Kazna za švaleraciju 30 dana zatvora

stari korisnik krstarice clockwork cherry (ili samo Cherry) je umalo propala kroz rupu na poluizgradjenoj garazi na uscu za vreme birfesta.

a ima tamo lep slobodan pad na sut i ostali lom.

malo se istraumiralaa meni posle nije mogao da se digne :sad2:

tu me seci ako lazem

Ja bih te , da sam neki faktor, sad banovala.
Zar je bilo potrebno da pises neke nikove?

Ja bih te , da sam neki faktor, sad banovala.
Zar je bilo potrebno da pises neke nikove?
nije na forumu 5+ godina. sada se udala. postala fina zena. tada je imala 16-17

Не могу да визуелизујем насут слободан пад
ako stanes u rupu imas vertikalu od 4+metara (vertikala je speloloski izraz :cool: )

Ja sam protiv kaznjavanja seksa u kolima iako nemam kola.
Protiv sam i kaznjavanja seksa u zbunju, iako to ne radim...
Protiv sam i da se to zove izazivanje buke, jer to nije....
Ako hoce buku nek uporede sa trkeljisanjem preko ulice posto smo takva zemlja ili petardama
Jesam za to da to bude zabranjeno u blizini skola vrtica, u radno vreme skole kao i ogranicenje brzine...samo malo siri opseg prostorno...

Meni licno , ne smeta ni seks preko puta bez zavese, ama necu ni trepnuti , a kamoli voajerisati...nemam nista od toga, mogu samo stetu da imam...

Moglo bi da mi objasnite sta je tacno steta sto se seksaju u autu....ne verujem da vristi a i da vristi ako puste muziku nema sanse da se cuje...

Ja sam protiv kaznjavanja seksa u kolima iako nemam kola.
Protiv sam i kaznjavanja seksa u zbunju, iako to ne radim...
Protiv sam i da se to zove izazivanje buke, jer to nije....
Ako hoce buku nek uporede sa trkeljisanjem preko ulice posto smo takva zemlja ili petardama
Jesam za to da to bude zabranjeno u blizini skola vrtica, u radno vreme skole kao i ogranicenje brzine...samo malo siri opseg prostorno...

Meni licno , ne smeta ni seks preko puta bez zavese, ama necu ni trepnuti , a kamoli voajerisati...nemam nista od toga, mogu samo stetu da imam...

Moglo bi da mi objasnite sta je tacno steta sto se seksaju u autu....ne verujem da vristi a i da vristi ako puste muziku nema sanse da se cuje...
lazni moralisti

sta drzavu briga ko je sa kim u kolima koja su na skrovitom mestu

dok je dnevnoj stampi i ostali medijima glavna vest ko je sa kim

sta je kome sevnulo i ko je koga

lazni moralisti

sta drzavu briga ko je sa kim u kolima koja su na skrovitom mestu

dok je dnevnoj stampi i ostali medijima glavna vest ko je sa kim

sta je kome sevnulo i ko je koga
Pa zato sam ja najgori i svi kazu nevaspitan i glup i lenj (ne znam odakle im lenj, ali valjda se to spaja tako)
Ali stvarno nisam za Srbiju....gledam neku livadu pored bus stanice , neki centar ali je puno smeca i odmah znam gde sam i za nigde nisam..

Ama bas se nista ne razume sta napisem ili sta kazem, a nazalost ja razumem druge sta zele, i duboko se ne slazem sa tim...

Udate zene ne smeju da se jave, jos gore, ozenjeni muskarci ne smeju da se jave jer odmah dobiju poziv za svaleraciju, bar ono sto ja vidim da se desava je odnos 10 prema 1 da udate zovu na svaleraciju prve...
Tj da je tacna ona da nema dok kuja ne mahne repom...

A nisam bas siguran da je uvek bio tako veliki odnos toga...znam da je moralo da se usadjuje crvic pa da se kvari zensko dok se konacno ne pokvari za kres...

Back