Kazu Novak ne moze bez vakcine u Australiji ha ha koji humor

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Pazi ne mogu da verujem koji humor iz naslova. pa pazi covek koji je tezak pa gotovo pola milijarde evra njemu je kao tesko da kupi laznu vakcinu. pa kad mogu neki posusnjari od politicara tamo neki slj kategorije da laziraju vakcinaciju ne moze Novak koji je jedan od najvecih ljudi danasnjice. Pa zar mu je tesko da dodje kod nasu vladu i predsednistva i da mu se izboksuje neka potvrda lazna o vakcinaciji. Mislim glupost nevidjena

Pazi ne mogu da verujem koji humor iz naslova. pa pazi covek koji je tezak pa gotovo pola milijarde evra njemu je kao tesko da kupi laznu vakcinu. pa kad mogu neki posusnjari od politicara tamo neki slj kategorije da laziraju vakcinaciju ne moze Novak koji je jedan od najvecih ljudi danasnjice. Pa zar mu je tesko da dodje kod nasu vladu i predsednistva i da mu se izboksuje neka potvrda lazna o vakcinaciji. Mislim glupost nevidjena
Dodje kod Vucka ,Loncara i Brnabicke,oni su primili fizioloski rastvor,dobice i Novak i to dzabe sto da placa u belom svetu.

Glupost je nacin na koji postavljas teme, a sadrzaj da ne komentarisem.
Jednom za svagda, nauci kako se na Krstarici pravilno postavljaju teme...
Dakle: kao uvod NE MOZE "Njaa-njaa-njaaaaaaa....":fdlan:
Treba: 1. Kopirati ceo tekst izvora ili njegov bitan deo, uz link i nakon toga ostaviti obavezno svoj komentar.
2. Naziv teme mora biti istovetan naslovu novinskog clanka koji je posluzio kao izvor teme.
3. -najbitnije- uzdrzati se od nebuloznih spekulacija i neproverenih informacija.

Ja mislim da je pametnome to dovoljno da shvati....Ako se dosad nije znalo, pardone moi... ;)

Kljucic....:cool:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back