Kćeri, očevi i njihova stalna briga...

Da li su vama jasni očevi koji ubijaju svoje kćeri u zdrav pojam...ne daju im da nose usko, nisko...da otkriju stomak, da se šminkaju....
Ja ovo nikad neću razumeti...e sad...što je tema na LjIS....pa takvi likovi se uglavnom brinu da im neko ne okrene ljubimicu....meni je ta briga za kćerkin himen bolesna i graniči se sa imbecilnošću....a i ako ćemo iskreno devojku to može dobro zakopati.Šta je to što tera ljude da se tako ponašaju i da li se čovek može ikako sa tim boriti?

Da se borish? Nikako... Ili su matorci open-minded ili nisu.. To je otprilike isto kao i sto neki ljudi misle da je crvena boja za *****, da je Kosovo i dalje Srbija ili da tecni sapun ne moze tako dobro da opere kao onaj twrdi.. sapun.

Mislim, nije meni tjale dowodio jebache :zcepanje: ali je malo odmakao od "Lepote poroka"... :roll:

ali je malo odmakao od "Lepote poroka"... :roll:

eff sada.....Dinarci su jedni fini i jako duševni ljudi......:)
protiv nas se vodi hajka.........:roll:

hrhumv.jpg

Da li su vama jasni očevi koji ubijaju svoje kćeri u zdrav pojam...ne daju im da nose usko, nisko...da otkriju stomak, da se šminkaju....
Ja ovo nikad neću razumeti...e sad...što je tema na LjIS....pa takvi likovi se uglavnom brinu da im neko ne okrene ljubimicu....meni je ta briga za kćerkin himen bolesna i graniči se sa imbecilnošću....a i ako ćemo iskreno devojku to može dobro zakopati.Šta je to što tera ljude da se tako ponašaju i da li se čovek može ikako sa tim boriti?

Ne,nisu mi jasni..ne treba ni u cemu preterivati,jer to moze da izazove sasvim suprotan efekat,ja milsim..Sve zavisi,ko je kakav..kod nekog mirnijeg deteta,to moze da bude malcice traumaticno,a kod nekog malo buntovnijeg deteta,da izazove,bas takav efekat koji on nastoji da izbegne..Uostalom,treba razgovarati sa deteto,a ne klasika zabrana..Razgovorima stalnim,ti dajes detetu kucno vaspitanje,primer,obrazlazes mu sta,kako i zbog cega smatras da to mozda mora tako,a ne puf-zabrana..a sve sto mu branis,on bas iz inata radi...Nekako smatram da kucnim vaspitanjem se to postize,da dete onda ima neki osecaj za to,sta je da kazem primereno njegovim godinama,a sta nije,a ti kao roditelj si tu da ga usmeris..Pa,naravno ako si mlad,da ces nositi i kratko i leprsava i sve sto nose mladi,u granicama ukusa,da to izgleda zenstveno,pre svega mladalacki,a ne kao da je sisla sa Grand scene..:) Mislim da je to neki prezastitnicki stav..svakako svako brine najbolje sto ume i zna..verujem da to ponekad ume da gusi,ali ne treba preterivati,da to ode u drugu krajnost i da uzme maha...Treba nekako odrediti meru,nadgledati ga da kazem..e,ono sto ne razumem,je sto to neki roditelji rade,ako su im deca, fina,primerena,jednostavno ako nisu nikada dala povoda da roditelji sumnju u njih,a opet rade sve suprotno..treba imati poverenja u svoje dete,ako si mu ugradio ispravne principe i vaspitanje u njegovu licnost..sa jedne strane mogu i da razumem i roditelje,jer svega je danas i mnogo je vise losih stvari,i svako tezi das acuva svoje dete od losih stvari..Znaci,neka mera je vazna...ne znam,meni moji nikada nisu branili sto se tice oblacenja i sminkanja,ali se znalo lepo,i kako se oblacilo i sminkalo..u skolu(srednjoj) samo maskara na okice i sjaj,eventualno lak na noktima bezbojni ili boje koze..Znaci nista napadno,sa ukusom i merom,kao normalno dete,tj.devojka...:)

...kako kako:eek::eek::eek:? Prvi put u zivotu ovako nesto cujem...najiskrenije...Zar otac da se mesa u odabir garderobe...svasta:roll:...ja bih mog progutala...hajde ja ali sta bi mu mama ucinila...Dobro, logicno je da sam ja tati najsladja kada stavim kacket i krenem na sport ali to je zato sto mu onda licim na onu klinku koju je trenirao i na taj nacin provodio vreme sa njom...i dalje mi kupuje sportsku opremu, zafrkancije za rekete, ukrasne spanove...sto je super jer ne placam sama opremu, naravno da se zbuni kada me vidi u stiklama i pod punom "ratnom opremom" ali nikada mi rec nije kazao...ni za skolu, cak ni za posao...jednostavno je mekan covek i hvala mu do neba na tome...moje prijateljice imaju slicno iskustvo...naravno niko nije idealan ali daleko od toga da mislim da je ovakva slika rasprostranjena, generalno devojke smuvaju oca kako hoce...slabi su oni na cerkice puno...

Back