi od toga koliko mu zena zaradjuje.I nemojte sad,nema se posla,ljudi tesko zive...parazit je parazit.

Uglavnom branim žemske, ali ako globalizujemo pojavu sponzorisanja- više je žemskih sponzorisanih lica od muških. Ženske sponzoruše mogu naći i mlađeg sponzora, nekog šatro mafijaša glavnog u selu, a i nekog matorog...Muškarci su manje skloni tome, a i ako zalome u tom smeru-osuđeni su na neke koje su ih mogle roditi po godinama, i tek njima prisedne na karju svaki pležrrr koji im je učinjen. No, to je jedini način kada žena gleda muškarca kao parče poželjnog mesa, kupi povremeno par grama, posle mu prisedne.
I da, nisu sve bakute tako pogane :lol:

Cak i ako ih ima(ako mislimo na muskarce koji se ponasaju kao sponzoruse) nisam sigurna da ce to javno reci.
Verujem da takvi momci spadaju pod kategoriju -zigola.U sustini,nesposobne jajare.Nikada mi ne bi trebao muskarac koji zavisi od toga koliko mu zena zaradjuje.I nemojte sad,nema se posla,ljudi tesko zive...parazit je parazit.
Pa, Luna, drugo je žigolo- on ima satnicu, a drugo je sponzorisani dečko, njega kao statusni simbol predstavljaju nekada negde, ne svuda :lol:

Ok ,dragi moji.

ma zene su vece stipse:(

jao ti su najgori drugarici mi srce slomio jedan sho je bio mooshka sponzorusha zasuuu
insekt ma kakaf parazit:whistling::whistling:

Bilo je neko istrazivanje u Americi a ispitivani su i muskarci i zene .Bilo je pitanje koliko je bitno da bracni partner ima lovu .
Pokazalo se da muskarci uopste nisu gadljivi na pare i prolicno im je bitno da udavaca ima lovu . Rezultati su slicni kao
kod zena .Tako je bilo i u stara vremena , a udavace su javno nosile dukate oko vrata da privuku udvarace .

Stvarno ima satnicu?Ja sam mislila da se ugovori neka cena i to je to :lol:E,jbg,onda je ovaj sponzorisani momcic neka pod kategorija.

Nemam pojma, ali pretpostavljam da prostitucija tako funkcioniše, pa oni rade kao i žene prostitutke, neće valjda ćaskati, kuvati, gledati film.
Msm jadan je to hleb, ali nije mi ih žao-sami su taj put izabrali. Samo bih više prevencije uvela mentalne, među klince, da ne zglajzaju tako.

...ja se ne prodajem i ne kupujem,kada volim onda volim a kada ne volim onda ne volim i to je to,tu pare ne igraju nikakvu ulogu...
...a za ostale nemam pojma,valjda ima svašta,tržište je liberalno i ponuda zavisi od potražnje...

Nemam pojma, ali pretpostavljam da prostitucija tako funkcioniše, pa oni rade kao i žene prostitutke, neće valjda ćaskati, kuvati, gledati film.
Msm jadan je to hleb, ali nije mi ih žao-sami su taj put izabrali. Samo bih više prevencije uvela mentalne, među klince, da ne zglajzaju tako.

Nisam sigurna da je u pitanju samo seks.Oni sa svojim klijentkinjama izlaze,caskaju(ako je takav dogovor) pa sam zato i napisala da je sponzorisani momak,neka pod kategorija istog.
Tacno tako,samo na zalost tesko izvodljivo.

Back