Keratin ili ne?

Nisam te napljuvala, kako ti kažeš, nego sam rekla da upotrebiš Gugl pre nego što ostaviš neki post koji apsolutno nikome ne koristi. :lol:

- - - - - - - - - -

Pa diskutujemo svi, ja sam samo pokrenula temu. :P

- - - - - - - - - -

Ja sam u svom prvom postu napisala da je ovo mesto za diskusiju, savete i preporuke. :lol: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Pa sta ima toliko da se diskutuje?

Pa sta ima toliko da se diskutuje?

Pa ako tebi nema, koji djavo ulaziš na temu? :hahaha:

Ljudi, stvarno ste čudni. Ovoliki forum, ovoliko tema, a vi dođete na temu koja vas ne zanima i mislite da nema šta da se diskutuje i pravite se pametni, a samo smarate. :lol:

Curo, filozofska pitanja "zašto diskutovati" o čemu god slobodno prenesi na podforum "Filozofija". :lol:

Pa ako tebi nema, koji djavo ulaziš na temu? :hahaha:

Ljudi, stvarno ste čudni. Ovoliki forum, ovoliko tema, a vi dođete na temu koja vas ne zanima i mislite da nema šta da se diskutuje i pravite se pametni, a samo smarate. :lol:

Curo, filozofska pitanja "zašto diskutovati" o čemu god slobodno prenesi na podforum "Filozofija". :lol:

pa lose si odradila spontanu reklamu za salon u uscu, pa zato :)

jedino meni nije pala reklama na pamet.
mislila, zena stavila temu da se konsultuje oko keratina, da razmenimo pro et contra i tako..

al to je zato sto sam ja mnogo naivna i dobra, da.

Ima Alfa Parf za 500 din, a mogu i oni za bebe šamponi, oni su većinski bez parabena i sulfata. :)

Zanima me i onaj deo priče o formaldehidu/formalinu u tim preparatima. Čitala sam tipa da je određeni procenat dozvoljen, ali kao dosta preparata ima više, pa da je kancerogeno...

Znam cure koje to godinama stavljaju na glavu i nit su ćelave nit im šta zdravstveno fali, pa ko koga tu zeza?

Ја сам у додиру сваки дан са формалином, као и моје колеге које су у контакту с истим по 30+ година и нико од тога није умро.
Само смо сви младолики. z:mrgreen:

Тако да, опусти се гледе формалина. ;)

Zanima me vaše mišljenje o keratinu i keratinskim tretmanima.

Čula sam 300 različitih mišljenja: te valja, te ne valja, te valja ako je ovo, te valja ako je ono, te ne valja ništa, te ostaćeš ćelava, te porašće ti kosa...

Hajde da dođemo do nekog zaključka svi zajedno valja li to ili ne.

Ako valja, onda kako i pod kojim uslovima?

Preporučimo salone, proizvode jedne drugima ili ne preporučujmo ništa. xD

Zašto pokrećem temu? Zato što sam od drugarica čula 300 pohvala, pa ga, evo, stavila prvi put na glavu i zaista je prelepo, a onda sam izašla na internet, a internet k'o internet: i kad kašljucaš, kad proguglaš, internet kaže da umireš sutra.

Forum je ipak malo detaljniji što se tiče tih priča, pa hajde da prodiskujujemo.

Inače, radila sam keratinsko ispravljanje kose u salonu Wizard u Ušću na rpeporuku drugarice koja radi već dugo i kosa joj je kao bebeća maltene.
Khm,khm

Ја сам у додиру сваки дан са формалином, као и моје колеге које су у контакту с истим по 30+ година и нико од тога није умро.
Само смо сви младолики. z:mrgreen:

Тако да, опусти се гледе формалина. ;)

Ma čitala sam svašta, pa sam zato pokrenula temu, da razmenimo iskustva.

Recimo, meni su zgranuto rekli "Jel znaš da u formalinu drže leševe da ne satrule?!". Isprva, da, to zvuči dramatično... Ali, hm, ako formalin sprečava truljenje i propadanje, zar to ne znači da će formalin i kosu kao mrtvi deo našeg tela (uslovno rečeno mrtvi) čuvati od propadanja? :lol:

Slobodno me ispravi ako grešim, možda sam lupila iz svog laičkog neznanja. :hahaha:

Nisam ga ja spomenula, nego devojka post pre mene. Ja sam samo rekla da sam i ja tamo bila. Kad bi čitala redom i sa razumevanjem, možda bi znala o čemu pričaš, ovako je samo smešno. :lol: :lol: :lol:

ja citam redom
izgleda da ti ne znas sta pises i zasto pises. pa ispadas ti smesna jer si los PR za salon u uscu
da sam na mestu vlasnika, ja bih te tuzila sudu za nanetu materijalnu stetu i dusevni bol :)

Ja sam odusevljena keratinom. Izvlacim pramenove godinama i kosa mi je bila suva i iskidana. Fenirala sam se svake nedelje. Sada je samo operem i osusim bez cetke, ovo je spas. Uzasno peku oci dok se stavlja i to je jedina zamerka. Stavljam ga na sest meseci

Back