Kažnjena nastavnica koja je pretila učenicima

Lagerta

Iskusan
Moderator
Poruka
6.959
Знам сигурно шта кажу органи школе.

Три пута суспензија, и то од стране колега, а колеге се, углавном, међусобно штите.

И замисли да неко успе да буде суспендован чак три пута.

Три поступка ти нису довољна? Битно ти је да је просветни радник и ставићеш му ореол око главе.
E, je l moguće da toliko naivno pristupaš tome? Ne ide u glavu da je nagazio guzonjinog sina, koji je brže bolje pipnuo čarobno dugme i eto epiloga, medije, hajka, ludiloo.. a naravno, direktori su nam poslušno odabrani, i tebe čudi brza suspenzija u ovom slučaju ? Iznenadio si me.

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
67.130
E, je l moguće da toliko naivno pristupaš tome? Ne ide u glavu da je nagazio guzonjinog sina, koji je brže bolje pipnuo čarobno dugme i eto epiloga, medije, hajka, ludiloo.. a naravno, direktori su nam poslušno odabrani, i tebe čudi brza suspenzija u ovom slučaju ? Iznenadio si me.

Аха...само тог једног три пута суспендују у току радног века јер је нагузио гузињиног сина.

Ено, причају по тњитеру да се понашао и неприкладно према ученицама.

Толико лоших ствари о човеку + три суспензије, и ја "наивно приступам томе"?

Немаш разлога да браниш лошег човека. Доказано лошег.

Осим што ти је колега, а то није објективан критеријум.

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
67.130

А претходне две суспензије?

Шта је са њима?

Ова је била хитна због реакција јавности, а јавност је битан контролор.

Шта је са претходне две? Опет га "мрзе професори", а?

Alter_Ego_

Legenda
Poruka
67.130
I dalje nema svrhe da pokušavam, zamerio se pogrešnima , a ti nisi odavde i ne znaš kako to ide.

Аха.

Тако карактеристично за тебе.

Кад останеш без аргумената у расправи, кренеш да дискредитујеш саговорника по систему (раније) "ти ниси просветни радник, па не знаш", а сад "ти ниси одавде па не знаш".

Знам да је 3 пута суспендован, а сведочења о његовом непримереном понашању и раду гомила по друштвеним мрежама. Људи са именима и презименима.

cronnin

Veoma poznat
Moderator
Poruka
12.567
Samo ne treba tući učenike a nikako šamar, to nastavnik nikako ne sme da uradi ni po koju cenu.

Треба да постоји школски полицајац који спроводи кажњавање. Ако нема полицајца онда силу морају да спроводе наставници.

Lagerta

Iskusan
Moderator
Poruka
6.959
Аха.

Кад останеш без аргумената у расправи, кренеш да дискредитујеш саговорника по систему (раније) "ти ниси просветни радник, па не знаш", а сад "ти ниси одавде па не знаш".

Знам да је 3 пута суспендован, а сведочења о његовом непримереном понашању и раду гомила по друштвеним мрежама. Људи са именима и презименима.
Ovo se dešava u svim sferama a ne samo u prosveti i opet me tumačiš isključivo.

Lagerta

Iskusan
Moderator
Poruka
6.959
Аха.

https://zelenaucionica.com/fbg-traz...O5X8FXF9MS-aoLdJ_xwyX9-xdPC-SfGRC8T4BTh7OWf5U