KAZU DA SVAKI....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zasadite drvo.Makar i Bonsai.Zivite u skladu sa prirodom i budite ...uspesni..:-D

bbonsai28py.jpg

Ide tesko ali svako treba da se potrudi..A kada se setim one Tarzanove kuce i svu onu mehaniku,pa prirodu okolo ,pa ono jezerce i vodopadic, pa DRVECE svuda okolo,pa pticice,pa svo ono voce paaa......:-D a kako leti na onim lijanama..:wink:..jaooo kako je snazan..hahaha..Sadite DRVECE...:razz:

kučka:
Ide tesko ali svako treba da se potrudi..A kada se setim one Tarzanove kuce i svu onu mehaniku,pa prirodu okolo ,pa ono jezerce i vodopadic, pa DRVECE svuda okolo,pa pticice,pa svo ono voce paaa......:-D a kako leti na onim lijanama..:wink:..jaooo kako je snazan..hahaha..Sadite DRVECE...:razz:

Ali kad padne gadno nažulja goozu. :lol:

gigule:
kažu da onaj koji posadi drvo umre kad drvo nadraste kuću... pa vi sad sadite drveće ako smete...

ajd ozibiljno...
ma ja na sve ono treba/mora malo reagujem... neuračunljivo (pa se posle izivinjavam a ljudi dobijaju tikove od toga...)

Ja znam za orah ko ga posadi ( kazu) umrece kada mu debljina stabla bude kao debljina vrata pa zato orah treba da sade stariji ljudi.... mada ja mislim da je to totalna glupost...

kučka:
Ja imam samo 69 semencica..:( ..eee i zasto samo zene sade Drvece...gde su Uspesni muskarci..:razz:

Ja sadim drvece ... volim voce i imam veliko dvoriste pa imam gde i da posadim poneko drvo , a to koliko sam uspesan ... pa to nema veze sa tvojim merilima .... mnogo je vaznije u zivotu ostaviti nesto iza sebe u srcima drugih ljudi nego imati ljubavnicu ili slicne stupidarije ... ja nikada nisam imao uz devojku ili zenu i ljubavnicu , ne zato sto nisam mogao nego zato sto nisam hteo ... Ti bi volela da ti muz ima ljubavnicu? nerazumem ..? svi teze da budu sa nekim , ali to ne znaci da taj neko treba da bude novokomponovani skorojevic da bi bilo sve kako treba .... mada ima zena koje bi pristale da ih njihovi muzevi ili momci maltretiraju pa i ponekad da dignu ruku na njih samo da bi mogle da trose njihove pare .... takvima daleko lepa kuca .... fuj fuj :mad:

Back