Kažnjena nastavnica koja je pretila učenicima

Знам сигурно шта кажу органи школе.

Три пута суспензија, и то од стране колега, а колеге се, углавном, међусобно штите.

И замисли да неко успе да буде суспендован чак три пута.

Три поступка ти нису довољна? Битно ти је да је просветни радник и ставићеш му ореол око главе.
E, je l moguće da toliko naivno pristupaš tome? Ne ide u glavu da je nagazio guzonjinog sina, koji je brže bolje pipnuo čarobno dugme i eto epiloga, medije, hajka, ludiloo.. a naravno, direktori su nam poslušno odabrani, i tebe čudi brza suspenzija u ovom slučaju ? Iznenadio si me.

E, je l moguće da toliko naivno pristupaš tome? Ne ide u glavu da je nagazio guzonjinog sina, koji je brže bolje pipnuo čarobno dugme i eto epiloga, medije, hajka, ludiloo.. a naravno, direktori su nam poslušno odabrani, i tebe čudi brza suspenzija u ovom slučaju ? Iznenadio si me.

Аха...само тог једног три пута суспендују у току радног века јер је нагузио гузињиног сина.

Ено, причају по тњитеру да се понашао и неприкладно према ученицама.

Толико лоших ствари о човеку + три суспензије, и ја "наивно приступам томе"?

Немаш разлога да браниш лошег човека. Доказано лошег.

Осим што ти је колега, а то није објективан критеријум.

А претходне две суспензије?

Шта је са њима?

Ова је била хитна због реакција јавности, а јавност је битан контролор.

Шта је са претходне две? Опет га "мрзе професори", а?

I dalje nema svrhe da pokušavam, zamerio se pogrešnima , a ti nisi odavde i ne znaš kako to ide.

Аха.

Тако карактеристично за тебе.

Кад останеш без аргумената у расправи, кренеш да дискредитујеш саговорника по систему (раније) "ти ниси просветни радник, па не знаш", а сад "ти ниси одавде па не знаш".

Знам да је 3 пута суспендован, а сведочења о његовом непримереном понашању и раду гомила по друштвеним мрежама. Људи са именима и презименима.

Аха.

Кад останеш без аргумената у расправи, кренеш да дискредитујеш саговорника по систему (раније) "ти ниси просветни радник, па не знаш", а сад "ти ниси одавде па не знаш".

Знам да је 3 пута суспендован, а сведочења о његовом непримереном понашању и раду гомила по друштвеним мрежама. Људи са именима и презименима.
Ovo se dešava u svim sferama a ne samo u prosveti i opet me tumačiš isključivo.

Аха.

https://zelenaucionica.com/fbg-traz...O5X8FXF9MS-aoLdJ_xwyX9-xdPC-SfGRC8T4BTh7OWf5U

Back