Sensei Master Moderator Poruka 94.581 21.01.2022. u 00:34 - KEC - Kecanje... i ostale nedoumice #26 šta nadjoh na internetu značenje reči kecati: terati koze imati seksualne odnose nekoga zavitlavati, stalno i sa određenom merom
šta nadjoh na internetu značenje reči kecati: terati koze imati seksualne odnose nekoga zavitlavati, stalno i sa određenom merom
M milance19 Hot, blue and righteous VIP Poruka 44.983 24.01.2022. u 13:55 - KEC - Kecanje... i ostale nedoumice #27 Sensei: šta nadjoh na internetu značenje reči kecati: terati koze imati seksualne odnose nekoga zavitlavati, stalno i sa određenom merom Kliknite za proširenje... Čuo sam za ovo pod 3 da koriste u južnim krajevima Nemoj da me zakecúješ Znači nemoj sa me zayebavash
Sensei: šta nadjoh na internetu značenje reči kecati: terati koze imati seksualne odnose nekoga zavitlavati, stalno i sa određenom merom Kliknite za proširenje... Čuo sam za ovo pod 3 da koriste u južnim krajevima Nemoj da me zakecúješ Znači nemoj sa me zayebavash