- Poruka
- 9.594
Lady Arwen:Mnoge svoje stvove na koje sam bila ponosna, kasnije sam prepoznala kod Platona, Kanta, Kjerkegora i Mileta Kitica.

TOOOOOOO! Tako pishi! Ovo hocu da cujem...Mile Kitic zvani Platon!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lady Arwen:Mnoge svoje stvove na koje sam bila ponosna, kasnije sam prepoznala kod Platona, Kanta, Kjerkegora i Mileta Kitica.
ti mog sina da ostavis na miruPLESsitnihDEMONA:Bane,poshalji mi tvoju sliku da je uramim i okacim u svojoj sobi?!
na tome mu neizmerno hvalaDavid Coverdale:Kemal Malovcic je legenda nase novokompovane muzike.On je prvi uveo orijentalni nacin pjevanja kod nas.
Izvinite gospodjo,nisma mislio nista lose. Samo jedna mala slicica...banegad:ti mog sina da ostavis na miru
bolje kaci slike nekih dovojaka po sobi
PLESsitnihDEMONA:Izvinite gospodjo,nisma mislio nista lose. Samo jedna mala slicica...![]()
Nego jel ste culi da Mileta Kitica zovu Platon,a Kemala Malovcica,Kant?
Mitar Miric-Sokrat!![]()
To je sve zbog grcko-turskog melosa u nas. Ko ce da bude Tales iz Mileta? Ipak to vise pristaje Miletu Kiticu? Tales iz Mileta Kitica.
Platon neka bude Serif Konjevic!![]()
![]()
Elvin:užasno si dosadna.