Kazna za švaleraciju 30 dana zatvora

Vesicu covece.Otvori javne WC.Aman u beogradu.Novi beograd,nema ni jedan klozet na 5oo.ooo stanovnika.Centar beograda,ni jedam javni WC.
Aman Vesicu,ni za malu nuzdu nemamo gde,a kamoli za veliku nuzdu.Gradska Skupstina je duzna,da svojin biracima,omoguci civilizacijski nacin
obavljanja fizioloskih potreba.....
Omogucice kad mu civilizovano napravimo jednu kupicu na vr`glave....;)

Šta sve vučić neće smisliti da smanji natalitet i uništi ovaj narod..
деца се не праве у парку, аутомобилу, шумарку, вагонима, паркираним аутобусима, ...... и са презервативима .
Ово што упражњавају секс на овај начин је само терање ћефа. И не треба их дирати.

Poslednja izmena od moderatora:
Hej, nemoj tako... seks u kolima je ponekad izazov. Koliko puta sam išla kolima na neka mesta iako imam svoj stan msm... outdoor, ok?
U celoj priči jedino je loše prljanje okoline, zato treba postaviti kante na svim važnim mestima. :)
Treba skupstina grada,da postavi WC solje,na svim prometnijim ulicama,Treba javno vrsiti bar malu nuzdu,pa to je prirodna potreba.Ne treba imati
stid,to je primitivno.Za zene takodje treba postaviti WC solje i male bidee,bar u vecim ulicama.Neke zene koje imaju problem da zadrze mokracu,
primetio sam,da nose najlon kese,koje posle upotrebe,istresu u nekom parkicu.Vesicu,sreco nasa oglasi se spasitelju nas,utesitelju ocajnih beogradjana .

Back