gost 386492
Poznat
- Poruka
- 8.208
Jel zna neko kakve su kazne za radnika ako radi negde preko bez vize neprijavljen itd. mislim da li je samo novcana ili kazna zatvora ili cak zabrana ulaska u tu drzavu i na koje vreme?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Rada ili ulaska u zemlju i na kolikoDeportacija i zabrana
pa dobro 2 nedelje i nekakoPa sve redom je moguce,moja seka je bila 2 nedelje u zatvoru u grckoj i 5 god zabrana
Aj probaj par sati pa javi,sta sve prodje kroz glavu,zamisli kad joj je namestila ljubomorna zena poslodavcapa dobro 2 nedelje i nekako
pa ljudi robijaju ceo zivot a ne 2 nedeljeAj probaj par sati pa javi,sta sve prodje kroz glavu,zamisli kad joj je namestila ljubomorna zena poslodavca
Cim je dozivotno znaci ne izadju..A jel izadju ko ljudi
Deportacija i 5 godina zabrana ulaska u EU
Moj rodjak je bio 7-8 godina u svajcarskoj na crnjaka zivio i radio tamo u jednom hotelu sve dok ga nije zaustavila policija jer nije vezao pojas
Deportovan je i zabranjen mu je ulazak u sengen prostor na 5 godina
Ta zabrana mu je istekala pre par godina ,nasao je posao u njemackoj dobio njemacke radne papire sada zivi i radi u njemackoj
NeNije valjda vozio svoj auto?
Ne
On je otisao u CH dok su nama jos trebale vize kao turista sredinom dvehiljaditih i tamo ostao dugo godina na crnjaka zivio i radio sve dok ga nisu zaustavili i vratili
Ne znam kako je kod tebe u njemackoj svici ali svajcarci ticinezi su nadmasili nas balkance u muljanju
... pogotovo ako je registrovana firma .. vecina gubi do te mere da posle toga moze slobodno da zakljuca vrata kompanijeNe kažnjava se toliko onaj ko radi već onaj ko zapošljava ako je firma u pitanju..
Upravo to.. Bilo je nedavno sa ovim farmerima koji su zaposljavali na beleo ali nisu isplscivali prekovremeni rad.. Pa im je kazna došla 13k po zaposlenom koliko su morali da im nadoknade i 40k mu im još nazidali za kršenje ugovora i nekih ostalih stavki .. Ovde sve sindikat izganja država nema ništa sa tim..... pogotovo ako je registrovana firma .. vecina gubi do te mere da posle toga moze slobodno da zakljuca vrata kompanije
moje pitanje je bilo sasvim drugacije od tog odgovoraUpravo to.. Bilo je nedavno sa ovim farmerima koji su zaposljavali na beleo ali nisu isplscivali prekovremeni rad.. Pa im je kazna došla 13k po zaposlenom koliko su morali da im nadoknade i 40k mu im još nazidali za kršenje ugovora i nekih ostalih stavki .. Ovde sve sindikat izganja država nema ništa sa tim..
Nemaš ti odgovornosti ako ćemo tako tj ne lomi se na tebi ako nisi državljanin uvek možeš reći nisam znao ne znam jezik itd.. Ganja se onaj koji zapošljava a ne onaj koji radi u ovom slučaju kod uvoza radne snage.. Naravno ako su papiri u redu..moje pitanje je bilo sasvim drugacije od tog odgovora
Ja bio 6 sati I dosta mi za ceo životJa sam bio 5 sati pa mi je bilo dovoljno da skapiram nesto
Захвали се човеку што је комплетирао својим одговорм тему.moje pitanje je bilo sasvim drugacije od tog odgovora
Gde ja to mogu da prijavim?Deportacija i zabrana
Hvala muЗахвали се човеку што је комплетирао својим одговорм тему.