Zoran Jov
Elita
- Poruka
- 16.194
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нпр. једном сам се обрео у делу Кошутњака који је био прилично густо прекривен хигијенским гумицама.
stari korisnik krstarice clockwork cherry (ili samo Cherry) je umalo propala kroz rupu na poluizgradjenoj garazi na uscu za vreme birfesta.
a ima tamo lep slobodan pad na sut i ostali lom.
malo se istraumiralaa meni posle nije mogao da se digne
tu me seci ako lazem
stari korisnik krstarice clockwork cherry (ili samo Cherry) je umalo propala kroz rupu na poluizgradjenoj garazi na uscu za vreme birfesta.
a ima tamo lep slobodan pad na sut i ostali lom.
malo se istraumiralaa meni posle nije mogao da se digne
tu me seci ako lazem
Znači da odgovorni ljudi idu tamo, a ne neki neodgovorni šmokljani.Нпр. једном сам се обрео у делу Кошутњака који је био прилично густо прекривен хигијенским гумицама.
nije na forumu 5+ godina. sada se udala. postala fina zena. tada je imala 16-17Ja bih te , da sam neki faktor, sad banovala.
Zar je bilo potrebno da pises neke nikove?
ako stanes u rupu imas vertikalu od 4+metara (vertikala je speloloski izrazНе могу да визуелизујем насут слободан пад
A realno kakva je to laž ako ne navedeš i te podatke.nije na forumu 5+ godina. sada se udala. postala fina zena. tada je imala 16-17
ako stanes u rupu imas vertikalu od 4+metara (vertikala je speloloski izraz)
Znači da odgovorni ljudi idu tamo, a ne neki neodgovorni šmokljani.
Ma i treba bre
Нпр. једном сам се обрео у делу Кошутњака који је био прилично густо прекривен хигијенским гумицама.
a čari tvojih vukojebina su bacanja novorođenčadi u septičke jame i kontejnere...#caribeograda
lazni moralistiJa sam protiv kaznjavanja seksa u kolima iako nemam kola.
Protiv sam i kaznjavanja seksa u zbunju, iako to ne radim...
Protiv sam i da se to zove izazivanje buke, jer to nije....
Ako hoce buku nek uporede sa trkeljisanjem preko ulice posto smo takva zemlja ili petardama
Jesam za to da to bude zabranjeno u blizini skola vrtica, u radno vreme skole kao i ogranicenje brzine...samo malo siri opseg prostorno...
Meni licno , ne smeta ni seks preko puta bez zavese, ama necu ni trepnuti , a kamoli voajerisati...nemam nista od toga, mogu samo stetu da imam...
Moglo bi da mi objasnite sta je tacno steta sto se seksaju u autu....ne verujem da vristi a i da vristi ako puste muziku nema sanse da se cuje...
Da li je ovo prvi put da si spomenio seks?
Pa zato sam ja najgori i svi kazu nevaspitan i glup i lenj (ne znam odakle im lenj, ali valjda se to spaja tako)lazni moralisti
sta drzavu briga ko je sa kim u kolima koja su na skrovitom mestu
dok je dnevnoj stampi i ostali medijima glavna vest ko je sa kim
sta je kome sevnulo i ko je koga