Kazu da ce se Putin zaloziti da Srbija dobija jos jeftiniju naftu

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.715
Cuo sam da Rusija sve vidi. Putin sve zna sta se desava na zapadu bolje nego mnogi zapadni lideri. Putin ce se zaloziti licno da Srbija dobija naftu jos jeftinije nego do sada. Naravno nece Srbija vise uvoziti do daljnjeg Rusku naftu ali sa bliskog istoka ce uvoziti naftu tako koja ce nas kad se sve sabere i oduzme kostati manje nego do sada. Zato ljudi ne brinite Rusija nas nece ostaviti na cedilu sada smo pod njenom zastitom.

Poslednja izmena:
Cuo sam da Rusija sve vidi. Putin sve zna sta se desava na zapadu bolje nego mnogi zapadni lideri. Putin ce se zaloziti licno da Srbija dobija naftu jos jeftinije nego do sada. Naravno nece Srbija vise uvoziti do daljnjeg Rusku naftu ali sa bliskog istoka ce uvoziti naftu tako koja ce nas kad se sve sabere i oduzme kostati manje nego do sada. Zato ljudi ne brinite Rusija nas nece ostaviti na cedilu sada smo pod njenom zastitom.
Pa sigurno,eto stigla ruska podmornica u Jadransko more,za opomenu Hrvatima da moraju da puste rusku naftu u Srbiju.

Mali Putin ili orginalni Putin?

A kada smo dobijali jeftiniju, jeli nam cena bila jeftinija na pumpama nego sto je u Italiji ?
Ili gde je razlika izmedju uvozne i prodajne cene.
Руси немају везе са малопродајним ценама! То је политика акциза. Мислим да нико нема толико намет на гориво као Србија?

Back